10611
-
#4698 Már sokan mondták, hogy úgy is szétkapcsol. -
ACE #4697 Ki kéne próbálni LAN-ban, nem? GIT-el. Hátha úgy jobb -
#4696 Kösz a magasröpű beszámolót. -
#4695 he-he...akkor ne játsz vele -
bitubo #4694 rájöttem hogy ez a splinter cell egy nagy szar,még egy ovis is végigtudja vinni,nincs benne semmi kihivás -
#4693 De azért sikerült végül lecsapni azt a rohadt bombát. :D -
CUCLI #4692 jaja -
dogjoy #4691 4683 -
#4690 Most kicsit le kell nyugodnom. Ekkora kibaszást azért nem vártam volna. Eddig mindig megvolt a disconnect pár perc alatt, mostmeg kivárta amíg végigszenvedjük a bombát. :P -
CUCLI #4689 -
#4688 Pedig mennyit szenvedtünk azzal a kurva bombával. :P -
CUCLI #4687 kilépett a cucc. -
#4686 Cucli: utálom az ubi.com-ot. :P -
CUCLI #4685 kilépett a játék....gdfgadmhjmm -
#4684 A rallis game baromi híres. Vagy a TOCA vagy mi a fene, nem foglalkoztam vele, de baromi sokan vártak rá mire jópár honap után feltöték. -
dogjoy #4683 Azért próbáljátok már ki! Ha működik már akiknek igen, azok is segíthetnének! -
#4682 na ez legalább egy ötletes elgondolás:) -
dogjoy #4681 mekkora lenne -
dogjoy #4680 Próba szerencse -
#4679 nemhinném hogy egy betűn múlna a sf védelem.... -
#4678 a remény hal meg utoljára -
dogjoy #4677 Akkor ShowPasswordDialog=Y ==> ShowPasswordDialog=N és ha nagyon hülyék voltak akik csnálták akkor... -
dogjoy #4676 Mit találtam:
A demoban ugye nem kér kódot, ha viszont a setup.ini-be átírom ShowPasswordDialog=N => ShowPasswordDialog=Y ezzé, akkor kér.
Ilyen fájl nincs véletlen a fullban? -
CUCLI #4675 ok. -
Pardon22 #4674 hát azért nem félév! És ezek megint milyen games??? Azért a SCCT feléjük nő, legalábbis szerintem! -
Pardon22 #4673 hát ez az: "vmi rallis game..." Ezért mondtam h no-name játékok! Az a Spuerpower2 meg szerintem nem nagy szám! Szóval a neves games között kezdi a SCCT átvenni a polepositiont! -
#4672 A fenét de, ne okoskodj már. TOCA2, Kill.switch meg Scrapland fél évnél tovább maradtak töretlenek. -
#4671 Akkor nyomás. 6-os lobbi, alt-tabot ne eröltesd. :-) -
CUCLI #4670 oké. bennevok. -
#4669 tuti Lacerdát hagytad ki. Amúgy most coop? Nem vállalok felelősséget a kapcsolatomért, de magpróbálhatjuk. -
CUCLI #4668 megpróbálom még 1x.
késöbb. kicsit uncsi már :D -
#4667 Valami akkor is kimaradt. Nézd meg az objective-eket. Kikérdezted 100%-osan Lacerdát? Akkor van jól kikérdezve, ha már az az objective is megvan, nem elég egyszer. -
CUCLI #4666 mind a 6ot -
CUCLI #4665 pedig minden ládát megizéltem. -
#4664 Az bizony objective kimaradás. KO-t nem veszi pontlevonásnak. -
ACE #4663 Ez hogy jött Ki Neked? Lehet nem csináltál meg valami másodlagos küldetést, nem? A hajónál én sem találtam meg egy ládát, amire nyomjelzőt kell rakni... -
#4662 Nem rekord. Volt valami rallis game. Nemrég jött kia törés, pedig van már jópár hónapos game. Vagy a Superpower2. Az se volt valami gyors. -
Pardon22 #4661 a fenét nem! Ami ilyenben tartja a rekordot azok ilyen kis no-name játékok, amikre feleslegesen nem akarták pazarolni az idejük! De egy ilyen neves gamet mind a SCCT el nem hiszem, h nem azon lennének h feltörjék! Nekik is egy kihívás nem? Na mind1... csak én sürgetem, olyan jó lenne már végre ott látni vmelyik warezon egy mindenki számára működő verzió! -
#4660 Pont msot üzemeltem vissza a netem. Ha estig nem lesz probléma akkor majd összehozzuk, de látatlanba nem akarok belekezdeni. -
CUCLI #4659 Hmuda szólj majd ha vagy.
go coop