10611
-
thief82 #5676 Helló!
Ki szeretném adni valakinek a Splinter Cell 3 Versus módjának szövegeit, mivel én csak a single és a coop részeket tervezem lefordítani! Ehhez sajnos már nincs kedvem, így nagyon örülnék ha valaki elvállalná!
Aki segítene, az a [email protected] címre, vagy ide írjon, köszi! -
Majd ha valaki 3-ezerért árulja arra talán vevő vagyok :D -
Audi20V #5674 Miért? Van vele esetleg vmi problémád? Mint azt leirtam, nincs időm velük foglalkozni. -
-
Mindent eladsz? Logitech kormányát is elakarja.
-
Audi20V #5671 Sziasztok'
Lenne egy eladó Chaos Theory-dvd' Eredeti dobozos teljesen hibátlan, karcmentes állapotú, számlás. 6 ezerért ha valakinek kell az elviheti. Budapesten. -
Gondolom nem kapcsolta be a HDR-t :D -
JIRZSI #5669 Üdv!
Az lenne kérdésem, hogy másnak is volt-e olyan gondja,hogy ha a HDR be van kapcsolva, akkor a füst nem jelenik meg rendesen. És ha volt, akkor ezt mivel tudta orvosolni?
Előre is köszönöm! -
"segitsen vki ott tartok h nem tudok továbbjutni..." én ezen lehidaltam. -
Egyrészt olvasgasd a feladatokat, másrészt az utolsó pályán már csak két számot merevíthetsz ki a hackelésből, a végső kombinációt a bal oldalról kell kiválasztani.
Harmadrészt meg nyugodj le, egyszer írd le a problémádat mert büntetést kasz floodolásrét. -
Kinyítod az garázsajtót és elsunnyogsz az őrök mellett... -
Várd meg amíg az egyik őr megszereli. Utána már nyitható az ajtó.
Az utolsó pályán hogy lehet bejutni a védelmi minisztérium épületébe? -
Prince007 #5662 Menj ki a kertbe ott alul be tudsz mászni a szobába. -
mate000 #5661 azt hittem jo lesz de inkább eladom!!!segitsen vki ott tartok h nem tudok továbbjutni van egy ajto ami nem nyithato pedig oda kell bemennem rajta van egy ilyen fém zár ami szikrázik!!!Panamai bank pályán!
-
Ha nem tettszik miért játszol vele és miért vetted meg?Nem probáltad a demót? -
mate000 #5659 segitsen vki ott tartok h nem tudok továbbjutni van egy ajto ami nem nyithato pedig oda kell bemennem rajta van egy ilyen fém zár ami szikrázik!!!Panamai bank pályán! -
Az nem fehér rúd, ahnem egy aranytégla. Semmire nem jó, max arra, hogy fejbe lehet dobni vele az őröket. Ennyi. -
mate000 #5656 segitene valaki?a panamai bankban vagyok és ott tartok egy embernek a szobájának a falán van egy kép és mikor kinyitom akkor mögötte van egy ilyen fehér rúd mit csináljak vele?elöre is köcce -
CUCLI #5655 =).
oks.
többit priviben =P -
fogadhatunk egy sörbe ha gondolod -
CUCLI #5653 passz =D
felfogják. csak idő kérdése. -
mikor kesobb?
ha eddig nem foglalkoztak vele mar nemigen fognak ezutan se -
CUCLI #5651 dehogynem. max kicsit késöbb =) -
akkor ez mar nem is lesz soha feltorve, igaz? -
Ez cikk? Elég rövid. -
mate000 #5648 akinek van vki ismerőse az közölné az eladás félémet amit a 5647-es cikk ben irtam!!!Nagyon megköszönném -
mate000 #5647 va egy teljesen épp játékom boltban 11000FT én 8500FT adom akinek kell irjon erre a cimre:[email protected] -
Chaosz theory: káoszelmélet (lásd Jurrasic Park Malcolm kocsibeli eszmefuttatását).
Conspiration theory: na ez az összeesküvéselmélet. :-) -
ember volt bazzeg aki készítette a sf-et... aztaqrva...
de nem hiszem el, hogy a ruszkik, vagy a csongok nem törték még fel... ez kicsit olyan összeesküvés elmélet fíling(chaos theory:))
-
sati82 #5644 Hali!
Megpróbáltam, de nem jó, kifagy az egész. Lehet, hogy az Nforce-os chipkészletem miatt, akadtak már ilyen problémák. -
Megtudjátok mondani melyik monitorhoz/kártyához adják? -
Van egy Splinter Cell 3-am. Kézikönyv nincsen. Ha valakit érdekel, küldjön egy priátot. Ára: 7500 HUF. -
Azt hiszem. -
Milyen monitorokhoz adják , TFT-khez? -
LOL...monitorokhoz is adják, s azok inkább olcsóbbak... :)
Amúgy sikerült szert tennem egy ilyen monitorokhoz adott példányra (ajándékba kaptam), s teljes játék, nem csak egy-két pálya...egyedüli szépséghiba, a kézikönyv hiánya, de azt hiszem meg lehet lenni nélküle... :) -
Aki VGA kártyát is akar venni meg a SC3-al akar tolni az vegyen ilyet : Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO mert adják hozzá a gamet :D -
Ideje lenne már. -
Psychotoxic: The DVD at least is uk version 1.04
and has sf 3.4.76.00
same 1.04 in usa is 3.4.71.19
Motmár tényleg feltörhetnék -
sati82 #5635 Köszi, megpróbálom! -
Prince007 #5634 "1. Letöltöd a Splinter_Cell_Chaos_Theory_PCMulti_By_Snake-et.
2. Átvezed a DVD image-t "SCCT"-re és az eredeti .mds-t kicséréljük a Snake crack-ben található SCCT.mds-sel
3. Alcoholban ezt mountold be és
4. Kiírod a legújabb verzióval (rpms emuláció bekapcsolásával)lehetőleg minél lassabb sebeséggel.
5. Feltelepíted a játékot. ( érdemes előtte egy teljeskörű Registry pucolást csinálni )
6. Biosban ( vagy power kábel kihúzásával ) letiltod az összes belső(internal) CD/DVD meghajtót ( NE HASZNÁLJ STARFUCK-OT, SE SF NIGHTMARE-T ) ( és ha nem muszáj, akkor a daemon tool se legyen engedélyezve, ugyanígy az alcohol )
7. Reboot
8. Kíírt DVD-t ( javaslom újraírhatóra kiégetni ) be a KÜLSŐ/USB-S MEGHAJTÓBA ( CÉLSZERŰEN USB-S DVD-ROM-ba )
9. Key-t megadod ( itt a legelső keringő kódot használd )
10. Play"