Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó, de.. én.. õ... csak reményekdtem. <#whatever>

TommoT

Hmuda
Nem kell nekik komoly gép ha alacsony beállításon ahsználod, de ha már magasabban akkor bizony még a komoly gépeket is meg tudja izzasztani. És a mini-image-es kérdésre a válasz a bannerban van. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sil3nt
olvasd el a banner alatti mondatot..az mindent elmond errõl a témáról

Ahogy olvasom ehhez kemény gép kellhet. Amúgy van már mini-image, azzal sem lehet már játszani a tört verzióval?

TommoT

Hmuda
AA: anti-aliasing: a pixeles éleket tünteti el.
AF: anizo filter: a távolabbi modellek textúrája is éles lesz, nem pedig olyan elmosott mint kellene.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Én vagyok a lami de az AA és AF az micsoda? <#zavart2>

TommoT

Hmuda
Szerintem 800x600-ban menni fog úgy, hogy minden efektet bekapcsolsz de az AA-t és AF-et elfelejted, plusz árnyékok low-on. Úgy türhetõen fog futni.

De mondjuk nézzük az adatokat. PIII. Nekem PIV van és 1700 Mhz. 256 mb ram, nekem 512 ram van. geforce 3, nekem fx 5700 van (jó tudom nem a legjobb). Szerintem elmenne 800×600-ban és talán esetleg nem a leggagyibb textúraminõségben, akadozás nélkül, de nem leszek beképzelt, mert tudom, hogy jó kaki gépem van (huhúú ez annó mekkora jó gép volt <#vigyor>), úgyhogy megvárom inkább a többiek válaszát. 😊

TommoT

Akkor többiek írjatok! <#idiota>

TommoT

Lord AnonymouS
Nincsmit! <#smile>
Hát szerintem igen, de azért várd meg a többiek válaszát is!

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Köszi az üdvözlést! <#integet2>

Szerinted menne akadozásmentesen 800×600-ban a legalacsonyabb textúraminõségben? Gondolom itt az is látványos. <#vigyor>

TommoT

Lord AnonymouS
Hi újreg! <#wave>

Minimum konfig:
PIII v. AMD 1.4 GHz
256 MB RAM
GeForce 3, Ati Radeon 8500 v. jobb

Ez a tokra van írva, szal sztem menni fog neked, habár lehet minimum grafix szinten.

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Hali!

Nemtudjátok mennyi a gépigénye a játéknak?
Gépem: 1700 MHz, 512 ram, fx 5700
Szerintetek így milyen felbontásban és grafikai minõségben futna?

Üdv,

1 új tag --> TommoT <#ravasz1>

TommoT

hykao
ki kell próbálni...és kiderül...
ati2002
Már ott van egy hete...

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Adam II
hehehe tök jó a fejléc

köszönjük eme léynegés hozzászólást aminek információtartalmával eddig még senkise volt tisztába ezen a forumon, köszönjük hogy megvilágositottad szürke kis elménket...<#idiota><#hehe>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nem tudom minek errõl vitatkozni... Feltörhetetlen másolásvédelem nincs, mindent meg lehet oldani, csak idõ kérdése! Igaz, egyenlõre sok idõ, de lessz!!! Ha valakinek nem teccik, hogy várnia kell valamire, akkor vegye meg, a posta jóesteben másnap ott van.<#crazya>

Sadist
Jó lett a topik fejléc:
"Nincs még olyan tört verzió, amelyik rendesen mûködik!"
<#eljen><#hehe>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sil3nt
én is úgy tom hogy nem igazán akar müködni egyik ps2 emulátor sem RENDESEN

csuhi
???
valamirõl lemaradhattam.
létezik mûködõ PS2 emulátor?

Adam II
Hát ez kicsit olyan mint a vadász meg prédája közötti kapcsolat.
Ha feltörik a Starforceot õk anyáznak ha nem tudják feltörni akkor mi anyázunk.

hykao
<#vigyor3>
...vagy húzzatok fekete ruhát, álarcot meg éjjellátót és nyomás este kommandózni az utcára! <#nyes>
1. mission: észrevétlenül beosonni a sarki kiskocsmába és kihallgatni géza bátyó terveit a következõ felest illetõen...

