Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jAsOn VoOrHeEs
Azokat kiköltöztetem a marsra és rájuk küldök egy atombombát! <#nyes>

A reloadedes srácokkal meg nyittatok egy cracker tanonc iskolát! <#idiota>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

már leirtad hogy midnenki saját felelõségére, innétõl nem tom mit kell gizdulni..., nc... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Maxtreme
Ok de elsõ lépésed az legyen, hogy felbontod a szerzõdést a Starforce-osokkal <#nyes><#idiota>

jAsOn VoOrHeEs
akkor már inkább felvásárlom az Ubisoftot, nem kispályázok itt holmi egy eredeti DVD-vel! <#idiota>

Maxtreme
Ha van pénzed rá, akkor inkább vedd meg magadnak, és nem kell a feltörtel szórakoznod. <#idiota> 😊

jAsOn VoOrHeEs
Gizdázz nyugodtan, ha beválik megveszem neked eredetibe 😄DDD

Maxtreme
Nagyokos ha gizdát akarnék játszani, nem árulnám el holnap sem ,csak 1xüen bejelenteném hogy megy, és leszarnám a jónépet.

Maxtreme
nem játszom a gizdát bazz..
Csak 1xüen elég nagy rizikóval jár a dolog érted már?
Nem akarom hogy a fél ország a semmiért szopjon vágod?
Én el fogom árulni a megoldást ha müxik. Ha nem akkor nem ennyi!
Elõrebocsáttom felelõsséget nem vállalok!!!!

Lacc
Egyszerûbb lenne, ha most kiböknéd nekik. Persze tõlem játszhatod még a gizdát holnapig. <#wilting>
jAsOn VoOrHeEs
Legalább azt mondd meg, hogy a rizikóért hány évig terjedõ börtön jár! <#nyes>

Akkor venni kell egy nyomtatható DVD-t, rá kell nyomtatni az eredeti Splinter cimkét, el kell menni boltba, és ki kell cserélni 😄 De ez ugye bûncselekmény. Vagy ez sem nyert? El kell követni hozzá valami jogsértést? Legalább ennyit mondj meg. 😄 Tudom hogy a játék feltörése, ill. a feltört használata is jogsértés, de messze nem olyan durva, mint a Tulajdon elleni szabálysértés, v. bûncselekmény.

steam, origin: ACE_hun

Maxtreme
nemnyert 😊

Van egy tippem, menjek be a boltba, és lopjak magamnak egy eredeti cdkey-t, ezzel csak egy a gebasz, ahhoz a cdkey-hez, ami a dobozban van, tudtammal csak az a DVD jó, ami szintén a dobozban van...

Maxtreme
De ne vegyetek rá mérget, mertr attól hogy 1 embernél müxik, nem biztos hogy mindenkinél fog (lehet hogy nálam se) 😊

Maxtreme
Holnap elmondom a megoldást ha müxik. De az enyébb lépéseket nektek kell megtenni.
(holnap megértitek mirõl beszélek) A dolog lényege annyi, hogy a nem eredeti játékból, hipphopp eredetit lehet varázsolni 1kis rizikóval 😊

jAsOn VoOrHeEs
Nekem még akkor sem lesz jó, mert torrentrõl soha nem is tudtam, nem is tudok, és nem is fogok tudni tölteni normálisan! <#idiota> <#wilting>

max. 1-2 kbyte jó esetben 10 kbyte / sec <#duhos2>

fitutufi
akkor bökd ki má, mert felrobbanok 😄

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Maxtreme
nem muszáj hinni nekem, a ti dolgotok.

jAsOn VoOrHeEs
Április 1-je!

2. felvonás! <#hehe>

Maxtreme
nem nem 😊

Amse
csak 1 eredeti scct. 😄 ezt eddig is tudta mindenki.😛

Maxtreme
Annyit elárulok hogy nem kell sem mini image, sem cd lehuzogatás, sem usb-s dvd olvasó 😊

Maxtreme
bocsi nem próbáltuk, más próbálta 😊

Maxtreme
köhöm köhöm.. Asszem megvan hogy kell elindítani az sc-t..köhhöm 😊<#email><#eplus2>
Nem akarok semmi t elkiabálni, majd holnap megmondom. Mindenesetre biztató hogy ahol próbáltuk megy..<#nevetes1>
1xûbb a dolog mint gondolnátok. 😊

Atika :o)
<#hehe><#hehe>

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Amse
Az is hihetetlen, hogy te meg nem tudsz idétlen képek nélkül írni 1 hsz-t.😛

Hihetetlen, hogy még mindig ezt a warez-cirkuszt nyomjátok!

ati2002
Két féle lehetõség van.
1. a "szokásos alkesz klón, ami már 1000x le volt írva, hogy hogy mûködik (külsõ usb, stb) - az egy nagy szar

2. ha crack-elve lenne, már mindenki ezzel játszana..., ergo ez kilõve, marad az elsõ pont.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

LINK

"Hey i downloaded the game and it works but i cant seem to find a a key gen for this game on internet any one know where one is?"

