10611
-
#4457 Teccik nekem ez a starforce termék support
...és mimég szídtuk őket. -
#4456 Aztmondták hogy nem :)
Ezért csináltam is gyorsan 1 ghost filet :-D -
akkor 100% az,ha pl. újrarakom a vindózt nem műxik?
mer végülis a hardver ua.
-
#4454 Megvan, csak olvasni kellett volna amit kiír a game -
#4453 -
#4452 Gyerekek. A bankos pálya végén azt a zárat (ami villog össze vissza:) )hogy a fenébe kő meghekkelni? :) -
#4451 na én is kaptam :)
-
#4450 melyik serialt kell benyomni próbaként, amikor a kamussat kell még ?! -
#4448 Látod mondtam én hogy le mse szarják a log többi részét :)
sztem nem is nézik :)
Gondold el mindenkiről kideríteni hogy honnan írt. Hajjaj :)) -
ACE #4447 Mutass egy képet, hgy mi a különbség, ha láthatóan felismerhető, akkor elismerem -
ACE #4446 Mi ebben a poén? Milyen videokártyád van? Pont azt hagytad ki az aláírásodból -
#4445 A jó öreg tükör poén...:) -
#4444 Nem csak a fényekről van szó, hanem Shader Model 3.0 mellett sokkal jobban érzékelhetőek a domború dolgok, mint pl. a falon a tégla minta. -
#4442 Hát az kimaradt belőle, lehet közre jáccotta dologban az ATI - Nvidia párharc. -
#4441 Sorry a duplázásért :( -
Torry #4440 2.0 merre marad?
Vagy ugyanúgy kibaszásból mint a DoomIII vagy a HL2 esetén? -
#4439 Szép a játék ATI kártyákon is, de ha látnád Shader Model 3.0 val akkor látnád mi a különbség. -
#4438 Szép a játék ATI kártyákon is, de ha látnád Shader Model 3.0 val akkor látnád mi a különbség. -
ACE #4437 Nanemáár, azér' az előbb bent voltam, és nem gyenge a kép, nyomok shot-ot, ha kell, de szerintem azért a 8.1-es DX verzióhoz képest egész más... -
#4436 Ergo az ATI kártyásoknak is olyan képe van a játéknak, mint egy gyenge geforcon :DDD -
#4435 Jó neked :( -
#4434 A játékban Shader Model 1.1 vagy 3.0 van csak. A 3.0 csak új Nvidia kártyákon megy, az ATI tulajdonosoknak pedig marad az 1.1 -
CUCLI #4433 Itt elakadtam.
azzal az EEV-vel lehallgatok minden szart ami a szobában van de nem tud kimászni ez nyomorék g*@i a csőből és most 00:45kor kicsit bassza az agyam a dolog(álmos is vagyok csöppet) szal ha valaki végigvitte már az pls árulja már el ,h itt most mi a x@Rt kell csinálni mert..gf.dagjstug -
ACE #4432 Bazeeg, másik levelemre, amiben már mindent elküldtem, küldtek key-t, és jó, műkszik :D Csak az aggaszt, hogy Shader Model 1.1 -et ír. Nem kéne minimum 2.0-nak lennie? -
#4431 Ha egyszer begurul...:)
-
ACE #4430 Hehe, nekem ezt írták:
Hello,
Download this tool http://help.starforce.ru/syssum/readcd.zip
Insert the disc, run the attached tool, select your drive, send us
generated .bin files (they would be stored in the folder from which
readcd.exe was started). -
#4429 írták :) -
#4428 Írtál mailbe -
ACE #4427 Gondolod az SF csapatnak ez minden álma, hogy ha már egy Office-t leszedek, vagy berakok a gépbe egy másik hálókártyát, mingyá írjak nekik megint levelet? Mert ha úgy vesszük, hogy ez hivatalos... akkor nem így kéne működnie... -
fonya #4426 Csak hogy minden hardver és szoftver kiépítésre... -
ACE #4425 Ezt meg honnan veszed? -
fonya #4424 Az eredeti gamehez minden indító kódot adnak? -
#4423 Fejezzétek be az offolást -
#4422 Ezért kő Norton ghost-ot használni. -
#4421 Akkor még formázás előtt kell a mailt elküldeni... -
#4420 remélhetőleg minél hamarabb feltőrik, ha tudják
-
#4419 Az a legjobb az egészben, ha ujrapakolja valaki a winfost, lejmolhat másik kódot -
fonya #4418 Bocsi... Későn olvastam=Maxtreme. 1000 bocsi -
fonya #4417 Tényleg nem érdekelne a net, mert csak (most is) tesóméktól tudok, neki meg nemgameizomgépe van. Esetleg kód? -
#4416 Már vagy 30000000000x elmondtam hogy hardware és software kiépítéshez képest kapsz kódot.
Ergo MÁSHOL NEM FOG MŰKÖDNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MÉG RENDZSER REINSTALL UTÁN SEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!