10611
-
#5181 szerinted minket ez mennyire érdekel? -
#5180 / -
#5179 whhááá..holnap este megveszem...már nagyon várom...tudom ti lehet hogy nem örültük de én igen -->lol -
#5178 miért ne lehetne? szerintem nem csak annyi van a háttérben, hogy feltörhetetlen ez a védelem, egyébként amúgy tök mindegy a lényegen nem változtat, nincs normális tört verzió és kész. -
#5177 nah persze :) -
#5176 mindegy nekem akkor is gyanmús, hogy a feltörőket megtámogatták egy kicsit, hogy "ne tudják feltörni a gamet" -
#5175 de a silent hunter 3 1.1-en a cossacks2 1.1-en valószínű már ilyen van! -
#5174 [b]:DDDDDD -
#5173 thx, akkor most ez a legújabb legütősebb leg leg leg stárforsz, a feltörhetetlen stb stb? semmi máson nincsen ez a verziójú védelem? -
#5172 StarForce 3.4.74.08 -
#5171 Tulajdonképpen sajnálom a gyereket. :-/ -
#5170 Azta rohadt!! -
CUCLI #5169 na ez viszont most fájni fog.
egy másik fúrumon beidéztem a lacc féle 100%os warez leírást és ugyan milyen e-mail jött?
"hali!
te irtad az egyik fórumon hogy hogy kell megcsinálni müködőképesre a SCCT-t
Sazt irtad hogy "1.Letöltöd a Splinter_Cell_CT_l33t_ed_ver2-VxxT -t"
Ezt honnét lehet letölteni és ezt konkrétan micsoda?
Válaszod Előre is Köszönöm!!
Üdv.:Ceka" -
#5168 Hanyas sztárforsz van rajta pontosan, mert most jött ki egy game 3.4.50.01-es starforce védelemmel ellátva nforceon kint figyel -
ACE #5167 Van Neked MSN-ed? Értekezhetnénk ott COOP ügyben. -
#5166 Rendesen működik=mindenkinek működik.
Aktuális az nagyon is. -
#5165 Nem. Eddig se volt aktuális. (Lásd Maxtremek-et. Meg a többieket.) -
Thanatos #5164 igen -
#5163 aktuális még a topikfejléc? -
#5162 meg egy kérdésem lenne:Az egyik gépemen rajta van a játék.A másik gépünkben viszont nics dvd-meghajtó.Valahogy nem lehet megoldani,hogy LAN-on lehessen nyomni a VERSUS-t vagy a COOPot DVD-meghajtó nélkül???? -
#5161 Ha lehetne, kellene csinálni ehhez is egy FAQ-t, mint a Pandora Tommorow-hoz -
#5160 Császtok!!!Egy kérdésem lenne.Már vagy 3 napja próbálunk fatboy89-cel játszani COOPban de sosem megy.Mikor én csinálok szervert ő nem tud becsatlakozni még a chathez se,mikor ő csinál,akkor meg mikor kkezdenénk a gamet,ő eltűnik.Már mindketten letiltogattuk a tűzfalat,meg azonos a patchszámunk is(1.02).Már szinte mindent megpróbáltunk de ha tudtok valami "gyógyírt" lécci írjatok...KÖSZI -
#5159 nahh várhatok kedd estig...whááááá -
#5158 Tesco nincs az tuti, de szerintem más sincs. -
#5157 nem tudja valaki, hogy pünkösd vasárnap vagy hétfőn mi van nyitva ahol lehet kapni a gamet? (gondolok itt, tesco, westend stb..) -
#5156 lool, az a hibás aki foglalkozott vele, nem semmi! milyen kis köcsögök vagytok h foglalkozni mertek valakivel aki beír mindenféle hülyeséget a topicba, hát nem szégyenlitek magatokat?! (bocs az offért) -
#5155 Jobb lett volna ha inkább bekussolsz, ha ilyen kis... vagy! -
#5154 Akkor meg mit sírtatok?? Nem kellet volna velem foglalkozni talán. -
Dimitri #5153 Az ien emberek tudják szétkurelni a topicokat.
-
#5152 szánalom
no comment -
#5151 Minő meglepetés. Ki hitte volna, hogy kamu volt...Grat!
Inkább állj föl a géptől, s magadat mozgasd meg... -
#5150 De én is megveszem az eredetit nemsokára (csak kell egy kis money :D ) -
#5149 Hö. Őrűlnék neki hogyha megvettem volna nemhogy még szégyelném... Ja és nincs crackem meg a hacker haverom is kamu volt csak azért írtam hogy megmozgassam egy kicsit a topick-ot -
#5148 Mi az hogy motorfrissítés? Ha patchre gondolsz akkor ha multizni akarsz akkor magától leszedi. -
BONO14 #5147 hol találok scct-hoz motor frissítést -
#5146 Valami multi game neten párezer játékossal...vagy mi a szösz... ;-) -
#5145 MMO-k? Mik azok? -
#5144 Lehet be kellene már fejeznem a train stationt is. :D Csakhát vannak az MMO-k... -
#5143 Hamarosan 3 új letölthető pálya érkezik: 2 COOP, 1 VERSUS -
#5142 Én ugyan nem várom, mivel nincs mit várni. :D