Kb másfél napja töltöm mert elég lassan jön. Amikor elkezdtem tölteni, 2500 körül volt a töltõk száma, most jóval több mint 5000.
Lehet elterjedt a híre, h tényleg mûködik. Mindenesetre amíg nincs más, talán megér 1 próbát.

Duddits
Ez már megint nem igaz! GTR se, meg Second Sight se volt kint mikor mindenki azzal játszott.

GameBurnWorld-on ez jelenet meg: SPLINTER CELL 3: CHAOS THEORY v1.0 MINI BACKUP IMAGE ENG #2 NO-CD FILES -Thanks- Crypton-

Torrenten meg ez

leslieboy
Bár nem értek egyet ezzel a kisérletezgetésekkel,mégis cáfolnom kell,hogy csak az nforcen levõ mûkszik!Én pl amikorra kijött nforceon az emergency 3,addigra 3-4 végigvittem és beleuntam!Ugyanis torrentrõl le lehetett tölteni,mûködött is,csak az az egy gond volt,hogy német nyelven!De ha az SC3 is így lett volna,az is már a gépen csücsülne!De szerintem feltört verzió mostanában mégse lesz...

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Istencsászár
ne a torrentet lesd azon sokminden kamu nforcét nézd ami kijött és mûxik ott kivan irva

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ez mind fake, ugyanazok a verziók, amit már eddig is kiadtak. (valószínûleg)

vmit megint ügyködtek torrentén >>> Splinter Cell 3 No-CD/Fixed Image
azért lassan de ?biztosan? haladunk a mûködõképes verzióhoz!? <#nemtudom><#wink>

Hmuda
Jó kis versust nyomtam most egyetlen kém ellen. Ketten voltunk a pályán, deathmatch. Szerencsétlent 10:0-ra vertem. <#mf1> Megjegyzem, Pandora óta egyszer versusoztam csak, akkor is csúnyán elvertek a társammal, szóval ez valóságos felüdülés volt. <#email> Kedvencem az volt, mikor mindketten futkorászunk a pályán és keressük a másikat <#wow3>, erre hirtelen kibukkan egy sarok mögül a srác, rátenyerelek a shiftre, nekirohanok, puskatus az arcába, leverem a lábáról, lekerül padlóra, egyetlen shotgun lövés a fejbe és konyec. <#violent>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Én meg egy A2-es World of Warcraft posztert😊).

<#wow2>

Adam II
Hát egy napot tudok várni.Egyébként nincs velük semmi bajom sõt néha még ajándékot is küld a CD Galaxis(múltkor Sportszeletet kaptam😄DD)

lol hatalmas az a coop bazz 😄D

http://thenamelessphoto.com/

Hmuda
A futárszolgálat nem posta. Emellett én szegedi vagyok, mégis sikerült mindig lehozniuk egyetlen nap alatt Pestrõl a cuccot. Meg különben is. Egy nap ide vagy oda...nem mindegy? Inkább utazgatsz?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Adam II
Hát én vidéken lakok szóval inkább nem panaszkodom.

Hmuda
Érdekes nekem eddig mindig kihozták 24 órán belül. Leadtam a rendelés, felhívtak aznap, és szóltak, hogy holnap ekkor-meg-ekkor legyek otthon.

Az hagyjánn, hogy SF3 mert abból is van gazdaságos verzió, amit miniimage+cdletiltással ki lehet jáccani, de kéremszépen ez a gém a legújabb professional változatot használja!!!

Duddits
Adam II
Hát ahhoz elõször föl kéne törni a másolásvédelmet és megint itt jukadtunk ki ,hogy mocsok Starforce3:///

De a megveszi vki, akkor nem kéne megjelennie warezba? ez nem valami murphy?

amúgy #3822 ?

http://thenamelessphoto.com/

kitérdekel, egyet fizecc ki

Adam II
Amint megrendeled mégegyszer megjön az elsõ😊 Ez Murphy törvény

Adam II
Naja. Mindenhova az van kiírva 24 óra de hála a postának örülhetünk ha 48.