Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha nem jönmeg akkor rendelsz megin'

Hmuda
CD-galaxis 900Ft fejében egy külön futárszolgálatot kér meg, szóval a szállítás garantált, Automex meg postával, külön postai díj nélkül, de a magyar postát ismerve olyan hatékonysággal is (agyonnyomott trancsír-doboz, márha egyáltalán megérkezik).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Asszem a Tescoba van

Adam II
Biztos sajnálják a postaköltséget<#banplz>

Hmuda
Miért nem rendelitek meg Automextõl vagy CD-galaxitól? Nem kell rohangálni. <#idiota>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Debrecenbe nincs a Media Marktban ugyhogy sztem nem gyere! A Cora-ban sincs!
na. népek nem akarunk valamikor egy jót versusolni? volna hozzá kedvem de nem a hülye németekkel... pl. péntek estefele? v. szombat?

http://thenamelessphoto.com/

nem ez az elsõ game ami nem jött ki rögtön (volt amit több ideig törtek már...) és szvz nem is az utolso...
az hogy a többin nincs védelem meg azért van emrt amugy azok a kutyának nem kellenének igy annak még a warez is reklám... (amugy multi gamekra amik multira vanak kihegyezve és csak key-el megy a multi ha megnézitek sosincs táp védelem..., mézesmadzag oszt akinek bejön a key miatt ugyis megveszi...)
amugy én lehet azért vagyok türelmes mert egy single game annyira nem tud elragadni hogy ermgvegyem a multirol meg már elmondtam a véleményem 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Atika :o)
Hat erre mar en is gondoltam 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

ThugEdge
én már gondoltam egy ilyen mesére is:
vhogy felvették ilyen jémfilmbe illõen anonim mód a kapcsolatot a nagyobb release teamekkel és toltak egy kis átutalást annak fejében,hogy "figyi hallod még má ne törjétek mán fel,szólunk,ha már bejött a ráfordított pénzmag 10x-esen,okéka?nem vagyunk ám hálátlanok"
öhehöhe

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

hát csodálom h Te ennyit tudsz várni! Már naggggyon hiányzik a game!!! Lassan 3 hete h megjelent s nem tudják feltörni! Azért mondjuk amikor ilyen sf-os védelem volt azokon a PoP2, meg a többin, viszonylag hamar sikerült! Érdekes h az Ubi csak a SCre rak ilyen védelmet, a Cold Fear és mász szépséges játékát nem is érdekli h feltöri! Vagy lehet h azt akarják h kínunkban mi is megvegyük?!? 😛

én meg megvárom amig EVM-es lesz 😄DDDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Atika :o)
Na latom vegen az lesz hogy en is megveszem mert meg mindig nem tortek fel 😞

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Sephi
De azt honnan szerzem meg?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hykao
Nem árultál el újdonságot...sajnos... 😊
tigeroo
véó, akkor holnap lehet elsasolok deprecenbe!
ati2002
10.990,-

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

KeKKSZike
Mennyibe kerül a játék? 😮

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Danman
Egyébként a Versus modot el lehet indítani!!!Játék mappája/Versus/System/SCCT_Versus.exe!!!!!!!!!!!De nekem fura képei vannak!!Az emberkém normál fekete színû de az öszzes többi tárgy szivárványszínû!!!!

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

ThugEdge
a bp-i marktokban van tehát sztem debrecenbe kéne menni,kéjosz teorit kéne venni

uhhh de szar volt😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

tigeroo
skacok!!! a nyíregyházi tescoban lehet-e venni (vagy a debreceni MediaMarktban)
plz! mert akkor nem utaznék feleslegesen!
Ez ma már nem annyira igaz.Clone-os játékokból mostanában volt pár ami mûködõképes volt,de nforce-on még semmi hire.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

hykao
Ez még mindig nem igaz...ott volt ugye a Second Sight...nforce-on még nem volt, de mégis már sokan végigtolták...
Dave000
Haggyuk már ezt... Ha nincs kint nforce-on tök fölösleges vele bármit is csinálni...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Breki33
Ezt kipróbálta már valaki?

