Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mit nem mondasz... <#idiota>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hmuda
Szerintem meg fölöslegesen találgattok, mivel a cracker csapatok úgyis végigpróbálnak mindent. Ha nekik nem egy akkor nektek se fog.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

amugy én potyára tuti nem fogok 4 gigát lerántani..., amdj aki már szedi és leér neki az emgmondja a frankot 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

azt hogy amikor kijött a second sight "törés" (tudod a három filebol álló buhertuningról beszélek ami velszinû inkább valami bugkihasználás és nem rendes törés)akkor szvsz a scct-re kerülõ védelem már valszinû kész volt részben vagy egészben (mármint az új verzió), de ha még nem is akkor se modositották hogy kivédje a second sight féle bugusingot is...
de ettõl persze még akrámi is lehet e ez az én tippem (amugy nemtom second sight törése menyire játék specifikált, mert a 3 filebol az ucso elvileg tényleg törés és nem csak a driver frisitõ meg etc...)

hykao
Jó kérdés...külföldi fórumokat böngészve sem találtam erre egyértelmû választ...van aki azt mondja, csak francia, és van aki szerint multi (csak francia madár volt a feltöltõ...)...szal a külföldi fórumok-topikok sem értelmesebbek, mint az itthoniak... 😊)
dikki*yysw
Akkor ha jól értem, amit ti leecheltek nagyban a francia verzió?

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

hykao
Nem egészen értem, hogy mit akarsz mondani...de próbáld ki, ha van ötleted...
Maga a játék úgyis kell majd, szal nem árt letölteni... 😊
de az új sf védelembe tudtomal csak a sima sfnightmare-t nyirták ki, a buherálást nem biztos mert az még elég új és az új verzio se tegnap készült szvsz, szal...

hykao
Kíváncsi leszek, hogy ezzel a mini image-es dologgal elindul-e valakinek majd...
hykao
Te nem olvasod, hogy mit írtam???
Ismétlem: az SC3-nak újabb SF védelme van, mint a Second Sight-nak...
(mellesleg Second Sight-ot beüzemeltem...és a topikjában le is írtam részletesen magyarul, hogy mit kell csinálni lépésrõl-lépésre)
szal ahoz is kell má buhertuning

second sightot probáltad? mert az is kijátsza már sima sfnightmare-t...

hykao
Nem...benne van a hozzászólásomban, hogy miért nem...
Joe004
Attól félek ebbõl a STARFORCE-ból nagy gáz lessz... nem tudják feltörni... és a kiadók is tudják ezt, mert olvassák a fórumokat! Nagyon remélem feltörik mert ha nem akkor vége a wareznak <#csodalk><#rinya> !!!

ThugEdge
amúgy a mesterek közül vki tervezi a magyarítást?mert aszem nem fogom kivárni,mig megjelenik magyarul,ha megjelenik,mondjuk ez angolul is isten király,de a magyar az MAGYAR

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Hmuda
Hmmm, csináltam egy kira képet. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ja énse találom a nyelveket sajnos
grebber
Na 78.1% sajna vissza kell kötni a meghajtókat meg dvd-t irni meg sajna már magyaráznak szüleim.
Holnap már tuti leér.De az a baj hogy ugysem fog menni de legalább meglesz ha lesz valami megoldás.
Max ha csak francia valaki odaadja majd remélem a nyelvi fájlokat.

Next PC upgrade: 2022

Danman
Én már 1 gigár letöltöttem a négybõl!!!

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Hmuda
Én még a beállításoknál se láttam nyelvet. Olyan nyelven van a játék amilyenben megveszed.

Csak egy olyan nyelvi beállítás van, amelyiket ha bekapcsolod akkor az ellenségek a saját anyanyelvükön beszélgetnek egymással, káromkodnak mikor lövöd õket és rimánkodnak mikor épp nem találnak. Csak az a szépséghibája, hogy amikor ki kell õket kérdeznia kkor rögtön átváltanak angolra, de érdekes dolog hallgatni ahogy megbeszélik a világpolitikát a saját nyelvükön. :-)

figy akkor nem irták volna oda ha francia és angol is van benen , mint más gamenál se...
lehet hogy az angolverzionál pl angol német spanyol vagy iylesmi kombo van és a francia meg full külön mint ahogy pl maygar verziok szoktak lenni...

