Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dave000
sajna egyáltalán nincs másik kulcs az egész neten...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Dj Xyberpunk
én is kipróbáltam!! de ez a kód nem jó :2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F
!!! valaki egy jó kódót mondjon légysziiiii! Mert megõrülök!!!

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

katt manualra és gondolom akkor fogja kérni a key-t

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

DayWalker
kipróbáltam, de ilyen ablak jött be

DarkJedi
Ehh.. hát nem 😊 Itt voltak elõször kamerák, meg ilyesmi, de csodálkoztam is, hogy nem lehet velük semmit kezdeni..Meghát boldogultam nélüle is. 😊 Nah, mindegy, köszi 😊
Amúgy megnéztem a training videókat de nem emléxem ilyenre.

Hmuda
Tuti benne van a tréning videókban. Pisztoly, célzás, jobbkatt, idõlegesen kiiktatja az elektromos eszközöket. Nemond, hogy ezt nem ismerted mert lepetézek. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

DarkJedi
Igen látom, hogy ott a lézer, csak kikapcsolni nem tudtam.
Biztos lama vagyok, de ez a pisztoly ocp ez mi? 😄

Hmuda
Hm. Ha a vaultból kifelé jövet szólal meg a riasztó, akkor ajánlom figyelmedbe a különbözõ nézeteket és a pisztoly OCP-jét. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

DarkJedi
A bankos pálya végét meg lehet úgy oldani, hogy ne kapcsoljon be a riasztó? Ezért nem lett meg a 100%-om.. 😊

Sil3nt
egyetértek veled teljes mértékben..már nagyon uncsi....

Hmuda
Majd ha feltörik. Azzal, hogy itt panaszkodtok meg nyivákoltok nem lesz kész hamarabb. Baromi unalmasak vagytok.

torrente
Mikor óhajtják már feltolni a netre?

rorr
keresek olyan embert akinek pixel shader 3 alatt több fpst számol a videókártyája mint 30 35 !Minden a maximumon van!

Dave000
Egyébként lehet hogy kulcsgenerátort nem tudnak hozzá csinálni, talán, de nem tom igyekezhetnének...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Dave000
Az a serial keringett a neten eddig is, a patch az nem tom mi, hogy a játéknak a peccse, vagy olyan peccs amivel elindul a másolt játék...

hykao
COOP-ozni lehet egy DVD-vel ketten! Külföldi fórumokon már esett róla szó, hogy miután elindítod, szervert csinálsz vagy belépsz valahová - utána már kiveheted a DVD-t!
Szal ha valaki házon belül vagy netántán a szomszéddal vagy lépcsõházon belül akar valakivel COOP-ozni, az megoldható egy példánnyal is!
Duddits
rorr
zseni!

Dave000
A faszomba, megint a reloaded meg egy Starforce3:

2005-04-16 PC Game ISOs Second Sight (c) Codemasters RELOADED 50x15 MB 8.6

De a kibaszott SP3 még sehol.

rorr
jó HÍR!
a reload-os fiúkák megtörték a second sight címû játékot szerintem nemsokára a chaos theory jön!

Adam II
Hát mit írjunk ha nincs meg a játék?

Na most játszok az elsõvel és még most is TÖK JÓ mint régen.
Ha végignyomom jön a második és mire azt is végigtolom jó lenne a harmadik:///

istenem mi folyik itt, ez már komolyan szánalmas, tipok kivéve kedvencekbõl..., semmiér tleme olvasgatni napi 200 új hsz-t aminek 0 értelme van :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Dave000
Vagy, elindítod és utána kiveszed a dvd-t és nem lépsz ki a játékból 😄D, elvileg csak az elején ellenõrzi nem?

Hmuda
Minden indításnál kell a DVD. Még nem próbáltam de tuti zokon veszi, ha indítás után is kiveszed.

zulur
<#mf3>

P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb

Nem ismerem a cuccot, de szerintem LAN-ban így ahogy elmondtad tuti lehet jáccani, csak max. Interneten nem. Vagy rosszul mondom? Nem lehet még LAN-os játékot sem indítani eredeti DVD nélkül? Nyilatkozzon, akinek megvan.

steam, origin: ACE_hun

Sadist
Milyen szívás, ha pl. tesóddal coopban akartok játszani. 2X kell megvenni a játékot :C Anno StarCraftnál tök jól megoldották. Ott lehetett úgy telepíteni, hogy csak a multinak a szükséges fájljait másolta föl, ami a csatlakozáshoz szükséges. Asszem spawn installnak hívták. Lényeg, hogy így 8 fõ is tudott multizni egyetlen CD-vel.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Megveszitek, 1 napig Te játszol, 1 napig Õ 😄 Csak nehogy összeverekedjetek miatta 😄

Sadist
Ha kicsit visszaolvasnál, akkor tudhatnád, hogy NEM lehet DVD nélkül játszani. Épp ez a StarForce védelem lényege.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hmuda
Mivel SF3 védelem van rajta ezért mindig kell a DVD.

