Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
crackelted mielõtt patcheled? Vagy nem jó régióhoz szedted le a patchet? (US vagy EU)

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hello mindenki.A patc telepitésének elején kapok egy hibaüzenetet ami után abbamarad a telepités.Az üzenet tartalma:"Old file not found.However,a file of the same name was found.No update done since file contents do not match."
Valami megoldás?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Atti12
inkább majd összedobok valamit valamikor. Talán még este

googlival rákerestem a képekre és kettõt is találtam, ami szerintem jó lehetne:

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

mekkora lehet a banner mérete maximum?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Muki100
Na marad ez amíg nincs új fakk meg banner, aztán bekerülnek azok is.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Muki100
Sajnos amikor alakították át az SG-t a galéria linkjei is változtak és fogalmunk sincs hogy kié volt a banner, azért van ott a piros x hogyha visszanéz hátha eszébe jut ^^
de ha valaki vállalkozó szellemû csinálhat egy újat, vagy karácsonyra csinálok egyet én.

én csak most vettem észre fent azt a sort, amit meg akartok változtatni 😄

neket betölti a FAQ feletti képet? mert nekem nem ...

Scottt
Azért légyszi leírnád ,hogy kell felrakni a magyarítást?Mert akkor lekapom a játékot és tolom mert unatkozok ezzel jól ellehet ûzni az idõnket 😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Balumann
Ok csinálok egyet. Szerintem a mostani FAQ kinézete az jó, majd azt frissítem (javítom) és felrakom saját tárhelyre.

Muki100
Össze dobhatunk egy új FAQt de nekem nincs tárhelyem hozzá, Balu ha van kedved hozzá akkor csináld meg, ha nincs akkor megcsinálom én és ha lehet feltöltjük hozzád.

Balumann
Vagy legalább annyit, hogy ha nem indul, akkor #10044

szerintem ezt a hsz-t ki lehetne rakni a topik tetejébe, és igy a többi user remélhetõleg már nem kérdezné meg megint ugyan ezt a kérdést 1000+1-edszer.
(fõleg mert inkább kérdeznek, mint olvasnának)

Balumann
A crackelés elõtt felteheted a magyarosítást (a 3. gondolatjelem elé képzeld el, mintha beírtam volna ^^)

Scottt
És a magyarítás?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Balumann
-Telepítsd fel újra a játékot
-Tedd fel a patchet
-Szedd le INNEN ezt a cracket:
Splinter Cell 3 v1.05 No-DVD/Fixed EXE
-Total Commanderrel(!) crackeld meg, írd felül az eredeti fájlokat.

Szerintem ezután menni fog ha jól csinálsz mindent. ha nem, akkor tényleg win reinstall :-S

nálam csa a gép ujrarakása segitett

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Danman
eredeti?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

segítsetek pls!
hy' van egy kis problémám: feltelepítettem a játékot feltettem az 1.05 patch-et meg mindent amit leírtak és amikor elíndítanám a játékot elkezd tölteni majd semmi. Már megpróbáltam mindent ujratelepítewttem de nem segít mondom rámegyek az ikonra és semmit nem csinál segítsetek pls!
Legalább te nem az az idota tipus vagy aki lelö mindenkit.Egyszer láttam a Youtuben egy videot 2 francia gyerek volt benne (ugyancsak a panamai pályán) na azok olyanok voltak mint elefntok a porcelánboltban😄Amugy énis szivesen játszanék Co-op ban de sajna a haverok mind elefántok és türelmetlenek .Nem várnak ki stb.

Danman
most tolom 2x orra a solot😊

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

ügyes de gondodlom solo-ban sokat nyomtad

Danman
egy honfitárssal összefutottam a CT Coop lobbyban, azóta üggyel-bajjal toltuk a pályákat. Ma húztuk ki õket, most kezdtük el eliten. Panama😊

hozzáteszem elsõre

Sam egy kicsit drága lenne majd én visszalopom.

Vagy megkérjük Samet hogy lopja vissza neked vissza az ékezeteket. 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ellopta a gestapó az ékezeteket?😄😄😄😄

Muki100
Tobbseguket meglehet de van ami fajdalmas. meg erosnek se kell lenni hozza
udv berlinbol ekeyetek nelkul

Danman
valaki multi?😊

Én azon szoktam elgondolkodni hogy ugyebár a ruhámon van két világitó pont:a fényérzékelõ a hátamon és az éjellátó
Ezt hogy nem veszik észre?

