Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Nem lehet tudni ilyen fegyverekrõl? 😊 Egy jó ideig én is azt hittem, hogy Sam bácsi fegyója csak egy kitaláció. De egyszer rátaláltam erre:
http://www.fnherstal.com/html/F2000.htm 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Rambo 20
Mivan már fiúk?!
Gyertek már!
Sok buzi német kikickel!
Jöjjön már valaki a hatosba is vagy akárhova!Samu.exevagyok!

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

grebber

Next PC upgrade: 2022

rezsofiz
Na jolvan sztem megpróbálom én is elkezdeni szedni torrentrõl

sazl : c

Duddits
PhazeDDL-en lógsz?? Én mikor az ilyen oldalakon lógtam úgy töknre ment a Windows hogy az nah! A netem össze-vissza mûködött, képeket nem adta be....

Hmuda
Asszem letörlöm az összes SC képemet és ezentúl ha csinálok akkor tényleg infra nélkül és 20%-os fényerõsséggel, hogy lehessen látni valamit.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Duddits
Honnét szeded ennyivel??

Rambo 20
Hmuda nem jössz?

Rambo 20
Plz

Rambo 20
Valaki nem jönne Coopozni?

alph4
Üzenetek száma: 3 !<#hehe> Már 2 helyen feltetten ezekszerint ezt a naon láma kérdést! <#nyes>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

icespeakyy
Nem tud vki cracket?A sp3-hoz?

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Hmuda
Mivel a coop is a multi része, szerintem egybe vehetjük. Plusz nem csak grafikából áll a multi, hanem játékmenetbõl is, ami erõs kozmetikázáson esett át.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hykao
A COOP-ot külön vettem a hozzászólásban a sima multitól.
Amúgy a multi dolgot elsõsorban grafikára értettem, legalábbis a versus mód demójának kipróbálásakor én úgy vettem észre, hogy a grafika mitsem változott a PT-hez képest...de lehet, hogy a fullban totál más...
Hmuda
A multis megállapítással vitatkoznék, mivel a versus mód fel lett fejlesztve, a coop pedig rádob egy hatalmas lapáttal, szóval a multi is ûbereli a PT-t csuklóból.

hykao
Én nem írtam, hogy a MGS-ban vannak szörnyek meg bogarak...ez két külön téma volt a hozzászólásomban...

SC széria ügyben ismét vitatkoznék veled: véleményem szerint az elsõ rész és a 3 pályás kiegészítõje nagyszerû volt, de a Pandora Tomorrow sem volt alatta semmilyen tekintetben sem...(max. a néhány újrafelhasznált textúrára lehetne panasz: pl: az elsõ részbõl megismert cirilbetûs üzemikonyha menü tábla visszaköszön a Pandora kábszerfinomítójában...de ezt szerintem sokan észre sem vették...nameg nem kizárt, hogy ugyanaz a cég szállítja az ebédet...😄DD)...szóval sztem a Pandora hozta az elsõ rész szintjét egyjátékos módban...sõt érzésem szerint kissé felül is múlta azt a változatos és érdekes földrajzi helyszínekkel, kicsit javított, bõvített környezeti elemekkel...és ezt az egészet még megdobta az újszerû multi rész...
Ezekután jött a 3. rész, ami talán a multi kivételével minden tekintetben felülmúlja az elõdöket (a történetrõl még nem tudok nyilatkozni, mert még nem nyomtam végig)...nagy fejlõdésen esett át a grafika, a játékmenet, az animációk, stb. - úgy, hogy mindemellett elfut a játék még egy 8500-ason is, amivel annó az elsõ részt nyomtam...ehhez társul még a COOP móka, ami Hmudáék elmondásai alapján elég ígéretesen hangzik...
Szal rókabõr ide - rókabõr oda, de nem hinném, hogy ez a 3. rész a végigjátszás után sokakban olyan keserû szájízt hagyna, mint sok egyéb játékfolytatások...amik ráadásul nem évente jelennek meg, hanem sokévente...
Hmuda
A torrent nem úgy mûködik, hogy elképzeled. Olvass utána.

Danman
MErt nekem Azureusom van és néha felmegy 85Kb/s ig de általábann 3-4-gyel tölt.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

bittornado... miért kérdezed? <#ravasz1>

Danman
Ti milyen letöltõprogit használtok torrent letöltésére??#2633

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Joe004
Ne szidd a II.VH-t! Attól, hogy neked nem tetszik a gamerek 60-70 % a nagyon is jót szórakozik... Különben meg az SC is scifi beütésû...nem nagyon lehet tudni ilyen fegyverekrõl meg álcázóról...meg a jövõben is játszódik nem? A manga meg kinek hogyan esik, én nagyon sok embert ismerek akik szeretik tõlem sem áll messze de a MGS nekem sem tetszett a
nagyon konzolos vólt az irányítás és a grafika is! A SC szép is az irányítás is profi... De a BF2 lessz a legjobb 😄 ! BF Foreva!

rorr
Egy hexen3 heretic 3-nak Én is tudnék örülni de most ezek a reális lopakodós és második világháborús faszságok mennek!!!

rorr
mert ,hogy folytatják az biztos a másodikat gyártó csapat már 1 éve írja a negyedik részt!gondolom én ami biztos ,hogy gyengébb lesz az eddigi tendenciából kiindulva.....
Azért a pandora nem volt olyan brill mint az elsõ rész!!!

