10611
-
#4497 Pedig csak a banner alatt lévö szöveget kellett volna elolvasnod! :D -
Dimitri #4496 Üdv!
Letöltöttem Azureus-sal a játékod de nem volt hozzá semmi crack.
Ezért leszedtem (http://spacetarget.com/games/pc_splinter_cell_3.shtml) hozzá mini cd image-t .
Letiltom a SFNightmare-ral a meghajtókat ,be mountolom daemonnal a mini image-t majd a cd kulcs megadása után azt mondja hogy rossz a cd-kulcs.
Bocs hogyha már sokadszorra teszik fel ezt a kérdést de én visszaolvasva pár oldallal nem találtam értelmes választ a problémámra.
Előre is kösz. -
CUCLI #4495 ok. megpróbálom kössz :) -
#4494 Mivel starforce, sajna nagyon elcseszett védelme van. -
#4493 Ja, azt ráirányítod a laptopra, hagyod, hogy kielemezze magának, ha látod a megfelelő ikont (rádiohullámok, ha lehet wireless kapcsolatot csinálni és bináris szimbolum, ha hackelni is lehet emellett), akkor space és mehet a hack (mint a Displaceben). -
CUCLI #4492 tényleg.
azt meglehet ,hogy az eredetimet csak 1x lemásolom ,h ne az eredetit használjam állandóan?vagy azis levan védve? :/ -
CUCLI #4491 az a kis távcső vagy mi ugye? -
#4490 Bocsi csak a sok gyökér spam között elveszik az értelmes hozzászólás. :-/
A megoldás: szóltak, hogy hackeld meg a laptopot, hát ott vagy fent, van nálad EEV, hackeld meg. -
CUCLI #4489 tudnál kis help? #4433 -
#4488 Melyik lobbyabn szoktatok lenni???? -
#4487 az első levélben pontosan mit írtál?
Leírtad ,hogy nem jó a cd kulcs?
Vagy mást is írtál nekik?
Próbaképpen küldtem nekik de csak ennyit válaszolt
Àïðåëü 2005
plusz az én levelem!
-
#4486 és aki nem tud perfektül angolul ?
gyertek fel IRC-re amit mondtak aztán ott megdumáljuk ezeket, ne cseszük el a topicot mán :) -
#4485 Aki esetleg nem jól írja ki, vagy egyébb problémák adódnak a lemezzel, ezt fogják neki visszaírni válasznak:
StarForce Support, Daniil Balutin
to me
More options 9:41 am (12 minutes ago)
You can't run the game using a DVD disc copy.
Best regards
........
Namost emiatt már lehet aggódni :-D
Aki ezt kapja mondja azt hogy biztonsági másolat volt, mert féltetted az eredetit.
Vagy gebasz volt az eredetivel, és te azt hitted hogy rossz a lemez, ezért lemásoltad :)) -
#4484 -
#4483 Otthonról ehh :)
Viszont nem az előfizetői címről.
Mostmár ugysem lesz semmi belőle. Gondoljatok bele mennyi időbe telne több 10000 embert lenyomozni.. :/
Pedig először hogy lámázott meg hülyézett engem mindenki, hogy ekkora baromságot hogy merészelek(ünk) kitalálni, mennyek innen a fenébe :)) ugyebár :) -
#4482 Jah én pont ettől parázok! Nem merem elküldeni itthonról! -
#4481 a mostanit honnan küldted? -
#4480 1ébként várom a következő sf-es játékot már :D :D :D
De azt megint új cimről, és a suliból nyomatom asszem :) -
#4479 jaja :D
Oda lehet írni a relase mellé:
Ha bármi probléma van, csak írj levelet a starfrorcesoknak :D -
Vizsi #4478 ez aztán k***a értelmes kijelentés volt! :) :) -
#4477 na ne baxxuk tovább a topicot, gyertek ide >>
irc.elte.hu:6667
#scct
;) -
#4476 Szerintem a StarForce se. -
#4475 Igen. Az nem cseszi szét a topicot. -
#4474 Bazz már látom, hogy egyre több embernek sikerül indítania, már én sem bírom sokáig! :DD -
#4473 jaja, és GIT-tel azt hiszi a játék hogy a net helyi háló -
#4472 mert? crackelt pandorával is nyomtuk ezerrel (igaz nem hivatalos szerveren) -
ACE #4471 Helyi hálóban is lehet nyomulni... -
ACE #4470 Bocsi, mekkorákat lehet berakni? 800? -
ACE #4469 Bazz Maxtreme, és télleg rájöttél a megoldásra, lassan az Nforce-ra is kitehetik, hogy speciális crack-el megoldható :D -
#4468 De aki multiban is tolni akarja az úgyis megveszi az eredetit... :) -
#4467 :P na ne mondd!!! -
#4466 nem is kell feltörni :P -
#4465 LOL nekem megvan eredetiben!! ezt a starforcosat soha nem törik fel :D -
#4464 jaaaaaaaaj -
#4463 Sziasztok nekem nincs meg ez a játék de valamellik játék csak ugy indult el hogyha megcsináljátok azt amit a Project snowblind topicban a 77-s a124-es beszolás alapján megcsináljátok egy probát megér de ha meg lesz én is kiprobálom! -
#4462 Erre az értelmetlen spamre meg már semmit nem mondok. Unalmasak vagytok, és csak a topicot szemetelitek. -
#4461 1024-es képeket fejezzétek be. -
#4460 oh, bocsesz, látom most már -
#4459 Eszedbe ne jusson visszaolvasni, még megerölteted magad!
Többször nem írom le. -
#4458 Másnak nem megy ugyanazzal a cd-keyjel, amit küldtek? Mert akkor valamelyikőtök elárulhatná. Vagy így megy a multi is hivatalos szerveren?