10611
-
#4739 ezt úgy mondod mintha az egy óra kevés lenne :D
egyenlőre szeretnék akárki lenni, így is egyes részeket vérhányásig kell újrapróbálnom, aztán ennek a játéknak neki lehet mégegyszer ugrani. (ha már egyszer pénzt adtam érte :)) -
#4738 olvastam valahol olyat hogy demoban beta multi van? nah én nem találtam...eladókat még midnig várok -
#4737 valakitől megvennem 5 rugóért a játékot...csak mi hamarabb a kezembe legyen..privik jöhetnek -
#4736 Próbáld experten úgy, hogy abszolút senkihez nem nyúlsz hozzá (magyarán abszolút 100%-ra). Normalon akárki végig tud szambázni a pályákon. :-) -
#4735 lame noobon :D -
#4734 Milyen fokozaton? -
#4733 a 2dik az én tempómmal 1 óra volt
[nem sczett korábban] -
#4732 [csorog a nyál]...nemtom hogy fogom kibírni azt a 2 hetet...pffff -
#4731 Az teljes pálya, de a leges legrövidebb is. A többivel már el lehet szórakozni egy ideig. -
#4730 nah mivan emberek? mindenki cop-ozik? demot most játszottam ki 3.szorra ésmég 2 hét mire megkapom a fullt...grrr...amúgy egy teljes pálya van a demoban? mertmár kivülről fújom, és elég szerény kis pálya...
amúgy honnan lehet letölteni? -
#4729 Újra felraktam a Pandorra Tommorrowt de és valami oknál fogva az árnyékok tök darabosak és iszonyat rondák pedig minden beállítás maxon van és amikor először volt fenn a gépemen akkor normális volt. Nektek volt ilyen problémátok? Hogy javíthatnám ki? -
#4728 Elmész a legközelebbi számtech boltba, és ott megtalálod. -
ACE #4727 Nagyon türelmes vagy -
#4726 Banner szöveg. :P -
#4725 Hi all.
Valaki letudná írni,hogy a játékot honnan lehetne letötleni??
Mert már megjelent,de sehol se tslálom...
Dc-n csak ps2-be van,torrenten sem találtam...vagyis 1ik helyen megvotl,de 1 óra múlva le is vették onnan.
Valaki pls segítsen már!!! -
#4724 Most egy ténnyel vitatkozol, vazz. -
#4723 További abszolút 100% videók. Az első üzenetben vannak a linkek.
SPOILERÉRT NEM VÁLLALOM A FELELŐSSÉGET!
Senki ne hibáztasson, ha megnézi. :P
Direkt azoknak raktam be, akik már végigvitték és látni akarják, hogyan is kell játszani egy lopakodós játékkal. -
#4722 Hát max úgy, hogy válladra veszed, felállsz (mert állva és guggolva is lehet cipelni őket), odaállsz a korlát mellé úgy, hogy az a vállad nézzen kifelé, amelyiken van a test, aztán próbálsz ugrani. Ilyenkor ledobja a testeket, és van rá esély, hogy átesik a korláton (de milliószor egyszerűbb még "élve" kihajítani őket). -
#4721 én úgy gondoltam hogy pl. már leütöttem vagy megöltem és a földről a vállamra veszem és úgy ki a tengerbe....ezt lehet? -
#4720 Dehogynem lehet. Ha elkapod, akkor kill-el át tudod hajítani a korláton, sőt, ott a jó öreg rail drop (alul függeszkedsz, majd felnyúlsz és lerántod). -
#4719 világítótornyos pályán játszódik a demo..ott próbáltam de ÉN nem tudtam... -
#4718 A hajós pályán tuti h lehet vízbe dobni a jónépet... -
#4717 azt hiányolom hogy pl. az embereket nem lehet vízbe dobni illetve a fegyvereket eldobni...vagy csak nem vettem észre ezeket a funkciókat? -
#4716 Ezt nem torelárljuk. Moderáld magad kisöreg. -
#4714 koszike megkimeltel egy unalmas olvasnivalotol :) -
#4713 most játszottam ki a demot...gf4 ti 800*600 medium graffon tökéletesen ment...szerintem szép is volt..víz effekt, eső karakterek jók voltak....hardon nyomtam 90%-ra és mondhatom hogy isszonyat könnyű volt...volt egy picit nehéz rész benne, de 2 laodingolás ésmáris átjutottam....előző részekhez képest könnyű volt, de méltó folytatás...full game nekem 2 hét múlva jön meg...
én mondjuk thief3-hoz hasonlítanám persze modern köntösbe...szeritem sok mindenben hasonló...csak az középkor.... -
#4712 Nem. warezspam ész nélkül. :P -
#4711 pffff tobb mint 500 hozzaszolas valami ujdonsag tortent azota? -
Dimitri #4710 A hitman 3 sztem más kategória. :D
Nekem az is nagyon tetszett meg a sc is szóval nem tom összehasonlítani.
sam fisher vs 47-es ügynök :D:D érdekes harc lenne:D -
#4709 Hát én meg a Hitman3 lopakodós részeivel nem játszottam, szóval nincs viszonyítási alapom. :-) De te vagy az első aki ilyet mond, mindenki csak az MGS-el hasonlítgatta. -
Rusy #4708 Mondtam ezt úgy hogy a 3-mat nem is próbáltam... se a demóját, csak képet láttam... -
#4707 OK! -
#4706 Keresgélj (alap lenne először itt szétnézni :P).
És a válasz igen. -
#4705 Valaki tud adni linket valami Splinter Cell 3-as háttérhez?
Multin egy US-es tud játszani egy EU-sal? -
Rusy #4704 erre mondtam hogy ennek a játéknak nem is az a lényege, aki akciót akar menjen doom 3-mazni, bár a hitman 3 lopakodós részeihez nem ér fel, de egyéni feelingje van az biztos... -
#4703 Már írtam: minden nyolcéves vérpisti végig tudja mészárolni magát a játékon. De ésszel lopakodni már túl magas nekik. :-) -
Vizsi #4702 ez gyönyörü volt...kishugom is értelemsebb nálad...:) -
#4701 Nincs. Egyik se működik. -
#4700 A snake-es és a pizzahutos verzió között van valami különbség? -
Rusy #4699 akkor neked is sikerült? kb olyan szintű a hozzászólásod...