10611
-
sati82 #5633 Meg tudná valaki nekem mondani, hogy ha van USB-s DVD meghajtóm, akkor hogy tudom életre kelteni a Chaos Theory-t.
Köszi! -
#5632 Az kurva régi mini image te.Ezzel nem megy. -
Bal1 #5631 Annak ellenére leszedem kipróbálom, ha nem jó legalább később nem kell leszednem ha kijön egy crack. -
#5630 Felesleges... -
Bal1 #5629 A www.gamecopyworld.com on van egy mini imige ami talán müködhet nem ír usb meghajtót, csak azt írja mint a többi sf-es játéknál valaki próbálja ki pls. én még csak most töltöm. -
#5628 Abban igazad van hogy sose lehet tudni,de ne reménykedj egyhamar ebben ugyanis ez eléggé speckó sf3. -
#5627 őőőő azé remélem még nem vagyok ilyen retardált
lehet holnap beugrom önmagam ellenőrzése képpen,ha nem így van előre is sorry -
CUCLI #5626 te szerintem a pandora tomorrowot láttad. -
#5625 a mediaszarban amúgy 6k v.7 nem emléxem de max 7
azé ennyiért má csak jó -
Kaslerka #5624 Nyugi, a Psi-Ops elöbb megjelent mint a Splinter és a RELOADED most törte meg. Lehet épp most kezdték a Splintert... Sose lehet tudni... :) -
krisz21td #5623 Vkinek esetleg nincs még eladó splinter-e ?? -
#5622 ha valakit érdekel a coop az írjon priviben -
#5621 nah ha kell 6k ért akkor szólj. -
#5620 felőlem.:)szólok sógornak és holnap megmondom mi van, mert ma már nem leszek:) -
#5619 6-ért benyelem :)) -
#5618 ez jó szöveg :DDD -
#5617 neménárulom. -
Thanatos #5616 ha monitorhoz kapta akkor kcisit sok a 7k nem? kérhetnél fele enyit is nektek ingyé volt :PPP -
#5615 Mennyit engedsz a feléből? -
#5614 De én valami megbízható sg-snek szeretném eladni.;) -
CUCLI #5613 phra tedd fel. elviszik mint a cukrot :) -
#5612 Nemkell valakinek 1 eredeti bontatlan Chaos Theory 7ezerért?TFT monitorhoz kapta a sógorom. -
#5611 -
Pardon22 #5610 A GAMESTAR oldaláról:
Az Ubisoft nyilvánosságra hozta a 2004-2005-ös pénzügyi évre vonatkozó eredményeit. A 41.4 millió €-s jövedelem elég impozánsan hangzik, amiről Yves Guillemot elnök azt nyilatkozta, hogy a mostani időszakra el szeretnék érni a 600 milliós eladási adatokat, amit főként az újgenerációs konzolokra fejlesztett játékok fognak ennyire feltornázni majd a tervek szerint.
Talán télleg lefizették a hackereket h ne törjék fel! Nekik így is megéri! :) -
#5609 na nézted a filmet,hát vazze amikor bedzsalatk ironside-hoz tiszta splinti feeling volt -
Evans #5608 mondjuk szerintem is azt, lehetetlen, hogy ennyivel a megjelenés után már kari mellé adnák. -
CUCLI #5607 nem pandora tomorrow gamet kaptál te? -
#5606 akció játék, nem ész nélkül -
Evans #5605 Nem adod el? Mármint a game-et? -
Borg #5604 Most vettem egy Leadtek A6600GT-t.
Akkor ezzel a játékkal asszem nem fogok játszani :) -
CUCLI #5603 milyen karid van most?
amúgy "nézd a hátam" lopakodós :) -
Borg #5602 Kaptam egy ilyen gamet a videokártyám mellé, de ez miez? Miről szól ez, milyen stílusú játék? -
#5601 Hm. Ironside nekem mindig a Total Recall-t juttatja eszembe, be kellene szerezni eredeti hanggal. :D -
#5600 ma lesz egy film a ganéklubbon 22.55-kor "mint macska az egérrel"
michael ironside(fisher kolléga hangja)és isten király michael madsen főszereplésével
sztem nem volt túl off -
#5599 Már mondtam. Fölösen reagáljátok le, úgyis törlöm őket. -
#5598 Így fóliázva szebben néz ki. Ha én is vennék egy ilyen játékot, én is szeretném fóliásan megvenni.
Lehet hogy nincs benne kód? (Egyébként Franciaországban gyártották - ha ez segít). -
haxoror #5597 Bontsd ki és nézd meg -
#5596 Nincs még felbontva; akkor feltételezem, minden benne van. -
#5595 Ha lenne pénzem, már 11ért is megvettem volna. :)
Egyébként kód meg minden van hozzá?
-
#5594 Van egy bontatlan, fóliázott példányom a játékból. Boltban 11e Ft, én odaadom 9e Ft-ért. Akit érdekel, írjon egy privit.