Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rorr
miért hol laksz?

tigeroo
én már csak a zseppézt várom + hogy a szüleim debrecenbe vegyék az irányt 😛
Végre egy normális vélemény ,akinek nagyon kell az vegye meg.
Joe004
Akkor vedd meg én is megfogom ha lessz rá pénzem...

zulur
Akkor nincs több ötletem<#kuss>

P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb

DE van olyan 😄
Nincs még olyan tört verzió, amelyik rendesen mûködik!

edios
Van már olyan tört verzió, amelyik rendesen mûködik?<#beka2><#idiota><#banplz>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Akkor ne legyen kedved játszani se.
Maxtreme
Nem megy az USB-s dolog sem!

rezsofiz
Nincs kedvem végolvasni a sok hszt, van már tört?

sazl : c

Maxtreme
Énmeg nem a miniimage mds file-jával írtam ki annó az Sc-t, szal most ír6om még1x :Ð
De nemérdekel, életet lehelek bele 😄

Maxtreme
Müxik hát, mindenki azzal tolja 😄

Adam II
dettó

Hmuda
Np. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Passz, én azt se tudtam, hogy van. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Adam II
Hogy lehet bekapcsolni a lézert?(az elõzõ két részben)

1000x THX (csak most nincs kedvem 1000x kiirni😛)
Hmuda
Banner feliratot olvasd el és rájössz. Nyogodjatok bele, hogy nincs rendesen mûködõ verzió...unalamasak vagytok nagyon.

Sland
http://torrentreactor.net/sections.php?orderby=a.id&asc=0&id=45&skip=150

Rögtön az elsõ torrent. ez mûxik normálisan vagy ez is szar?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hmuda
Az EEV-vel hackeld meg az egyik lenti gépet és le lehet állítani a ventillátort.

Hmuda
Hát itt már tényleg nem kell, mert a pisztolyt ezentúl úgyis fényforrások kiiktatására kell használni. Ha már azzal kell harcolni, akkor inkább reload.

Hi!
A 3dik pályán amikor kimegyek a házból az udvarra felmászok egy csövön, és bele a szellözöbe, kijövök a szellözöböl, egy ventilátor van alattam és egy csávót látok még lent aki a számitógépet bújja.. Mit kell csinálni? Nemtudok nekimenni a ventilátornak, hogy leugorjak, mintha egy láthatatlan fal lenne ott..
Sadist
Pandorában is volt, de lézerrel sokkal pontosabban lehetett lõni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Maxtreme
A DVD olvasós buhera összejött, most telepszik 😊
Hát erre kíváncsi leszek 😊

Hmuda
Nincs, de nem is kell, van crosshair.

Sadist
Most olvasgattam, hogy a pisztolyra (FN Five-seveN) került egy elektromos zavaró kütyü. Ez azt jelenti, hogy már nincs rajta lézer irányzék? 😞

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Maxtreme
Rohadjak meg ezt megpróbálom most 😊)
Van USBS- rack, rádobom a DVD olvasót 😊

Sland
Neked sikerült? Anád mire ezt megcsinálom.... <#confused><#ijedt>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Maxtreme
jaja lásd Farcry. Már csak 3990. Viszont ennyit simán megérs sztem 😊
Az EA-nak vannak ilyen "érdekes" szokásai hogy még évek után is akár, az egekben vannak az álltaluk kiadott játékok árai.. :/
Mondjuk az Ubi sem panaszkoddhat na 😊 Amíg ki nem jött az SC3 az SC2 8000 forint volt. Pedig meg akartam venni, de ennyiért köll a halálnak 😊

zulur
Ezt már tényleg nem hiszem el. Azt hittem, h rosszul látok amikor ezt a szardobálást néztem tegnap....mára meg egyenesen fostalicskák harcává kerekedett az egész.
Szerintem kicsit stresszesek egyesek amiért nem megy a game...Jó ötlet: tessék kicsapni&máris nem lesztek ingerültek annyira...
Komolyra fordítva a szót, az egyetlen mûködõképes megoldás MÉG MINDIG A KÜLSÕ USB-S MEGHAJTÓRÓL VALÓ INDÍTÁS! ( Mellesleg ezért van a header-ben a felhívás... ) Ezzel megkímélnénk magunkat a sok szar visszaolvasásától...úgyis 50filléres vita az egész...

