Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, egy ajtót nem vettem észre. THX
Hmuda
Ott ahhol a vörös képernyõk vannak, pont a nappali felett.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hálószoba.. hmm.. Az merre van?😄D Na megpróbálom megkeresni😊 THX
Hmuda
Gondolom a penthouseban vagy. A hálószobában van egy kicsit eldugott ajtó, ami Zherkhezi pánikszobájába vezet, ott kell megbütykölni a gépet, és akkor a mágnesesen lezárt ajtó kinyílik, hála Grimnek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Re!
Megint kéne help<#zavart2>
4dik pályán vagyok, amikor a secondary objectet megcsináltad (ahol kifaggattad) ott bemész egy helyre. Két felé lehet menni, ki valami erkélyre és a liftbe felmészol. Én a liftbe másztam fel és az utolsó tappalni való kamera ott volt ahol kimentem volna a másik ajtón a liftnél. Na szóval, ezen az erkélyen 3 ajtó van 1 lent és 2 fent. Én az egyik fenti ajtón jöttem (mondjuk a lentin is jöhettem volna, az volt a liftnél), és a bemegyek a másik fentibe. Ott 1 ajtó van, amit nem lehet kinyitni. 2 parancs jelenik meg az 'Open' és az 'Open safety' mind2vel ki akarja nyitni a kilincset, de nem nyilik. Tudtok segíteni??
Sephi
Faxt en mar nem varok tovabb. Lejaccom X-en oszt kisz...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Strike16
<#wave>Nemrég nyomtam végig a demót, de vajon a teljeset mikor fogom?<#szomoru1><#vigyor2>

Lord Myn
Köszi. Egyébként tudom, hogy leviszi az értékelést (elsõ pálya: 36%, második pálya: 38%), de én ebben a stílusban játszom... <#gun>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

jAsOn VoOrHeEs
Óbazz pedig már felcsillant a szemem! <#wilting> <#shakehead>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ezeket hol nézed?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Duddits
Hol nézted?

Na mind1 :o)
Majd máskor ;D

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

Bazzz 😞
Pedig jo lett volna 😊

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

toMpEr
az... + Splinter.Cell.Chaos.Theory.RETAIL-RELOADED Reason: fake :/

Sil3nt
nforcon nagyon nincs kinn -->hol nézed?

toMpEr
mindjart kiderul nukoljake

Sil3nt
fake?

toMpEr
<10PRE3NEWS> + Splinter Cell Chaos Theory RETAIL RELOADED <3GAMES-US>

Hmuda
Ez nem olyan egyszerû. Sokkat több gond van coopal mint gondolnád.

Danman
De tegnap még ment!!!

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Hmuda
Fölös, válladra veszed a hullát és átcipeled, az is mûködik. Amúgy mivel Grim elmagyarázza a teendõket, abszolút semmi spoiler nincs benne.

(Mellesleg ha gyilkolod az õröket az már régen rossz, csúnyán leviszi a végén az értékelésedet.)

alph4
<#ejnye1><#banplz>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

robotnyk
<#idiota>
edios
Jóó..... És most már van olyan tört verzió, amelyik rendesen mûködik?<#buck>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

fitutufi
<#confused><#idiota>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Lord Myn
Tudtommal nincs...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

edios
És most már van már olyan tört verzió, amelyik rendesen mûködik?<#vigyor2><#vigyor2><#beka3><#idiota>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Shep
még van vagy 1.5 hét szóval, akkor a felét várom 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
poén, azért van ott a többi verzió is, bár kétségtelenül jó lenne megnyerni

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tigeroo
<#worship>kösz
Lord Myn
Változott 1 kicsit, kidolgozottabb lett, én most a 3-as pályán tartok eddig 2féle volt: vagy egy rövidujjas, vagy egy búvárruha szerû, amibõl csak a szeme látszik ki (mint az SC1 Bonus Missions-ben).

Lord Myn
Uuh, akkor ez nagyon kemény... Az a baj, hogy aki volt ott õr, azt már kinyírtam, mások meg nem járnak arra, csak ha riadó van. El tudnád mondani mi a másik út? (Nagy SPOILER felirattal, azért ne rontsuk el más játékélményét.)

tigeroo
mennyiben változott sam "vértezete" az elõzõ részekhez képest?
vanami összehasonlító shotot nyomnátok? :p
Hmuda
Az õrökön van valami berendezés, ezért ha õk közel kerülnek a lézerekhez, akkor azok kikapcsolódnak. Vagy baromi közelrõl követed õket vagy keresel másik utat.

Lord Myn
Kis segítség kellene: hogy kell kikapcsolni a bankos (3.) pályán, a legfelsõ szinten lévõ lézereket, sehol nem találtam számítógépet ahol ki lehetne.

dikki*yysw
Hatalmas nagy királyság ez a Starforce, yeah.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Hmuda
Várni kell patchre, már dolgoznak rajta.

leslieboy
Nekem is megvan,de a dvd meghajtó nem mûkszik!Holnap viszem szervízbe aztán megy a likvidálás ezerrel!<#nyes><#idiota>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Danman
Segítsetek!!!Tegnap rendesen tudtam játszani CooPban egy amcsi gyerekkel most meg mindig amikor JOIN-t nyomok akkor vagy azt írja ki,hogy UNABLE TO JOIN MATCH vagy pedig azt, hogy THE SERVER DOESN'T EXISTS....HELP?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Sadist
Ehh, jóhogy visszafogja <#banplz>
Hirtelen nem is tudok más progit, ami annyira visszafogná a játékokat, mint a fraps. Ha videot akarsz felvenni, akkor inkább használj gamecamet, ha meg csak az FPS-re vagy kíváncsi, akkor a játék konzoljából hozd elõ. (Gondolom a parancs FPS 1)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ugyan már ha nem sípol és nem villog észre se veszik.Meg ügye mi baj származna ha +1szer megkérdezik.
alph4
Azt meg azért nem vennék észre mert túl nagy! <#hehe>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Sadist
Csak Pandorában lehet. Pisztolyt elõveszed és jobb egérgomb. Csak ne világítgass össze-vissza, mert könnyen kiszúrhatnak. Bár csalogatásra is lehet használni, mert ha meglátják, akkor elkezdenek keresni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
72-es méretû piros betûkkel kellene kiírni...

Lehet még jelentkezni? Ha nyerek a fele a tiéd😄
Duddits
Ilyen biztos vagy benne???

Shep
Én nem izgulok, mert megnyerem a pcdomeos játékkal a 3 játék egyikét és akkor lesz nekem is, ha meg nem hát max köv fizetéskor beruházok 1-re, vagy lehet várok még tovább <#buck>

Duddits
Egy fórumom! Ez üt!! <#nevetes2><#banplz>

splinter cell-chaos theory activation key

Tartalomjegyzék -> Kérések
Elõzõ téma :: Következõ téma
Szerzõ Üzenet
hastings
Zöldfülû

Tagság: 2005 Ápr 13

Elküldve: 19 Ápr 2005 03:08 pm Hozzászólás tárgya: splinter cell-chaos theory activation key
Aki megvette ezt a játékot és tud hozzá aktivációs kódot, légyszi küldje már el nekem!

tigeroo

egyébként a másik üzidre válaszolva:
énis a gépigény miatt hezitálok az eredeti megvétele és a 'bevárás' között..
a demo 800x600 minden med. nincs élsimi, 20-25 FPS..
Én meg a csodát ,hogy a legközelebbi tündérke hozzon hozzá gépet is amin megy rendesen.