10611
-
#4538 sux -
CUCLI #4537 bankos mapon mindenkit lecsaptam 1et véletlen kinyírtam és 88lett
ennyire nem szabad gyilkolni? :/ -
#4536 Akkor küldi a számla fénymásolatát és akkor egy büdös szavuk sem lehet. -
Dimitri #4535 Elmagyarázná vki hülye értetlen fejemnek hogy mi ez az e-mail küldözgetés? -
#4534 Mekkora lenne mán ha valaki tényleg megvenné, nem működne neki, kérne segítséget, és ugyanezt a választ kapná. -
#4533 Leütni szabad, megölni nem. -
CUCLI #4532 leütni se szabad?
első mapon mindenkit lecsaptam és 100%lett -
#4531 Baromi egyszerű: bal gomb=kill, jobb gomb=KO.
Tehát elkapásnál:
Bal gomb:szépen letérdeli a gerincét, had ropogjon.
Jobb gomb: elszorítja az agy vérellátását és ezzel kiüti az ellenfelet (valóságban kell pár másodperc, de ez csak játék).
Csak úgy odarohanva:
Bal gomb: késelés.
Jobb gomb: leütés. -
#4530 majd kiderül, minnyá küldöm a mailt... -
ACE #4529 Lécci segíts. Nem értem a dolgot, én most csináltam végig a Lighthouse-osat, és 65% lett, és azt írja, 11 enemy-t megöltem, pedig mindegyiket elkaptam hátulról, és leütöttem. Van ugye 4-fajta likvidálás amit kézzel lehet csinálni. Van amikor hátulról elkapod, szorongatod, és utána az elsődlegessel leütöd, a másodlagossal meg kinyírod. és van amikor nem kapod el, de akkor hogy működik? mert nekem úgy tűnt, hogy az elsődlegessel elvágja a torkát... és a másodlagossal? Lehet megnézem a training videókat, ez most jutott az eszembe, lehet abban elmondja... -
#4528 Igazából lehetne. Ők mondták. Reinstall után adnak másikat. Csak közbe rájöttek a szemétségre :D -
#4527 Mind a 3 ember? -
#4526 2× má nem lehet :P -
ACE #4525 Lehet rossz logot küldött. -
#4524 The error from your report means you are using the DVD copy.
-
#4523 jaaj.
Reméljük azt a pár 10000 log-ot nem tartották meg -
#4522 Talán a stronghold2-be. -
#4521 Az a baj ezzel a játékkal, hogy baromi könnyű. Egyedül a Bathouse jelent kihívást, de az is csak azért, mert túlerővel kell szembenézni, amúgy mindegyik pálya feleolyan nehéz sincs, mint az előző két rész helyszinei. -
#4520 Várható volt. -
#4518 azé megpróbálom :P -
#4517 Egyetlen pálya okozott gondot, méghozzá a Bathhouse. Ott aztán rendesen megizzadtam a 100%-ért. A végén lehetetlen úgy átjutni, hogy ne üssél le minimum 3 őrt, szóval ott tartalékolni kell a sokkolókat rendesen. -
#4516 Ez benne a szép. Semmi kihívás nincs, ha minden sarok mögül ki-snipeolod az ellenséget, aztán leszarod a kamerákat meg lézereket. Így tényleg lopakodni kell. Egyedül leütni szabad az ellenséget, megölni nem. -
#4515 Gyerekek asszem gáz van
Rájöttek a turpisságra, nem adnak több kódot.
Valaki próbálta, neki is azt írták hogy másolt, (pedig1x már kért, csak újrapakolta az xp-jét) -
#4514 Attól függ ki mit gondol működő verziónak! Nem tudom ezt miért nem lehet működő verziónak nevezni... Ha nem lenne működő, akkor nem játszanának vele az emberek..... -
#4513 az nehéz -
#4512 Nem szabad senkit megölni (csak célszemélyeket, mint pl Lacerda vagy Nedich), nem szabad, hogy észrevegyenek, ne szólaljon meg riasztó, ne találjanak leütött őröket, meg ilyesmik. -
#4511 -
#4510 Ne hidd el. Te bajod. :P -
ACE #4509 Énis értek a Photoshop-hoz... -
Torry #4508 Egyébként miből áll a 100%?
Nem ölsz meg senkit? -
Torry #4507 Az kemény.
Ügyes vagy! -
#4506 Khm... -
#4505 nem a fa**t nem... -
#4504 alcohollal való kiírásnál nem is lehet RMPS-t beklikkelni, csak DVD DAO-ba lehet ! -
CUCLI #4503 Mint korábban mondtam 2x tolom végig. az első megvolt. most jöhet a full 100% :D
-
#4502 Hát ez aztán kiba nagy okoskodás volt nem mondom. :)
Olyan verzió meg még télleg nincs ami normálisan müködne crackkel és nem ilyen email küldözgetös módszerrel! -
#4501 Csak nem kéne okoskodnod. Maxtreme-nek nem megy? meg a többieknek? -
Dimitri #4500 Lehet valamilyen úton módon tört verziót elindítani vagy még nem? -
Dimitri #4499 de én vhogy nem nagyon értem amit itt hadováltok össze:D -
ACE #4498 Előbbi hozzászóló jól fogalmazott, nem kell szenvedni vele, csak egyszerűen el kell olvasni a topic-ot. Egyébként létezik itt kereső is, még visszaolvasni sem kell, csak beírsz valamiféle értelmes keresőszót, pl. starforce hasznos lehet.