Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1xüen belefagy a lemezvizsgálatba.. :/
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hogy hívják Sam Fisher fõnökét?
Dennis Haysbert
Christopher Lambert
Irving Lambert
Mi a fõ fegyver a játékban?
MP44
SC-20K
Thompson
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
steam, origin: ACE_hun
Istenigazából nem tudom miért raktak erre a játékra starforce-ot, de az biztos nagyon be fogja hozni az árát, mert sokan megveszik, az elõzõ részek miatt, meg a minõsége miatt, de aki meg nem veszi meg ne sírjon, nagyon nem veszít semmit, egy fps-el kevesebb...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
2. majd pont egy magyar jön rá elõször, vagy talalálja meg elõlször a választ a crackerek helyett....(biztos)
3. Ha tudná és holnap akarná elmondani az azért van , mert mint említette, õ még nem prószilta, tehát azzal kínlódik, de akkor honnan van ideje 1-5-10 percenkén fórumba írogatni...
Mindent összevetve ez nekem nagyon sántít, van az a mondás, hogy ha több lehetséges magyarázat van vmire, akkor általában a legegyszerûbb a helyes. Itt az hogy semmi crack nincs, semmi jó, csak valaki, mint én régen bekattant, és hülyeségeket írogat! 😊
NE LEGYEN IGAZAM, mostmár én is kussolok.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Jó munkát a topikhoz, lesz vele rendesen. 😄 Ha gondolod szedd ki az én flame-t kiváltó hozzászólásom is, és ha müxik holnap elmondom mivan.
Maxtreme, majd gyere vissza holnap az újsággal, addig senkit nem érdekel a flame.
1) nem mondja el a "megoldását", és arra hivatkozik, hogy csak azért nem mondja el, mert a többiek beszóltak
2) nem mondja el a "megoldást", mert azt mondja, hogy sajnos nem vált be...
Ez persze csak az én személyes véleményem a dologról, ne legyen igazam!
don't give a fuck

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nem arról volt szó hogy az SC3 double layeres dvd-n jelenik meg? 😊 Mert ez nem az 😊 Vagy én tudok valamit rosszul? 😊
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Nem érti meg hogy többek között az õ kibaszott érdekei miatt nem árulom 1elõre el. Ha holnapig nem lesz semmi gáz akkor minden ok. (remélem)