rorr
A metal gear solidban hol vannak szörnyek,rovarok?
Hangulatilag én a deusex és a splinter cell közé tenném a lopakodós és scifi téma miatt!Alaszka,az óceánok,usa is valós helyszinek nem?
Amúgy hozzám a jagged alliance,rsix,swat típusú játékok állnak közel!De ha egy játékból 2év alatt 3 rész meg egy küldetés lemez jelenik meg akkor annak rókabõr szaga van!óTudom ezt az elsõt fejlesztõ csapat gyártotta azért ilyen sûrû a megjelenések idõpontja bár a 11 pálya kevésnek tûnik de így fél év múlva ismét legombolnakaz emberrõl 8-11 ezer forintot (warez hiányában😊

Lacc
Valszeg vissza se néz majd.
Hmuda
Ja nagyjából én is. Nekem már az animés beállítás elveszi a kedvem az egész MGS sorozattól, de ha már fantasy keveredés is van akkor abszoút felejtõs. Bár ordít a beröfögésérõl, hogy fanboy, szóval hiába magyaráztok neki, úygse érti meg.

egyetértek... <#eljen><#eljen><#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hykao
Hát én errõl másképp vélekedem...
Jó kis játék az...de emez jobb véleményem szerint...a MGS sorozatot én nem annyira preferálom...(miért??? csak pár dolog: Rahan hajú fõhõs LOL, manga fíling ismét LOL, fantasy beütés szintén LOL...és egy ideje már csak a valós földrajzi helyszíneken zajló, emberszereplõs témák tudnak lekötni...elegem van a gyenge "B" kategóriás sci-fi, horror, fantasy, szörnyes, rovaros faszságokból...nekem ezek már nagyon uncsik...bár szívem szerint szivesen látnék már valami jó kis történelmi FPS/TPS kaland jellegû játékot...régen volt ezekbõl is bõven...de addig is, maradok a valós helyszíneken játszódó, emberszereplõs játékoknál, mint ez is pl...)
rorr
AZ unom után vesszõ!!!

rorr
milyen jó kis játék az !übereli ezt a kis szánalmas rókabõrös lopakodást!(splinter cell) Én már unom a metal gear sorozat sokkal eredetibb!!!

hykao
Egyáltalán nem biztos, hogy fake, és az sem, hogy nem mûködik.
Pl. a Second Sight még mind a mai napig nem tûnt fel az NFOrce-on, holott már régóta tölthetõ torrent-rõl, és mûködik is...igaz, hogy kicsit bíbelõdni kell vele, de aki nem akar bíbelõdni, az vegyen eredeti szoftvereket...
(még az is lehet, hogy NFOrce-ra csak 100% lámaproof release-eket pattintanak ki a hírekhez...így - a Second Sight-hoz hasonlóan - SC:CT-t sem hírezik, de már van mûködõ trükkös verzió...)
abba a fórumba az van hogy õk se tudják hogy fake e, de 90%ra veszik hogy az. valaki tölti torrentrõl, de piszok lassú. mghogy az amit tölt valami nocrack, de nemtom hogy akkor most mi van,... azért csak letöltik, hátha

grebber
Wazeg pont akkor éri el a full sávszélt amikor le kell lönöm a gépet 😞
Remélem holnap is jön majd fullal.

ThugEdge
jó van na

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

grebber
Hát mivel starforce tuti kell neki.

alph4
A láma kérdéseket a láma topikba írd!

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

ThugEdge
viszont az lenne a kérdésem,hogy akinek má megvan origi,kell használni gém közben a dvd lemezt?vagy csak felrakod azt annyi

grebber
Ja egy probát megér.Max feleslegesen leszedtünk 4GB-ot.
50-60k között ingázik kb 1 hét és lentlesz.

én akarok! csak elöbb a game kéne 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hmuda
Ja aki esetleg akar coopozni az szóljon.

Hmuda
Én úgytudom, hogy pont azért nem mûködik mert ez az új SF már kifogott a nightmare-en és a starfuckon.

alph4
Egy próbát azért megér!

-Elõször letöltöd az eredeti DVD-s game-t vhonnan.
-Feltelepíted a SCCT-t.
-Letöltöd a Mini-image-t + a jelszót innen
-Utánna mountolod a viruális meghajtóba a képfájlt!
-Letöltöd a Starforce NightMare progit innen.
-És kikapcsolod a meghajtókat a programmal!

És elvileg mehet a játék! 😉 (bár lehet nem müxik 😞(

de ez az usb-s verzio? mer tha nem akkor simán jó...

ThugEdge
nah itten van ehhez a crack:
http://www.mininova.org/tor/26223
DE!!!! leszedtem kíváncsiságból és a tartalma:
SCCT.mdf
SCCT.mds
Serial.txt
starfoceNightmare.rar
szal szerintem ez a gém annál többet ér,minthogy ezzel is baszakodni kelljen,mert constantine és társainál még elmegy,de ezt egyszer felrakja az ember és megnyugvással kezdi mindig,hogy nem kell vele fosolni sztem,úgyhogy én is már hajlok a shopingra

tudom. demot 1x hardon végigvittem 100%ra

http://thenamelessphoto.com/

Hmuda
Csak akkor kapsz 100%-ot ha senkit nem nyírsz ki, csak az esetleges célszemélyeket. Ha bárki más meghal akkor máris annyi a 100%-nak.

grebber
Itt a francia verziórol van 80 komment valaki aki angolos megtehetné hogy elolvassa hogy müködik-e valahogy bár szerintem kizárt.

grebber
Mert miért ne.
Az Obscure is mikor fenntvolt már azt csak 2 hete adtak ki hozzá imaget.

Johnny23
nemtom ez nekem is magas,de tény,hogy még nincs feltört verzio!!<#shakehead>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Atika :o)
hat akkor huzd le nos oruljel

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>