Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thanatos!! Amíg te ki se írod az életkorod kinek dumálsz??!! Meg a többiek!!?? <#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
szerintem nem kéne leugatni ,de amit mondott az télleg hüjeség 😊)))
ennyi hsz egy ilyen dologé hüjeség...szval abba lehet hagyni a másik fikázását<#rolleyes>#rolleyes>
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
"Bírom mikor a sok tizenéves kis hülyegyerek ossza ki a másikat, teljesen alaptalanul és jogtalanul."
Már ne haragudj de amit az elmúlt 1 napban alakítottál... Hát én 16 évet sem nézek ki belõled. Lehet nem csak bennünk van a hiba....
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
1. Senki nem mondta hogy próbáljátok ki, ez csak egy 5let volt, és 1 embernél bevált.
2. Ha ilyen okosak vagytok indítsátok el. Ja hogy még nektek 5letetek sincs? Akkor jobb lesz ha befogjátok, és nem más embert minõsítetetek.
3. A dolgot nem én találtam ki, nekem is ugy mondták (megjegyzem nem egy tizen pár éves kis szaros)
4. Miért kamuznék elárulja valaki? Mi a rákos gecilófasz hasznom származna belõle? Pénzt kértem tõletek azért hogy elmondjam vagy mi? Nem jött be a tipp, és akkor mivan?
5. Én nem mondtam biztosra tegnap sem hogy menni fog. De mivel 1 embernél ment, (és még most is megy) reméletem hogy mindenkinél beválik.)
Bírom mikor a sok tizenéves kis hülyegyerek ossza ki a másikat, teljesen alaptalanul és jogtalanul.
mindenki azt nyom oda be amit akar szal tök fölösleges az egész...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Csak közlöm, h a 17 éveseknek is ezt írja ki.
Csillagjegy: Skorpió
Életkor: 18-25 között
Neme: fiú
Regisztráció idõpontja: 2004. 03. 12.
Üzenetek száma: 289
Honlap: http://gamesreloaded.uw.hu
Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
de inkább majd holnap megmondom OKÉ ??
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Meg kell venni 😄DDDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
szóra sem érdemes.... most töröltem vissza a szabad véleménynyilvánítási jogomnál fogva beírt féloldalas reakciómat 😄DD Nem kapok levegõt a röhögéstõl...
emlékezzzz... kamuzol és húzod a népeket 😊)))))
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
lehet lototznom kéne... <#hehe>#hehe>
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Este meg is csinálom...
És ha már így benne vagyok, írok Bill Gates-nek is pár mailt, hogy küldjön már az xp-hez is néhány serialt...
steam, origin: ACE_hun
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
2. Mert feleslegesen ha nem müxik, kár baromkodni vele. Mint említettem az sf-esek nem vették jónéven a dolgot.
Ennyi.
De mondom többet nem fordul elõ ilyen. elnézést mindenkitõl. További jó forumozást.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Bye bocsi hogy zaklattalak benneteket, többet nem fordul elõ.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
1. Letöltöd a Splinter_Cell_Chaos_Theory_PCMulti_By_Snake féle relase-t.
2. Kiírod alkesszal (rpms emuláció bekapcs) a lehetõ leglassabb sebeséggel.
3. Feltelepíted a játékot.
-----------
Inenntõl jönnek az érdekes dolgok 😊
4.Ha elindítod és nem müxik (márpedig nem fog) írsz 1 levelet erre a címre [ [email protected]] hogy nemjó a kód amit kaptál a játékhoz, és légyszi küldjenek már 1et. (pontosan nemtom mit írt nekik haver, majd megkérdem tõle.)
Kb a 8-dik mail után beadták a derekukat, :Ð és küldtek 1 levelet ezzel a szöveggel:
Hello
Hold shift button, run the game, enter the following code:
XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX (természetesen nem ez a kód)
Best regards.
-----------------
Sergei Komissarov
Customer Support Group
StarForce Technologies
The information of this letter is confidential and must not be disclosed to
third persons.
5. Ha mindent jól csináltál menni fog. Gyanítom hogy mivel õ küldött log file-t is nekik, ezért teljesen személyreszabott kulcsot kapott, ami máshol nem müxik. (másra nem tudok gondolni)
Elõször az Sf-esek elég durván fogadták a kérést, de a 8-dik mail után beadták a derekukat. Ezért nem közöltem tegnap, mert ha ezzel valaki lebukik, akkor kibaszott nagyot fog szívni vele. Haver sem otthonról csinálta a dolgot 😊
Szal csak saját felelõsségre!
Tudom most az fog jönni hogy ez mekkora baromság, stb..
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!