Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
így van, aki eddig bírt várni annak 1 nap már mindegy, nekem még egy hónap türelmi idõm van, szóval ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

azt emg jólteszed hogy megbántad azt a tipikus gizdulos hsz-t, ha tényleg igazad van amx holnap beirod és annál nagyobbat pukkan, nem kéne potyára jáccani az agayad, szerintem... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

szeritnem ezt kérdezd azoktól akik a fake torrentek ezreit gyártják, kitduja lehet is neked vannak iylen hajlamaid csak te máshogy produkálod magad 😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

most aztán nagyon beilyesztetél mindenkit, én má magam alá is tojtam <#rolleyes>

Amse
Te meg ne foglalkozz mindenkivel.Ha igazad van és mûködik akkor beírod holnap.Ennyi.Nem kell itt bizonygatni magad.

fitutufi
<#miaz>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Maxtreme
Persze próbálkozni lehet.
De komolyan mondom mostmár azt is megbántam hogy szóltam.
Én csak segíteni akarok(tam), de jönnek itt sorba a fikázások...
Nemtudom mi a nagy büdös retvás lófasz hasznom származa abból, hogy átbasszam az embereket. Ebbõl a korból már kinõttem.
Egyébként baromi erõssen gondolkodok azon is, hogy 1általán elmondjam-e. Ezt köszönjétek a sok nagyokosnak.
Ezután lehet mondani hogy csak kamuztam, leszarom magasról.

miért, ha temodnod? 😊

fitutufi
omegaweb fórumán egy topic 😊))

egyik hsz
Hello,
Letöltötttem a Splinter Cell : Chaos Theory-t de valamiért nem indul el.
Felinstallaltam, majd a starforce-al letiltottam a cd olvasot, beirom a serial szöveges dokumentumban lévõ kódot ,rákattintok hogy check disc,erre elindul a csik h checking disc,de aztan a közepe elõtt kiirja hogy the cd key is not correspondant, please insert a valid cd key or insert splinter cell chaos theory dvd
Tudnátok segiteni?
Köszi

másik hsz

Hello!
Találtam pár dolgot de ez is még olyan, hogy valakinek elindul valakinek nem...

Itt egy patch ami végül is crack is lehetne:
http://help.star-force.ru/SplinterCell/1450-sp-patch.zip (~23M😎
http://www.star-force.com/protection.phtml?c=72&id=339 (StarForce Help)

Még pontos leirás errõl nincs szóval ha ugy van és aki akar próbálgassa...de szerintem a Deviance fogja megtörni a játékot...

<#banplz><#nevetes1><#hehe><#eplus2>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Shep
na mindegy holnap meglátjuk, mit ír, aztán majd kiderül kamuzott e, megy e még vkinek stb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jAsOn VoOrHeEs
Kár, hogy a 4. pontnak a titkára még senki nem jött rá, csak az aki megvette eredetiben! 😄DD

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Maxtreme
Csak ez nem müxik, de más minden stimmel 😊

fitutufi
Inditási leirás:

* Telepitsd fel a játékot (Teljesbe)

* Tiltsd le az összes CD-ROM/Író-t és/vagy DVD-ROM/Író-t használva StarForce Nightmare.

* Mountold a SCCT.MDS CD-Kép fájl-t a Daemon Tools v3.47-ba vagy a legujabb Alcohol 120%-ba.

* Aztán élvezd a játékot.

forrás: http://omegaweb.hu/goldgames/

<#vigyor><#idiota>

Maxtreme
ha te mondod.

te nem vagy az csak egy feltünési mániás max, nemde? 😊

Maxtreme
Persze 1értelmû. BSA alkalmazott vagyok.. Honnan jöttél rá? <#taps><#rolleyes>

Maxtreme
Azzal a nocd lófasszal vigyázzatok, állítólag 1 trójai vírus.

mindenki megunta a kamuzást, és emiatt pangás van 😞

hmmm... ismét csend és nyugalom honol a tájon....

nem mondanak nagyokat....

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

de tudok. miért, képfóbiád van netán? 😉

Dj Xyberpunk
Splinter_Cell_Chaos_Theory_PCMulti_By_Snake.mdf ez valakinek megvan ? Most szedtem le , lehet múködni fog.

