Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
A másik dolog meg az, hogy akinek van netje, az olyan mintha megírná a microfosnak levélbe hogy milyen progik vannak a gépén. Mert hogy tudnak róla, az is biztos 😊
Pláne aki felmegy windows-t updatelni 😊

http://www.gameburnworld.com/cdprotectionutilities.htm
ezen belül: StarForce Drivers Removal Tool v1.0 (18.8K😎
valaki próbálja már ki, mûxik-e

Dave000
te felejtsd el nem tudom hogy jött ez ide?, lol, azt írtam teljesen más dolog, vkinek az üzenetére, erre te jössz itt a kioktatásaiddal, elõbb értelmezd a hsz-ket, most befejeztem, 2 napig nem szóltam ebbe a fórumba (240 új hsz full baromság), de ennek semmi értelme még mindíg, jó veszekedést, kioktatást mindenkinek!

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

www.asva.hu

figy, ezt te nemtom honnét veszed a 24órát mert egyrészt ez tudtomal csak max zenére és filmekre érvényes software-re nem másrészt msot ne mond hogy egy cucc sincs a gépeden 24óránál régebben...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Dave000
ez a 24 órán törölni, teljesen más dolog... ezzel azok védekeznek akik felteszik ftp-re, de attól fügettlenül ugyanugy megbasszák õket, a másik meg hogy nekem nincs kiírva 1000 dvd se film sem egyéb, hát akinek van az meg sunyuljon rendesen...😄

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

a törvény nem ismerete nem emnt fel annak betartása alól...
mindenki addg fogja rendõrbácsikat hülyének nézni amig egyszer ránem baszik de ugy istenesen 😊))

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Dave000
pont ez az, hogy jogszabályok szerint nem követtél el semmit ha leszedted és NEM terjesztetted, csak magáncélra használtad.

shad0w
De ha fizettél érte, hogy leszedhesd netrõl akkor 24óránál tovább nem lehet a gépeden 😊

don't give a fuck

10 óráig... és ez csak mozifilmre van elvileg..., és ezt mesélheted akinek akarod ha meglátják hoy ottvan neke dkiirva 4000 cd és kát 200gigás vinyo tlee lopott software-el te aztán ott már mesélhetsz amit akarsz 😊

Maxtreme
Én nem terjesztem, csak saját célra használom.
Különben is én nem tudtam hogy illegális dolog letölteni a softwareket 😊

Dave000
1bként nem úgy van hivatalosan (1x utána néztem már), hogy amit az internetrõl leszedsz, az nem a te felelõsséged, hanem azé aki feltette, magyarul ha a netrõl szedtem nem követtem el semmit...

Maxtreme
1ébként is ha kikönnek megmondom hogy már eladtam a játékot, nem tetszett 😄
Hol vettem? Ajándékba kaptam 😄

<#eljen>

és? sporolsz vele akkor egy programot és rádvernek msáik fél millát a többi lopott cuccért...

Maxtreme
jaja 😄

grebber
Azal kell védekezni bazeg ti adtátok meg a keyt akko meg mit magyaráztok 😊

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
:-D
1ébként biztos hogy nem fognak 1ennként becsengetni minden házba hogy hábazze lenyultad a programunkat 😊

Dave000
Hmuda: Részvétem... 😄

persze at is csak akkor ha nem nálad fut... hanem mondjuk külsõ szervereken és legalább 3 van belõle 😊))

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

Maxtreme
na akkor holnap pár 10000 ember megy a dutyiba 😊

kérdés hogy az az anonim mennyire anonim... 😊

semmit.... Csak az anonim proxy segit ilyenkor...

nem

Maxtreme
HA valaki routeren keresztül megy ki az változatat a dolgon? 😊

Strike16
Egyébként dc++-on sem találtam cracket sehol...<#sniffles> csak a szokásos mini image mindenhol...

Strike16
Kíváncsi vagyok hogy kinek jön még össze...<#merges2>

közben ügyködnek vmit torrentén Bár fogalmam sincs h mûxik-e ezzel... én is inkább várok tovább RELOADEDiékre...

JA és persze még reklámozd is, 😄DDD

Strike16
hopp ezt nem dogjoy akartam <#zavart2>

ha otthonrol irt akárki is levelet, annak annyi.... 😊)))

másodpercre pontosan megmodja a szolgáltató, ki, mikor, milyen IP-rõl, milyen telefonszámról, milyen elõfizetésrõl küldte a mailt 😊))

Tudom, mert eccer szakértõ voltam egy ilyen ügyben. Az FBI küldte a levelet, ide MO-ra.... Minden meg volt... Óra, Perc, Másodperc, IP-cim, Telefonszám, Lakcim.... ( Elárasztásos technikával történõ Dallas-i Szerver Blokkolásról volt szo... )

Szal minden. Tehát csak Óvatosan 😊))

Strike16
Addigra már kijönne a Splinter Cell 6 is<#vigyor><#hehe>

jAsOn VoOrHeEs
Én inkább nem írok emailt! Még van türelmem, még várok 😄

Inkább most várok, minthogy aztán a börtönben várjak 5 évet <#idiota> 😄DDDDDD

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

azért szeretik õket is<#eplus2>

Sadist
Az FBI és egyéb szervek nem vadásznak "kis halakra". Õk csak azokra mennek, akik nagy tételben fõleg PÉNZÉRT árulják a warez cuccokat. A mezei warezolóknak nem sok félni valójuk van.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Strike16
Könyvtárból kéne elküldeni a mailt...<#vigyor><#email>

ha nem othonról csinálod, egy új emailról, otthon meg kikapcsolod a neted, akkor az éltetbe nem tudják meg

Maxtreme
persze. Kb 100000 emberhez 1 játék miatt. Biztosan 😊

Maxtreme
az

grebber
Én félek küldeni mailt,mert biztos holnap kopogna az FBI 😞

PAR SNAKE MÁSOLAT, VAGY MI VAN NEKED?

Maxtreme
Ja azért még elárulok 1-2 dolgot.

- Kiírni DVD-re alcohollal a lehetõ leglassabb sebességgel, rpms emulációval.
- Utánna Uninstall MINDEN CD EMULÁTOR PROGI!!!!!!!!
- Telepít game
- Beilleszt az a kód amit írtam.
- Check disk.
- Várjatok még ki nem írja hogy nem yo a key.
- Mehet a levél ide: [email protected]
- Visszakaptok 1 üzenetet hogy küldjétek el a játék report file-ját.
- Ezután adják a key-t.
- Mivel a multihoz más key kell, azzal ne is próbálkozzatok 😊

még a végén a rengeteg kódból kiötlik, hogy mi alapján gyártja a kódot <#nyes> mondjuk nemtom......

lehet, hogy õ válaszol http://www.star-force.com/protection.phtml?c=70 õ meg tudja is mi az a crack 😊

par snake verzsön?

Maxtreme
<#nyes>

Maxtreme
Érdekes hogy ugynananyi fps-el megy mint a demo, és mégsem szaggat..<#email>
(20-25)

Találkoztam a módszerrel valamelyik külföldi fórumon pár napja, úgyhogy van az már párezer, ha mindenkinek bejön.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

grebber
És amit kaptál a mailben azt hova kell irni?

Maxtreme
Ez a key kell:

2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F