Tibor
hát igen

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

hykao
na jó-jó...de pl. a #3748-as egyértelmû a link alapján... 😊
Tibor
de én Splinter Cell 3 PS 2-es változatát linkeltem be

hykao
ThugEdge és Tibor!
Azért vehetnétek a fáradtságot - ha már a hozzászólásomra reagáltok - hogy a linkre is kattintotok, ha már egyszer linkeltem...és akkor máris 3 hozzászólással kevesebb lehetne...
Tibor
innen le lehet szedniPS 2 játékok

hykao
nem is rossz!
Tibor
a pcsx2 0.7et használjátok

Tibor
van, vki a san andreas-t nyomja 15 fpssel

ThugEdge
már ha egyáltalán létezik mûködõ emu

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

hykao
Alternatív ötlet unatkozóknak, türelmetleneknek, hiperaktívaknak (s egyéb állatfajtáknak... 😄DD) és nem utolsósorban brutál géppel rendelkezõknek:

Töltsétek le a PS2-es verziót, és az INNEN letölthetõ PS2-es emulátorral próbálkozzatok... 😊
ez am a Splinter forum 😄DDDD

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

ati2002
Jah.<#unalmas>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Shep
sok helyen a kiadó mondja meg, hogy milyen védelem legyen rajta, a készítõknek csak odaddják, hogy nesztek ezt tegyétek rá.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hmuda
Ez már tényleg fárasztó. N/C.

urbijoe
torrenten már fentvan a játék

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

<#eljen><#eljen><#eljen>
bár azért a végéhez azt is hozzátenném hogy esetek 99%-ban nem a játékfejelsztõk készitik hozzá a védelmet akikkülön cég és õk meg a védelembõl élnek szal ha nem lenne warezkodás akkor emg õk kerülnének az utcára... 😄DDD
(ráadásul ezt még ugy is fel lehet fogni hogy ha a game jó 80% nem ultrahulladék lenne + marketing akkor biztos többen vásárolnának játékokat ;P )

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hmuda
Nos, egyértelmûen megéri. A multival most vannak problémák, de már dolgoznak a patchen az UBI-nál, szóval elvileg az is megjavul.

shad0w
ja, akkor bocs, pedig olvasgattam a topicot eddig, és nem vettem észre, hogy már volt aki ezt megemlítette, de örülök, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel 😊

Igazából azért olvasgattam eddig mert kerestem az egyértelmû választ azon kérdésemre, hogy érdemes-e megvenni, de azthiszem eddig nem volt ellenvélemény 😄

don't give a fuck

Hmuda
Én ezt már elregéltem nekik de mindennaposak a "buzi starforce", "kapjabeazubi" meg hasonló beröfögések. Egy (két) fecske nem csinál nyarat.

shad0w
Na eddig én csak olvasgattam ezt a topikot, de mostmár nem tudom megállni, hogy hozzászoljak 😊
Ugyebár a legtöbben azt várják, hogy feltörjék a játék védelmét, és letölthessék valahonnan végre. Már nem vagyok bene teljesen biztos, hogy itt mindenki tisztában van vele, hogy illegális amit mûvel. De ez nem is lenne gond, hiszen pl én is használok nem eredeti játékokat, programokat. De hogy valaki még szidja a játék és a védelem készítõit, az már kicsit sok... Dolgoznak azért hogy összehozzanak egy minnél jobb játékot, eladhassák, és ebbõl legyen jó sok pénzük, hiszen ebbõl élnek. Sokan meg max pár száz forintért letöltik a cuccot, és ezután még pofáznak is, hogy a védelem igy a védelem ugy, meg utána hogy itt bugos a játék, meg ezért szar azért szar stb... Talán sok játék sokkal jobbra is sikerülhetne, ha nem kéne azzal foglalkozniuk a készítõknek, hogy milyen védelmet használjanak, fejlesszenek ki...
Persze ehhez hozzátartozik az is, hogy milyen árban kaphatók magyarországon a hasonló játékok, szóval ezekután aztmondom, rendben van ha valaki letölt vmit, de legalább ne panaszkodjon a nem eredeti játékkal járó kellemetlenségek miatt... (értem ezalatt pl. a hosszas várakozási idõt a törésre)

don't give a fuck

Lord AnonymouS
<#wink> egyetértek!

szvsz nem csak te és nem csak egy hete de hát sg-n ez a divat ujabban hogy 10 év alattiak vitatkoznak hogy ki mit mikor hogyan tud feltörni amit más nem, ez van :/

Hmuda
Ezt hajtogatom már majdnem egy hete, de csak úgy hiszik, hogy õk jobban tudják. 😛

rotfl, van benne valami 😄DD

dikki*yysw
Szerintem remek ez a topic, én csak azért járok ide, hogy olvassam a sok idiótát akik saját ötleteiket sorolják, hátha azzal megtörik a Starforce-ot, amivel a grpk tagjai sem boldogulnak. 😄
Bár tényleg kicsit unalmas már.. 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Dave000
van akinek megy ezzel a kulccsal van akinek az istenért sem fogadja el(pl nekem)

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB