Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
www.gamecopyworld.com
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
még nem hallottam róla hogy ne menne, a 4. résznek viszont ha jól tudom voltak vistás problémái, ez mondjuk ne bátortalanítson el mert annak még rengeteg más problémája is volt, szóval ez lehet hogy zökkenõmentes lesz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Elöre is kössz😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De én már végigvittem és a legtöbb pálya 90%felett van(direkt a 3. fokozatban vittem).De nekemnem adja meg a 4. fokozatot .Nemtudja valaki hogy miért?
A kóreai pályán vagyok, a rakéta kilövését kell megállítani, 3 perc van rá, de nem találom hol, melyik géppel kell leállítani(?).A végigjátszás azt írja, hogy egy olyan képernyõt kell keressek a lift közelében ami egy térképet mutat, de egyik sem olyan.
Vagy fel kell menni a lifttel?Bár felmentem, ott is sorra próbáltam a gépeket, de nem jó egyik se. 😞
Hova kell menni?
Qwerty4
Qwerty4
De ennek ha jól tudom nem a magyarosítással van konfliktusa hanem a játékkal magával. Én a magyarosítással sose foglalkoztam.
crack megvolt
játék fut
magyrosítás megvolt(ugy csináltam ahogy le volt irva/csak nekem nem ott volt a játék ezért természetesen nem oda raktam)
játék fut de nem magyar
lehet télleg nagy láma vok de nem toom hogy kell A Windows KB917422 számú frissítését próbáld letörölni. Lehet ezért nem yo a magyarosítás?
ami törésre hivatkozik az mind megtalálható a http://www.gamecopyworld.com/ oldalán (s betû, splinter cell: chaos theory) onnan elérhetõek a fent nevezett crackek, updatek.
Nah feltelepítettem az eredeti scct utána nem indítottam hanem 1.04 pecs mert azt kéri a magyarosítás ok megvan aztán a magyarosítás is a helyére adíg ok elindítom minden angol...!
Valaki segítsen plz
Ha nem indul:
- A Windows KB917422 számú frissítését próbáld letörölni
- Az 1.05 telepités után a SplinterCell3ChaosTheoryv1.05NoDVDFixedexeEuroAus.zip filet kicsamogoni a telitési mappába
- Feltelepiteni a Magyarosítást
- Ha nem indulna el a játék a SplinterCell3ChaosTheoryv1.05OSFixNoDVDFixedexeEuroAus.zip filet kicsomagolni a telepitési mappába.
- Beállitásoknál ha nem feltétlenül szükséges a a shader modellt hagyjuk v1.1en (nekem pl pályánként 10 percet töltögetett pluszban mig betöltötte a 3.0ás modelleket)
Ha elkapta, nem ereszti!
De a crack többeknél mûködik (nálam is mûködött, meg még sok másnak is).
Egyedül ez a játék nálam, amihez nem találok müködõ cracket a feljavított változatra.
Elõfordul, hogy nem indul el a játék, de az legtöbb esetbe nem crack miatt van.
Ezt tudom, hisz én is így jártam ezzel... nem beszélek hülyeséget.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ma próbáltam ki a lan-t... ha fentvolt a nod, akkor rögtön szétkapcsolt, de ha uninstallálva volt, akkor mûködött.
és hozzáteszem, nem elég csak kikapcsolni, le is kell törölni!
kapcsolót meg sajnos én se találtam - na mindegy. azért kösz