10611
-
#5141 nah azóta is várjátok a screenshotot mi? :D -
ACE #5140 Próbálkozzunk már egy uccsót! -
ACE #5139 Nincs -
#5138 A bill. kiosztásnál nincs ilyen lehetőség? Úgy emlékszem a Pandorában van. -
#5137 np -
#5136 Nem jön valaki COOPozni?Lobby1:NamePANAMA Password:PanamaHUN -
#5135 Hat igen olyan nettel nemsokra megy az ember az igaz :D -
#5134 Hmuda köszi,sikerült a Fraps!Csak azért válaszolok most,mert volt egy kis gikszer a géppel(vírus) de már ok!Mégegyszer köszi!! -
Pardon22 #5133 bocs h itt kérdem: tudja vki az idei E3nak a hivatalos oldalát? -
#5132 Kössz!
Valaki egy kis COOP-ot? (lehetőleg Ori-s, mert a GIT-tel a tököm már kivan. -
#5131 Bekonfigolod, options-ben bekapcsolod és beszélsz. -
#5130 Kérdés: Hogy lehet mikrofonnal beszélni játék közben? -
#5129 Ja,viszont ha csak 56K-s neted van akkor nem mész semmire -
wertyx #5128 jaaa...ha nincs Ps2 akkor nem érdekel...szerintem gyugodtan lehet rendelni hiszen a postásnak kell fizetni...de ha nem így van és előre kell fizetni akkor ne rendelj semmit -
#5127 Én Frapsel csináltam képeket és tökéletesek lettek. Kifejezetten játékokból való képlopásra csinálták. -
#5126 köszi!Csak nem tudom melyik jó,mert a hipersnap csak feketeséget vett fel
De a frapset megpróbálom! -
#5125 Én nem láttam erre lehetőséget. Használj fraps-et vagy más képlopó progit. -
#5124 Mit értesz az alatt,hogy beállítani? -
#5123 Elvileg be lehet állítani, próbáld az F9-et vagy az F12-t. -
#5122 Lenne két kérdésem.Mivel lehet képet menteni az sc3ból?Ha pedig van beépített képlopója,milyen billel kell használni,és hova menti?Köszönöm előre a választ! -
#5121 hat ezert nem kell rendelni sehonnan inkabb fizetos ftpt hasznalni ;) -
#5120 Én inkább úgy mondanám hogy lehet hogy kamu. -
#5119 Nagy marhák vagytok, ha ilyen helyről rendeltek. Ha bármikor lebukik a csávó, a postai nyilvántartás alapján (meg a sajátján is) magával rántja az összes kliensét. -
#5118 mivel (még) nincs tört verzió, ezért semmi :P -
#5117 Valaki egy kis COOP-ot? (MSN: [email protected]) -
#5116 én is rendeltem már tőlük!!!
[nem magamnak!!!, hangsúlyozom: NEM MAGAMNAK]
nekem is megjött időben. azt javaslom, ha nem válaszolnak emilbe akkor hagyd a p.csába -
#5115 azt nemtom. tuti hogy válaszolni fog -
Pardon22 #5114 jó és akkor azt mondd meg h van ez, mert írtam nekik email de b.sznak válaszolni! Mennyibe kerül egy game, mert csak azt hangsúlyozzák h csak 2500Ft felett teljesítenek rendelést! De ebbe mennyi game tartozik??? -
#5113 nem kamu! -
Pardon22 #5112 na akkor most mi az igazság??? Én is azon a véleményem vagyok h kamu! most nemtom mi legyen?!?!?!? -
#5111 Mellesleg én is megvettem magamnak az ori-t. -
#5110 Nem kamu, mert mindig onnan rendelek (de nem magamnak), és nem is bankszámlára kell utalni, hanem postai utánvét. -
wertyx #5109 a splinter cell msk-val mi van?? -
#5108 Lehet nyugodtan rendelni onnan, mivel én kb másfél éve, amikor nem volt gyors netem, akkor egy csomószor onnan rendeltem az új játékokat, amit mindíg meg is kaptam időben...csak szerintem a SCCT, ami ott van, valszeg nem működő verzsön...ennyi! -
mike369 #5107 Nem is kamu!
Így tőlem is rendelhetsz! Majd adok egy számlaszámot, amire utalhatod a pénzt és ahogy megkaptam, küldöm a játékot!
De komolyan... -
#5106 Ezek mint kalóz másolatok, mivel ugyanaz amit a neten kiadnak!!! -
thief82 #5105 Kamu! -
#5104 Hát én az ilyen noname, erősen-kamuszagú oldalakat nagyívben elkerülném. -
Pardon22 #5103 Rendelt vki innen? Mert állítólag azok kaptak egy működő verziót! 2500Ftért... de ez csak infó, úgy olvastam, ne hurrogjatok le!!! -
#5102 hat en se mert tudod valaki ha feltori akkor mar azzal is bizonyitsa hogy egy kicsit ert hozza