10611
-
#4335 Csak azzal meg nem lesz jó a lemez, de más minden stimmel :)
Mikor azzal írtam, még a lemezt sem látta a játék. -
ACE #4334 Wooow, köszi, sikerült!
DayWalker: lásd #4329 -
#4333 Mi van veled? Válaszoljál érthetően, és értelmesen. -
#4332 én se tudom bekapcsolni
-
#4331 Ja, remélem a ptach javított valamit a helyzeten. Majd szólok, ha jó, most még van egy kis elintéznivalóm. -
CUCLI #4330 Nem akarsz valamikor coopozni 1et?:)
nyomtam ma egy magyar sráccal. de nem nagyon jött be a style ahogy nyomta (nekiment mindenkinek,lőtt,robbantott) szal ha volna kedved akkor pls privi 1et.
és próba. ugyebár a multkor nem ment de most hátha jó lesz... -
Cvd #4329 Nem az írónál van a gond szvsz. Nálam se lehetett bekapcsolni az eredeti image-nél, csak miután kicseréltem az eredeti .mds file-t a gamecopyworld-os miniimage .mds-ére. -
Thanatos #4328 akkor passz -
#4327 Arra ott a SF.
Meg majd gondolom akinek nincs internet elérése az nem játszik mi? Gondolkozz már kicsit. -
dogjoy #4326 másolt játék csekk? -
#4325 Ott miért küldene? -
dogjoy #4324 tehát single playernél nem? -
#4323 Csak az ubi.com-nak mivel az ellenörzi a multi-cdkulcsot, az csinálja a matchmakinget, arra kell felhasználónév, hogy neten játszani tudj, stb. -
#4322 Mi a feladat leírása? -
dogjoy #4321 nem netezik magától a sc3? úgyértem nem küld infot vmilyen szervernek? -
#4320 Melyik lobbyban vagytok MAGYAROK??Egyszer megpróbálhatnánk CoOpozni nem???Majd akkor írjatok!! -
#4319 AF-hez: Az éles szögben látott textúrák... -
ACE #4318 Pioneer? Kizárt dolog... -
#4317 AA - Anti aliasing, azaz élsímítás. A poligonok széle nem lesz cikk-cakkos
AF - Anizotróp filter. A távoli textúrák nem lesznek elmosottak. -
Thanatos #4316 lehet nem támogatja az iród -
#4315 Mire jó a SCCT-ben a AA és AF???? -
ACE #4314 Nekem miért nem lehet bekapcsolni Alcohol-nál az RPMS emulációt írásnál? -
#4313 HI!!!Elakadtam a második pályán...Az első objective hol van???Miután beszéltem azzal a Hugo Lacartaval vagy kivel nem tom merre kell menni!!Már mindegyik GOAL megvan csak az első hiányzik.Mit tegyek?THX -
Thanatos #4312 csak válaszoltam még ucsora sorry, amugy ha engem kérdezel összes rendörösdit törölhetnéd mert nagyon off :) -
#4311 Még egy szó a rendőri intézkedésről és az az üzenet törölve lesz. Beszéljétek meg a megfelelő topicokban, ez SCCT, nem BSA meg ORFK. -
Thanatos #4310 én ezt a "majd jol megmondom témára" irtam, tisztába vagyok vele hogy a rnedőrök nem oylanok mint itt pár tizenéves látja... :) -
Pardon22 #4309 nemtom, nálunk a monitor maradt! :) Sőt, kivettük a rackből a vinyót s mivel látták h nincs ott, így a gép is maradt! Csak CDket és floppykat találtak :PP Mondjuk mi tudtuk előre (pár órával) h mikor jönnek! -
CUCLI #4308 valaki coop? -
Gabe18 #4307 Hát az lehet...
Hát akkor szedje ki a falból a vezetéket is amin az áram jött,meg a telefonkábelt egész a központig,mert azon meg az internet. -
#4306 nem toudom milyen alapon(talan buncselekmeny elkovetesehez hasznalt eszkoz cimen) de viszik az tuti, meg a monitort is :) -
Gabe18 #4305 Ez valószínű igy van,csak én azt nem értem hogy a gépet milyen alapon viszik el.Mármint az egészet.Mert az nyilvánvaló hogy illegális tartalom csak a vinyón,illetve a lemezeken lehet.Akkor nekem miért kell odaadnom teszem azt a fél millió értékű gépem mindenestül,hogy jóesetben sosem kapjam vissza.
Vagy gondolják a videókártyában,vagy a ramokban is megbújik valami jogsértő? -
Drex #4304 AHA -
#4303 Azért, mert minden game-nek van egy saját generált kódja és ahhoz passzol a saját key amit a support küld ha gáz van. Hát ezért:) -
Drex #4302 akkor viszont csak azt nem értem, miért nem kering már a CODE a neten, hisz akkor mindenkinél müködne a SNAKE version :)))) -
#4301 Ez a starforce support télleg működik -
Drex #4300 igy igaz.. nem kérdeznek, nem néznek, visznek mindent, és ha szerencséd van :DDD a tárgyalás után visszakapod :)))
Ha nem akkor buktad a cucco.. HW SW minden :))) én csak tudom :))) -
#4299 :DDDDDDDDDDDD -
#4298 Tápkábel lehet marad. -
#4297 Nem kérdeznek úgyse semmit, megfogják a gépet meg a cd-idet aztán elviszik, magyarázhatnál amit akarsz. -
#4296 És vannak témák a BSA-rendőr témákra, ne itt tárgyaljátok ki.