Akinek van eredeti verzioja az irja mar be hogy dvd nélkül tud-e játszani(megy-e a játék) Azért akarom tudni mert 2-en megvennénk felesbe a játokot és ugy nem lenne olyan draga???????? THX
Figyeljetek, a Riddicknek is volt egy hasonló problémája. ezzel nem lehet kezdeni valamit?

Tehát :
1. Gyõzõdj meg hogy, hát legalább legyen 10 Giga szabad helyed. Úgy vettem észre ajánlatos a késöbbi extractolás miatt. A Daemon T-vel telepítsd.
Lemezrõl is mûködnie kellene, de én így csináltam.Ha kész a telepítés Csatold be az 1-es CD-t újra. Ha megvan menj a C:/ Programfiles/MYTH/My Product Name könyvtárba . Itt lesz a Setup.bat Ms-Dos kötegfile. Ezt futtasd meg. Ekkor megnyílik egy parancssoros ablak ahol erre nyomj egy entert. Ekkor elkezdi az extractolást . Megnéztem nálam
majdnem pontosan 30 percig tartott . Ha minden megvan és csak a megnyitott könyvtár-t látod, akkor a CD1 -et nyisd meg ott van a MYTH / system mappa. Ebben van egy Win 32_x86 mappa, ennek a tartalmát másold a C/Programfiles/MYTH/My Product Name/System/Win32_x86-os mappába ,ezzel lecseréled az eredetit. A többit is így csináld meg.Tehát a (Win32_x86SSE;Win32_x86SSE2) Vigyázat ! nehogy törlõdjön a C:/~ My Product Name/ System / Win32_x86;Win32_x86SSE;és a Win32_x86SSE2 mappák többi tartalma !!!
A Product Name könyvtárban levõ Riddick -rõl csinálj parancsikont az asztalra. A startmenû-bõl a parancsikont töröld , így nem lesz gondod.
És Játssz !!

Csak egy tipp, nem tudom, mûködik-e.

fitutufi
lol<#nezze>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

zulur
Ebben szerintem nincs igazad! Egy fórum arra való, hogy az emberek megosszák a véleményük egymással egy-egy témát és az ahhoz tartozó kérdéseket tekintve, nem?

Azt elismerem, hogy dogboiiii néha képes hatalmas f***ságokat összehordani, de hát Istenem, ez van<#vigyor4>...

Take it eeeezy

P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb

ati2002
Szakadj(atok) már le arról a listáról. Már rég kint lenne a cucc, értsd már meg. Majd pont Te fogod kitalálni. Azzal kell(ene) foglalkozni ami van, így is elég erõs már ami itt az sg-n megy amikor kijön valami jó cucc, 3-4 napig csak az van, hogy ki mennyivel, honnan szedi le, stb... Csoda, hogy még nem zárták be a fórumot.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Látjátok: így kell tökéletes védelmet csinálni!!! 😊

a védelmi listába nem volt benne...?!

ati2002
<#lama>kérdés

DVD.Copy.Plus vagy DVDXCopy nem tudja lemásolni?

DVD.Copy.Plus DVDXCopy nem tudja lemásolni?

Danman
MEgpróbáltam bemásolni a DEMO könyvtárába DATA mappát és úgy elindítani a DEMOt de akkor azt írja ki,hogy "splintercell3chaostheory.exe hibát észlelet ezért leáll." Ha a System mappát is bemásolom akkor a rohadt Starforce 3-t is bemásolja.HELP?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

ati2002
Az sirály lenne!<#finom>

Tudsz egy magyar nyelvû leírást róla vhol?
Mert érdekelne
ThugEdge
ne csigázz😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

hykao
Na errõl beszéltem, hogy volt már rá példa, hogy ilyen módszerrel el lehetett indítani...csak ügyelni kell, hogy miket másolunk be... 😊
DayWalker
esetleg a Nero ImageDrive, mer végülis az is virtuális meghajtó
és az nincs felsorolva itt
bár nem tudom, h számít-e az valamit

ThugEdge
nem akarom továb fonogatni a crackes kalácsot,de ezt találtam:
I heard if you copy files from full version chaos theory to demo version, then game will works fine. I don't have full yet, so somebody could try and tell is it works.
nekem még csak a demo van,szal ha vkinek van kedve próbálja,aztán gyanítom ez is zsákutca

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

rezsofiz
<#nyes>

sazl : c

Ebben biztos vagy, vagy csak így gondolod? Tudod hogy mûködik a Starforce védelem? Olvastál már valaha róla?

Hmuda
Ez azért van mert az UBI csúnyán elcseszte a netkódot coop-ban. Vedd le minimumra a grafikát és nem lesz gond. Persze ezt meg kell beszélni a partnerrel is, hogy vegye le, mert féloldalasan nincs sok értelme.