Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
http://thenamelessphoto.com/
az hogy a többin nincs védelem meg azért van emrt amugy azok a kutyának nem kellenének igy annak még a warez is reklám... (amugy multi gamekra amik multira vanak kihegyezve és csak key-el megy a multi ha megnézitek sosincs táp védelem..., mézesmadzag oszt akinek bejön a key miatt ugyis megveszi...)
amugy én lehet azért vagyok türelmes mert egy single game annyira nem tud elragadni hogy ermgvegyem a multirol meg már elmondtam a véleményem 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
vhogy felvették ilyen jémfilmbe illõen anonim mód a kapcsolatot a nagyobb release teamekkel és toltak egy kis átutalást annak fejében,hogy "figyi hallod még má ne törjétek mán fel,szólunk,ha már bejött a ráfordított pénzmag 10x-esen,okéka?nem vagyunk ám hálátlanok"
öhehöhe
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
uhhh de szar volt😊
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
plz! mert akkor nem utaznék feleslegesen!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
steam, origin: ACE_hun
De az nevetséges, amilyen próbálkozások mennek a szartarisznya clone-verziókkal...
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
steam, origin: ACE_hun
Can\'t find My Guild [Lord] (e):)
Can\'t find My Guild [Lord] (e):)
Idéznék az egyik hozzászólásból:
"biohazard, you faggot!! theres no way youve downloaded the game already. sick people like should be burned in hell!!"
😊))
(annyit variáltál már, hogy önkéntelenül is egy Csonka Pici szám - bár feldolgozás - kúszott a fülembe: "Állj meg kislány, és mondom a választ, csak adj idõt nekem...")
😛PP
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
természetesen egy ATi 9200 nem olyan mértékben használja ki a directX 9.0c-s lehetõségeket, mint például az X800.
ha pedig nincs "csilli-villi" vasod, akkor elfelejtheted csilli-villi effekteket is!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
TommoT
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
TommoT
TommoT
TommoT