Sadist
Csak azért kérdem, mert én UBISOFTból kinézem, hogy több nyelvet is beletuszkolnak egy játékba, és akkor nem gáz, hogy francia, mert át lehet állítani (Prince of Persiaban úgy tudom teljes fordítások voltak, szöveggel, szinkronnal).

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Lacc
Telepitésnél nem, ingame meg nem néztem... De gondolom lehet azért.
Sadist
Hmuda és a többiek, akik megvették! Lehetett választani nyelvet a telepítésnél? Vagy valahol az Optionsben lehet állítani a nyelvet?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

grebber
Már 1,5 éve csak torrentel töltök mindent.
Egyszerûen érzi a tracker ahova csatlakozok hogy jó gyerek ez és engedi gyorsan tölteni.<#vigyor><#vigyor1>

Fogalmam sincs miért tölti olyan lassan nektek.

Dave000
Nem tom, én onnan próbálom szedni ahonnan grebber és oda a language-hez az van írva hogy fra and eng, tehát vszínûleg angol is...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Duddits
<#hehe>

Amúgy meg ha megszerzed az angol fájlokat, akkor angol is lehet...

nem, csak álcának van odairva hogy francia és valójában japánul van!!! <#idiota>

hali!Abban a francia verzióban minden szöveg franciául van?Lécci vki segítsen mer ha tényleg úgy van akkor nem szedem le!

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

Jó!<#eljen>
Ma délután megkaptam a játékot úgyhogy most teljes erõvel elkezdtem játszani a single-el.
Multiplayerrel majd késöbb játszom amikor már belejöttem😊.

Duddits
De te még így is gyorsabban töltesz!! Enyém nem megy 10 fölé.

Duddits
Ez az!!

Danman
Hogy a rákba töltesz olyan gyorsan?Azureussal

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

grebber

Hmuda

apropo second sight, nem lehet megprobálni second sight "törését" (elvielg nekem ugytünt hogy az sf-et buherálja meg magához a gamehez semmi köze) beleaplikálni ebbe a helyzetbe?

Sadist
Azt nem tudom, hogy a címert kiszedték-e, de a felirat az 1000% hogy ott figyelt rajta 😄

Sadist
Ez a fegyver már ki van fejlesztve 😊 Valamelyik ország most akarja rendszeresíteni. Talán Szlovákia, de nem biztos. Ha kicsit visszaolvasol Haditechnika topikban, talán megtalálod 😊

grebber
Starforce Nightmare-el az a baj hogy nem mindenkinél müködik mert állitolag benne van az nfo-jában hogy nem megy minden hardverrel. 😞

grebber
Még az a szerencse nem jött ki más game egyenlõre,tehát ezt lehet megállás nélkül tölteni.

hykao
Hát én eddig akárhol is néztem, mindenütt arról volt szó, hogy vagy kell USB-s meghajtó (HDD nem jó...) vagy várni kell, hogy legyen újabb SFN verzió, mert a Splinter Cell 3-nak már egy újabb védelme van, mint pl. a Second Sight-nak, így még azzal a módszerrel sem lehet elindítani...USB-s meghajtó híján...

De azért töltsed csak, hátha ez a francia verzió másféle...
grebber
Persze hegyekben állnak épp mostis azzal irok.

Természetesen nincs.

Miért ?Tuti hogy a francia verzió azzal megy csak?

k8bal
Honnan szedjem le az eredeti-t??

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

hykao
...van USB-s meghajtód?
grebber
100k-val tötti ha igy folytatja holnap estére talán lentlesz.

...vagy esetleg nem tud valaki sp3-at a crack-hez? <#idiota>

hykao
Mármint a mianmári (burmai) pályára gondolsz? 😊
Igen a Pandorában az is visszaköszönt, bár kissé megváltoztatták: eltûntették a feliratot, és középen a BP címer helyére betettek egy "JAKARTA" feliratot... 😊)
rezsofiz
Nekem most elég lassan jön onnan. Estefelé gondolom begyorsul

sazl : c

Hmuda
Hát igen, Klenszi apó hozott anyagból dolgozik. :-)

(Bár ha jól tudom, akkor ennek a fegyvernek a fejlesztését leállították, bár lehet, hogy rosszul emlékszem.)

Sadist
Újra felhasznált textúra? Pl. a "Fõvárosi Csatornázási Mûvek RT." feliratú csatornafedõ? 😄
Az elsõ részben a kínai pályán lehetett látni, a másodikban már nem tudom hol.