Ha megvannak a megfelelõ felszerelési kellékek akkor sztem megoldható.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Qwerty4
Én inkább azon gondolkodtam, hogy vajon lehetséges-e így besettenkedni mondjuk egy bankba vagy akármilyen erõsen õrzött épületbe akár olyan észrevétlenül is, mint a sc-ben.<#fejvakaras>

Qwerty4

Balumann
Sztem meglehet :S

elgondolkodtatok már azon hogy meg lehet-e csinálni a játékban látott trüköket az életben is?

és reccs 😄

Azon a pályán ezt csak ott tudod megtenni mikor árammal kínozzák azt a Morgan vagy milyen nevû embert és látod az árnyékokat. Miután végeztek az egyik ember fel fog menni és amint beléptél az ajtón ahol láttad az árnyékból a kínzást ott jobbra találsz sárga csöveket. Arra fel tudsz kapaszkodni és onnan lelógva kitekerheteda nyakát.

Balumann
Ha a falon kapaszkodsz, akkor nem tudod elkapni ha alattad van. Egyébként van a használ gomb, amit ki is ír mindig felülre ha tud valamit csinálni. Ha csövön lógsz nem fal mellett, akkor is ott kiírja, és ara kell rányomni, hogy elkapja.

akyyy
engem nem ez a módszer érdekel, hanem mikor a falon vagyok, vagy lógok lefelé, a csávóka meg alattam megy el.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Muki100
van benne egy rakás videó tutorial.
a nyak kitekerés pedig egyszerûen mögé mész elkapod...és kitekered a nyakát vagy leütöd ^^
Egyébként ilyen helyzetekben ha nagyon nem tudsz mit csinálni csak simán le is lõheted akár (bár akkor nem lesz 100%os statod de gondolom úgyse ez érdekel)

tutorial az van, csak nem olyan mint a többi játékban 😊

itt video formájában nézheted meg a tutorialt, vmelyik menüpont alatt

akyyy
az elején vagyok, mikor valami ládákat lelek, és közlik hogy keresseb meg a többi ládát. nos lefelé megyek a lépcsõn, ahol egy emberke lö valamit, de amikor odaérek elindul felém. felugrok a falra, hogy majd a nyakába ugrok vagy kitekerekm a nyakát, de nem tudok semmit se csinállni, az emg hót sötétbe lazán észrevesz.

van amikor nem és scak ál alattam de akkor se tudok semmit se csinálni max c-vel leugrani és észrevesz lelõ.

semmi tutorial nincs a játéknak nem ugy mint szokott , ez ami ami nagyon hiányolom.

szóval, hogy lehet kitekerni a nyakát?😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Qwerty4
Igen, nekem nem fagyott le úgy, amikor az ablakhoz értem és a fickó elkezdett beszélni átváltottam hõérzékelõre és onnantól semmi probléma nem volt.<#eljen>
Csak azt sajnálom, hogy nem láttam az öngyilkossági kísérletét.<#vigyor>

Qwerty4

Basszus ugyanez volt nálam is, és hõérzékelõvel nem fagy le? WTF??? O_o

Qwerty4
72%

Qwerty4

Milyen lett az átlagod?

Qwerty4
Megoldva ez is! 😊
Csak úgy tudtam végigcsinálni, ha hõérzékelõvel voltam. 😞 De még jó, hogy így is. 😄
Ahogy átváltottam normál nézetre pár másodpercen belül lefagyott.De ez van...

JÁTÉK VÉGE!<#taps>

Qwerty4

Qwerty4
HELP! 😞
A legvégén amikor beszélgetek az üvegfalon keresztül a fickóval lefagy a játék, újra kell indítani a gépet.
Mi a probléma?
Nagyon idegesítõ, hogy pont a legvégén csinálja ezt. 😞

Qwerty4

akyyy
de nem megy mert vidkártya nem támogatja azt a szrt😞 nah akor megy a rendes gépre😄

Viktor9202
Megy Vistán, vagyis nekem ugyanúgy ment mint XP-n

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer