10611
-
Majhoong #5513 Gyertek kapjatok el! Csak a végén nehogy sírva fussatok haza!
VESSZEN trianon!!! -
haxoror #5512 Na elég volt belőled, hesspicsába vagy szólok anyádnak aszt nem lesz számítógép egy hétig -
#5511 Le kellene nyomozni hol lakik a gyerek és elmenni agyonverni! Bár elég könnyű lesz, mivel egy 10évessel akárki elbánik! (de most komolyan! :D) Utánna a képét meg fel lehetne rakni a szánalmas.hu-ra :D -
Majhoong #5510 Mer mi lesz? -
#5509 nah most lett elegem belőled...kis újreg ne pofázz visza -
Majhoong #5508 Ja meg tudok olvasni: "Nincs még olyan tört verzió, amelyik rendesen működik!"
Szerintetek akkor tényleg komolyan kérdeztem?
Szánalmasak vagytok, gondolkozzatok! -
#5507 Amon Tobin rulz :) -
Majhoong #5506 Azt hisztek amit akartok! -
#5505 Ehh, hogy valami érdekesebb is legyen a játékkal kapcsolatban: INNEN leszedhető a játék teljes - mp3 formátumú - zenei anyaga.
Elég jó minőségű, több mint 156 percnyi muzsika. (284MB)
Tehát sokkal bővebb anyag, mint az OST. -
Thanatos #5504 jobb eza topic mitn egy szappanopera -
#5503 Hát ez baromi szánalmas :D -
#5502 csicska -
ACE #5501 Ezzel már nem javítasz magadon... -
#5500 Jah, persze, azok után amit itt levágtál még azt akarod, hogy higyjük is ebben a marhaságban? Próbálj másokat hülyének nézni. -
Majhoong #5499 Legalább lesz élet ezen a fóRUMon azzal, hogy itt vagyok! Miért nem jó?
Egyébként beszoptátok elég rendesen, azt hittétek mi, hogy komolyan írtam a crackel kapcsolatos hozzászólásomat!Ennyire hülye nem vagyok ám! Amúgy meg megvan a játék eredetiben!
Na csá! -
#5498 Pont azok mondják ezt, akik valójában azok.... -
#5497 énmár sírok rajta -
#5496 Nem elég, hogy mindenki rajtad röhög te szerencstélen, még rontasz a helyzeteden? -
Majhoong #5495 Te meg passziánszozzál sokat! -
Darkboy #5494 menny barbie-zni! -
Majhoong #5493 De legalább én nem vagyok számítógépBUZI mint te, meg itt mindenki!
-
Drex #5492 nosztalgiával gondolok vissza a jo öreg SexGép szerverre... ott az ilyenek az első beszólás után Perm-Bant kaptak :)))) Szánalom vagy Sájbergyerek. Tudatlanságodnál már csak az arcod nagyobb :((( -
#5491 És aztán bumm a fejbe! :) -
mike369 #5490 Öcséééééém! Mikor jön Jáksó az üveg pezsgővel? -
Thanatos #5489 látszik... -
Majhoong #5488 Tegnap.... -
#5487 Akkor miért kértél cracket ha nem kellett törés? Te jó ég, mikor engedtek ki a zártosztályról? -
#5486 Cd kulcs, Cd kulcs,Cd kulcs,Cd kulcs,Cd kulcs,.......elég? -
#5485 -
#5484 -
Prince007 #5483 Minek az neked?:) -
wendimark #5482 irjatok le pár cd kulcsot plz -
CUCLI #5481 Crack = törés -
Majhoong #5480 Egyébként meg nem törésre gondoltam.... -
Majhoong #5479 Jólvan ne dumáljá te monitorfejű hülyegyerek! -
#5478 -
Thanatos #5477 hagyad már szegényt, valszinű soha nem volt eredeti gameja és ami volt is az is valójában irott csak egy nyomtatott boritobval eredetiként sózták rá :PP -
#5476 Juj, öregem neked nagyon utána kellene nézned dolgoknak ha azt feltételezed, hogy eredeti lemezeken törés van. :P
Kicsit logikusan végiggondolod és talán magadtól is rájössz a dologra, nem olyan megeröltető. -
Majhoong #5475 Miért nincs rajt crack? -
#5474 ugye ezt nem gondoltad komolyan?