10611
-
#5553 Én nem vagyok ilyen drasztikus. :-) -
#5552 tudom , de úgy kaptam meg a 3.-at hogy nem is írtam semmit...
lehet hogy még kapok vagy kettőt... -
Drex #5551 te vazze az előbb még csak 2 volt :)))) -
Drex #5550 szakadjár már le a mutyi gportálos oldalad reklámozásával innen.... -
Somogyi Bence #5549 www.splintercellgames.gportal.hu
Sziasztok tud valaki valamit a Splinter Cell 4-ről?
Én csak annyit, hogy állítólag Anarchy Galore lesz a címe. -
Drex #5548 Így Jártál :DD -
#5547 én is ott kaptam, pedig amit én csináltam az nem volt spammelés... -
Drex #5546 Hmuda :)))
ajánlom figyelmedbe, (de ugy is tudod) a GTA SA topic büntetőpont osztásait ::::::))))))
osszad te is bátran :DDDD
-
ACE #5545 Olvasd el az utána jövő írásomat, én kérek elnézést... de Te is figyelmetlen vagy... -
#5544 régebben? nézd meg...1 ével korábban regeétem én, de semmi próbléma -
#5543 De most inkább a coop érdekel, csak még nem jött össze eddig... -
#5542 Hát ja, én azt örültem hogy végignyomtam annyit szenvedtem vele. -
#5541 Majd Bathhouse irtó körülményes lesz experten. :-) -
#5540 Jaja, most már mindet meg kéne próbálni 100%-ra teljesíteni. -
#5539 Én is kb ennyire csináltam meg elsőre. :-) Mész még full 100%-ra? -
#5538 85% lett experten , mert volt egy pár pálya ahol nem bírtam ki késhasználat nélkül... -
#5537 Mennyi lett a végső százalékod? :-) -
#5536 na már én is végigtoltam a singlet, de még nem jött össze a coop mert mindegyiknél azt írja ki hogy unable to join server vagy valami ilyesmit... -
#5535 Valakinek itt multkor volt gondja a multis kulcs regelésével. Csak kérdezem, hogy azóta sikerült a dolog? -
#5534 Gondoltam. :-) Jeremy bácsit nem lehet senkivel keverni mert ő is zseni a maga nemében. :-) -
#5533 ja igen a x-beyond zeneszerzőjére gondoltam nem Jeremy Soul-ra! -
#5532 a zeneszerzőt Chris Huelsbeck-nek hívják és 17 éve a ír játékzenéket is bár már filmzenére is felkérték...
Ő írta például a KATAKIS ,Turrican,Apydia játékok zenéjét is!
Zseni... -
#5531 -
#5530 piros pont jár -
#5529 úgy látom mindig jön ide egy idióta aki feldobja ezt a fórumot... -
Thanatos #5528 azért én sajnálom a szüleit...
anno gyereket vártak és mit kaptak... -
Majhoong #5527 Érdekes ti se tudtok írni semmit, csak engem elküldeni a picsába!jóvan befejezem ám, csak hülyülök egyet! -
#5526 Pajti, ez nem "off" fórum...jóreggelt! Menjé' Trefort Chat-elni a Dühöngő szobába, ott vannak a lelki társaid.....
SCCT rulezzzzz
Ja, és még mindig: DESTROY!!!!! -
#5525 #5515 -
CUCLI #5524 válaszgombot ismered? -
Majhoong #5523 Most arra vered magad hogy te már 10 éve regisztráltad magad? -
#5522 Az X-BTF egy kereskedős ürszim, és iszonyatosan szépen megkomponált, kicsit retro beütésű "űrszomfónia" zenét csináltak hozzá (nem szimfonikus, inkább gépzene de pont olyan andalító mint egy valódi klasszikus mű), a Morrowind pedig önmagában a játékzene ügyileg a szimfonikus zene mintaképe.
(Ej, kicsit ömlengős de nagyjából ezzel tudom összefoglalni a véleményemet. :D)
Szerk: szóval tipikusan olyan zenék amiket játékon kívül is képes vagyok úgy hallgatni, hogy hátradőlök és csak relaxálok rajtuk. Ez nem menne az SCCT zenéjével. -
CUCLI #5521 ropogós újreg.. -
#5520 Hmm, nem ismerem ezen játékok zenei anyagát (meg magukat a játékokat sem), de gyanítom, hogy más stílusúak lehetnek... :) -
#5519 Hát nekem az X-BTF, a Morrowind, meg hasonló zenei műremekek után elég középszerűnek hat. -
#5518 Hát nem tom, én elég sokat hallgattam az OST-t is, meg most ezt a játékból kivettet, szerintem azért az átlagosnál kiemelkedőbb...főleg, hogy mostanában nagyon-nagyon sok a felejthető játék-zenei anyag... -
ACE #5517 Váááááááá, nemigaz! Elnéztem egy évvel, bocsika! -
ACE #5516 Ezt nem mondtam volna, régebben regisztrált mint Te! -
#5515 Vedd már észre, hogy csak magadat fogod közröhej tárgyává tenni (bár jelen állapotban ez már régen megtörtént). Egy normális egyén tudja mikor kell visszavonulót fújni... -
#5514 Nem is tudom minek sztárolják ennyire ezt a Tobin gyereket. Nem voltam olyan nagyon "hűdebaromira" hasraesve a zenéjétől, hogy ennyire megéremelje. Csinált egy tökátlagos játékzenét. Puff...