+fileok: Splinter.Cell.3.-.crackNoCdFix+Dev.rar
Splinter Cell Chaos Theory Mini-Image.zip
sfnightmare.exe --->>>

1. Overview
This tool lets you deactivate CDRom drives in your system. Actually it supports
not just deactivating of all drives on IDE channel, like starfuck it do, but even a
cd drive separately. Also the combination of hard drive and cd drive on the same channel
would be possible too.
This program is the technical further stage of starfuck project. The project starfuck
had to be freezed for undefined time because our development team has changed.
Before using this program keep in mind: all what you do, you do on your own risk.
Be carefull, if you are using it: not all features will work for every one, it depends
on your hardware and software combination.
If you are not sure about it, delete this program.

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

lehet övé a honlap és így akar pénzt keresni, vagy egy police akció, és az ip-ket rögzítik... csak óvatosan

bisztos vmi registry bizbasz

Maxtreme
125-el.

http://omegaweb.hu/goldgames/

Bitzos várja a 4000. hozzászólást 😊

Shep
melyik oldalról, és milyen sebességgel jött neked, mert ha 10kval akkor inkább neki se állok, nincs ár egy hetem.

Maxtreme
Splinter_Cell_Chaos_Theory_pour_PC_par_Snake

miért hogy holnap benyögje hogy csak gizdult? 😊 amugy abban igaza van hogy aki nem tud 1 napot várni az eddig miért nem vette meg? 😊

Duddits
<#hehe>

Shep
ja melyik verziót szedted le, meg honnan, mert ha mûködik én is lesznvedem

Shep
na jol van akkor ha mûködik akkor mostmár leírhatod, mielõtt túlságosan nagy tömeg kezdene el gyülekezni villával meg kaszával a házatok elõtt 😊

ati2002
Emberek!
Én tudom mire gondol Maxtreme. De csak holnap írom le nektek.<#hehe><#vigyor><#idiota>

Na komolyra fordítvaa a szót: szurkoljunk együtt Maxtreme-nek. Go! Go! Go!

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Duddits
Ez tök jó ötlet!

Maxtreme
östenem 😊))
Ahogy lejött, kiírtam kipróbáltam.
DE MONDOM SOKADSZOR HOGY NEM BIZTOS HOGY JÓ LESZ!!!! UGYHOGY SENI NE ÉLJE BELE MAGÁT A DOLOGBA, NEHOGY NAGYOT KELLJEN CSALÓDNIA 😊

Shep
Csak azért kérdem mert lehetne visszaszámlálás, meg pezsgõbontás miegymás.

Shep
és mikorra tervezed a nagy bejelentést, na nem mintha nagyon izgatna, mert nekem nincs meg semmilyen verzió, és türelmesen várok a rendes törésre, vagy mûködõ mini imagesre.

Maxtreme
Nem egészen 😊
De azt már most elárulom hogy ez a dolog sem fog tömegesesen mûködni :Ð

jAsOn VoOrHeEs
Nem is igaz! 😄

<#zavart2>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Maxtreme
Igazából nekem van külsõ hdd rackem ami usb-s (ilyen álló fém bizbasz 😊) végülis ide kábellel kitudnám vezetni a dvd olvasót a rackbõl, de a tökhöm szaraxik vele 😊

Istencsászár
jó engem nemizgat de akkor ne irkálj ilyeneket mer tudhatod itt folyik a nyála ezet emberenek erre a gémre

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Maxtreme
nem én vagyok a LOL hanem itt 1-2 ember. Nemigaz hogy nem tudtok még 1 napot várni bazz..
Elhihetitek énis kíváncsi vagyok rá (bár ezt a játékot ugy is megveszem a multi miatt, de csak 1-2 hónap múlva, addig meg játszani akarok : ) de 1nap mostmár nem a világ.

hornbali
Csigalom nyugi vér! Minek szórakozna itt velünk Maxtreme?

Csak nem az a hihetetlen ötletetek támadt hogy beadjátok az UBI ügyfélszolgálatának hogy sérült a gyári DVD és küldjenek másikat? Nem hinném hogy (tömegesen) mûködne.😊
Az USB-s dolgot viszont holnap kipróbálom. Megvan minden hozzá, csak át kell még hegeszteni a DVD-romot a külsõ házba meg a többi apróság.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Istencsászár
lol

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

fitutufi
<#levele><#ejnye1><#nyes>

Maxtreme
Ok fejezzük be, az eszem játszom csak (szerinted). Vegyétek ugy hogy nem mondtam semmit....

Maxtreme
Mondom ne éljétek bele magatokat, 1ember-nél mûködött (állítólag, megbízható forrásból) nem biztos hogy nekünk is fog.
Jah annyit mondok hogy angoltudás kell majd rendesen a dolog végrehajtásához 😊

csak az eszed jáccod és huzod a népeket...

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

threeman
na kíváncsi vagyok erre az egészre én is ; )

Maxtreme
<#nyes>