Splinter.Cell.Chaos.Theory.Multilanguage.Alcohol.Clone-DB2000
ati2002
Viszont ahogy olvasgatok az nforce-on (nem tudom higgyek-e nekik), azt írják, hogy a Rld team sem tudja feltörni a sf3-at, amiket eddig kiadtak, az mind-mind innen-onnan szerzett "non-protected" exe-k voltak... De vannak, akik esküsznek rá.

Hát ezaz, most hogy kaptak egy csipetnyit a SC3CT új védelmébõl, ilyenkor kezdenek rájönni, hogy a régiek hogyan is mûködnek. pl. GTR-bõl még mindig nincs, csak a Disable CD-s verzió...

steam, origin: ACE_hun

ati2002
Esetleg az, hogy sorra jönnek ki a sf3-as játékok (rld neve alatt), amik már egy (jó) ideje megjelentek (pl Obscure, SRS, SH3, stb), talán elõbb-utóbb a SC is sorra kerül. (szvsz mindenki azt várja)

De az nevetséges, amilyen próbálkozások mennek a szartarisznya clone-verziókkal...

Azt nem értem, hogy mibõl gondoljátok, hoyg bárki is foglalkozik a játék feltörésével? Lehet a polgári foglalkozásukat ûzik, vagy egyszerûen szarnak rá, mert õkis csak inkább jáccanak vele <#email>. Sza'l az sem biztos, hogy haladás van a dologban, vagy van erre valahol valami utalás? Hogy nyomon vannak a cracker srácok?

steam, origin: ACE_hun

Hmuda
Nemigazán akarok mert csak törölnék.

😊 jha...és lesz vmikor vmi magyar versus party? 😄

Can\'t find My Guild [Lord] (e):)

Hmuda, nincs kedved létrehpozni egy scct warez - törés forumot?

Can\'t find My Guild [Lord] (e):)

hykao
Na ezt honnan-mibõl okkumuláltad ki, hogy mûködik?

Idéznék az egyik hozzászólásból:
"biohazard, you faggot!! theres no way youve downloaded the game already. sick people like should be burned in hell!!"

😊))
hykao
Ehh ne hemzsegj már ennyit... 😊)) Majd kipróbálod, s kiderül, hogy milyen felbontásban fog jól futni...
(annyit variáltál már, hogy önkéntelenül is egy Csonka Pici szám - bár feldolgozás - kúszott a fülembe: "Állj meg kislány, és mondom a választ, csak adj idõt nekem...")

😛PP
fitutufi
hmmm<#confused>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

tigeroo
joh, ez csak 1 példa volt😄
#3791: soxerencsét..!
A 9200-as nem támogatja a directx 9-et. Csak a 8.1-et.
Duddits
tigeroo
kártyafüggö😊
természetesen egy ATi 9200 nem olyan mértékben használja ki a directX 9.0c-s lehetõségeket, mint például az X800.

ha pedig nincs "csilli-villi" vasod, akkor elfelejtheted csilli-villi effekteket is!
Sadist
Elfutnak, csak messze jobb teljesítményt nyújt a kártya, ha tudja a DirectX 9-et.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

A dx9-s játékok elfutnak dx8-ban? Mert HL2-ben át lehet állítani, de más játékban még nem láttam, hogy át lehetett volna. Amúgy a TI azt a shaderszar 1.1-t támogatja? Ha ebbõl kiderül mire gondolok.

TommoT

bon
Nem fogok venni mivel már van 1 itthon. Majd inkább fejleszteni fogom valamikor.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

miben? fx anyival tudd többet hogy elvielg már támogatja rendesen dx9et (magyarul abban esetleg erõssebb) de dx8ban szarrá veri a 4600ti ..., de végülis kinek mi, vegyél akkor sok fx 5900-at 😊

bon
Hát azért egy Fx 5900-ast nem ver egy geforce 4 Ti ez tapasztalatt.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

passzolom, majd nvidia megmodnja ha itt lessz az ideje 😊

Vagyis már nem az fx-bõl hanem az újakból.

TommoT

Az fx-bõl nem lesz TI széria mint a gef4-bõl?

TommoT

miért ez újdonság neked? fx-eket simán verik a gef4esek (nem mx)

<#sir>

TommoT

hát fx-el régen se volt olyan húúú de nagy gép 😊