Az egyetlen út a következõ (és mással nem is érdemes szenvedni):

1. Letöltöd a Splinter_Cell_Chaos_Theory_PCMulti_By_Snake-et.
2. Átvezed a DVD image-t "SCCT"-re és az eredeti .mds-t kicséréljük a Snake crack-ben található SCCT.mds-sel
3. Alcoholban ezt mountold be és
4. Kiírod a legújabb verzióval (rpms emuláció bekapcsolásával)lehetõleg minél lassabb sebeséggel.
5. Feltelepíted a játékot. ( érdemes elõtte egy teljeskörû Registry pucolást csinálni )
6. Biosban ( vagy power kábel kihúzásával ) letiltod az összes belsõ(internal) CD/DVD meghajtót ( NE HASZNÁLJ STARFUCK-OT, SE SF NIGHTMARE-T ) ( és ha nem muszáj, akkor a daemon tool se legyen engedélyezve, ugyanígy az alcohol )
7. Reboot
8. Kíírt DVD-t ( javaslom újraírhatóra kiégetni ) be a KÜLSÕ/USB-S MEGHAJTÓBA ( CÉLSZERÛEN USB-S DVD-ROM-ba )
9. Key-t megadod ( itt a legelsõ keringõ kódot használd )
10. Play

Remélem nektek is menni fog.

amúgy meg DESTROY<#violent><#violent><#violent>

P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb

Adam II
Egyik játék sem ér 12 rugót. Ez abból is látszik ,hogy pár héten belül rohamosan csökkeni kezd az áruk akármilyen király játékok.

Sland
Azé mondom... DE Ebayrõl lehet olcsóbban szerezni eredeti játékokat amik még egész újak. Csak ha a a postaköltséget is rászámolod akkor kb ugyan ott vagy

Maxtreme
1ébként tényleg nem ér 12 rugót. Fõleg a magyarországi átlagkeresethez viszonyítva.

Maxtreme
Utánna pedig ott a multi, ha valakinek ilyen vágyai vannak 😊

Sland
Az is egy ész aki megveszi 12 rugóért... kb 1 hét alatt végig lehet tolni ha nagyon bénázik valaki az meg nem ér meg annyit. De mondjuk jó játék, tetszik, A demóval is lehet szórakozni. nekem mondjuk csak 2 eredeti játékom van : UG2 GTA Vc és majd a san Andreas lesz de az nekem megéri...<#email>

Maxtreme
örülök neki 😊

Adam II
Naz ezzel egyetértünk :////

Maxtreme
Amivel nem tudunk játszani, arról elég nehéz beszélni 😊
Gondolom itt nem sok ember vette meg. (persze 1-2 biztos, de az a duma helyett inkágb küdi a gamet 😊 )

Duddits
És? Eddig sok köze volt hozzá?

Sland
Ok csak mondtam 😄

Adam II
Nem rád gondoltam.

Sland
Én csak elõször kérdeztem, mert nem olvastam vissza

Adam II
Hát ez van.

Sland
Bazzeg, már kb az utobbi 40-60 hozzászólásnak semmi köze nem volt a játékhoz….

Adam II
Különben az ilyeneknél nem is az életkor számít hanem az IQ szint.
Pl.: Nézzük meg azokat akik már 100-ra kérdeznek rá arra ,hogy mûködõ verzió van-e.

Maxtreme
1. Aztmondtam hogy elmnondom ha jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én nem mondtam 1 szóval sem hogy biztos hogy mûködni fog. Ez csak 1es emberek agyszüleménye...
2. Miért is jelentettem be 20x? Talán azért mert 1folytába basztattak hogy mondjam már el. Csupán csak ezért. Aztmeg már leírtam hogy miért nem közöltem a megoldást. A gyerek kicsit parázott a dologtól nehogy megbasszák érte, ezért megkért hogy kussolljak a megoldásról 1elõre.

De lehet nyugodtan tovább fikázni. Ha már az életben nem mertek kiállni magatokért, legalább itt tegyétek meg! Helyes!

alph4
Kezdõdik a bunyó<#mf1>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Sland
nem akarok beleszólni, de télleg, de szerintem ezt a topicot SPCT miatt nyitották nem pedig "veszekedés" miatt. De ezt csak úgy mellékesen mondom szal vegyétek úgy inkább minhta nem mondttam volna

Ma2ska
Szerintem ha egyböl ezt leirod egy hsz-ban senki sem bántott volna de te kb ugy mint a ker tv-kben 20x bejelentve, /már csak egyet kell aludni/ elöre és ahhoz hasonlóan a végén a nagy semmi, nos ebben a formában ez tényleg LOL. Szerényebb felvezetéssel, mint egy ujabb szánalmas próbálkozás /volt már pár/, kommentek nélkül elhalt volna.