Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tökjó, legközelebb majd azt találják ki, hogy szedjem le az összes felhasználói programot, mert csak úgy megy a játék... vagy installáljak új windózt...

steam, origin: ACE_hun

ti ezt most tényleg nem unjátok még? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Most kiírom még egyszer a régivel, és meglátom mi történik, bár már ígyis küldtem levelet a support-nak, lehet hogy küldenek key-t 😄

Maxtreme
Mert visszaírják hogy szedd le.
Ezzel megspórolsz 1 kört, meg pár levelet 😊

De nem értem miért kell leszedni...

Maxtreme
1ébként miután megy a game, vissza rakhatjátok a daemon-t és az alcohol-t.

Maxtreme
Én nem pucoltam registry-t 😊

DayWalker
leszedtem az acloholt + a daemon-t
most tisztogatom a registry, bár nem tudom, h van-e értelme

Maxtreme
Ha a kódos megoldást szeretnéd alaklmazni, ír6od ki újra. 😊

Jah, mert az RPMS-t nem lehetett bekapcsolni a másikkal, ha meg nincs bekapcsolva, akkor mi értelme? Bár mondjuk ha leszedünk minden emuláló szoftvert, akkor sincs értelme az RPMS-nek, mert csak akkor mûködik, ha van fent ilyen program, tehát érdekes...

Maxtreme
Hát nekem az usb-s dolog 1ik módszerrel sem jött össze 😞

Valóban, csak két különbözõ módszerrõl beszélünk. Ha az USB-s és az elterjedt kódos megoldással próbálkozik valaki, akkor kell a lemez megírásához az RMPS. Te viszont nem így csináltad, hanem kértél új kódot. Ne kavarjuk össze a kettõt, és így a kérdezõt is. Elvégre nem tudni hogy melyik megoldással akar élni (mûködõt írni az alapból vs. új kód).

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Maxtreme
Mert a másik mds file-al írtad igaz? 😊

Nekem az a baj, hogy nem azt írja hogy rossz a cdkey, hanem hogy tegyem be a DVD-t másik meghajtóba...

DayWalker
még fel se raktam 😊

DayWalker
akkor le kell szedni minden emuláló progit
gamet felrakni
kód beír
log készítés és küldés
és reménykedni, h kapok kódot 😊

ennyi?

Asszem nem is a kártya gondja, hanem a két technika üti egymást. A HDR megdolgozik a precíz és pixelpontos színszámolgatásával, erre nem illik ráengedni AA-t aminek a feladata gyakorlatilag összemosni az elõbbieket.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Miért? Kaptál már Cdkey-t a support-tól?

Maxtreme
hát fene tudja. Próba cseresznye 😊

Maxtreme
Nekem meg a Snake-es müxik 1az 1be szal 😊

DayWalker
szval ha ezt nem tudom bekapcsolni, akkor ne is várjam h mûködjön?

Nálam tökéletes a lemez így, meg még jópár embernél a fórumokat olvasgatva, úgyhogy általánosságban kijelente ez nem igaz. Az lehet hogy nálad nem jó az íród/a lemez/valami miatt.

Maxtreme
Digitális aláírás.

DayWalker
egyébként mire jó ez az RMPS v. RPSM?

Maxtreme
De ha nem küldesz reportot mondom felesleges dolog, mert nem fog menni.

Maxtreme
Megmontam hogy ne cserélges semmmit vazz!!!!!
Ugy nem lesz jó!!!!
Egy az1be írd ki a Snake verziót!

A 4. oldal alján a 4055-ös verzió, a kiirásra jó-e?
Azt irta, neki sikerült...

Maxtreme
Elõször olyan mintha lefagyna az egész gép, aztán 2-3 perc mulva kinyögi hogy nem jó a kulcs.

Azt mondd meg lécci, hogy a DVD ellenõrzésénél nálad milyen hibaüzenetet írt ki?

Maxtreme
Ha nem küldesz supportot, kár is kiírnod.

Köszi. Nem tudod, hányas volt a leírásod? És nem akarok supportot küldeni. A régi (elsõ ) kóddal lehet single-be zúzni?

Maxtreme
Azt csináld amit én írtam. Nemtudom hogy más mit írt, az én verzióm biztos müxik.
Nem kell semmit átnevezni, 1az1be ki kell írni.

Maxtreme-légyszíííííííí

Maxtreme
jaja. Sokminden bent van.
Ez most 2 dolog miatt lehet:
- Vagy azért kell nekik hogy ha esetleg olyan progi van fent ami miatt esetleg nem müxik a játék(cd emu szb..) tudják mondani hogy szedd le. (havernak mondták is)
- A másodikat tudod 😊

Azt te sem gondolod komolyan hogy mindenki logját szétküldik ugye? 😊))
A másik meg az hogy nincs beleírva hogy nem eredseti programokat használsz 😊

Hmuda
Már nem kell. Megtaláltam. Csak egy síma aranyrúd. Jól fejbe lehet dobni vele az õröket.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Maxtreme
Naszóval errõl a teremrõl van szó:

Ugyanitt van ez a festmény is:

Bazz, megnéztem a log-ot, amit csinál ez a szar, az egész könyvtárszerkezete benne van a gépnek... ez mondjuk elég durva, ezt el nem küldöm senkinek... saját magamról nem gyártok bizonyítékot...

Akkor mivel kell kiírni a lemezt? Most én kiírtam (nem gáz ha újraírhatóra?) de indításnál azt írja, hogy tegyem be a DVD-t egy másik meghajtóba... Mit kell kiírnia, aminek a logját küldthetem a support-nak?

Maxtreme, csak egy igen kérek, légyszíííííí.....

Maxtreme
Dobok sotit mindjárt 😊

Maxtreme
jaja a Farcry-nál is ez volt a gebasz. Hallottam ilyesmirõl hogy ezt a kártya nem tudja. Akkor ezexerint nem hülyeség 😊

Hmuda
És a HDR-AA nem fog együtt mûködni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Milyen festmény mögött van széf? <#ticking>

Maxtreme
A másik.
Aki(k)nek gef 6-ja van ahoz szól:
Mûködik nektek az AA és a HDR 1ütt? <#nemtudom>

Ma akarom kipróbálni...

Maxtreme
Ja a lényeget el is felejtettem 😄
A 3-dik pályán (bank) kiszedtem 1 festmény mögött rejtõzõ páncélszekrénybõl valami tárgyat. Ez kell nekem, vagy eldobhatom nyugodtan? Ugyanis kézbe hordozni picit ciki <#idiota>

Bocsi, csak kérdezni akartam,hogy zulurképpen jó lesz, ha követem az instrukciókat?

Szio!
Érdeklõdnék. Visszaolvastam kb. 10 oldalt. Kb. 5 féle kiirást láttam, hogy kell kiirni, átnevezni. Zulur 4055-féleképpen jó lesz. Engem csak a single érdekel, sajnos nincs otthon net 😞 Snake verzióról lenne szó.
Köszi-köszi

Maxtreme
akarom mondani én 😊

Maxtreme
Hát szoktam án hazudni? 😊))