Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rorr
az elsõ levélben pontosan mit írtál?
Leírtad ,hogy nem jó a cd kulcs?
Vagy mást is írtál nekik?
Próbaképpen küldtem nekik de csak ennyit válaszolt
Àïðåëü 2005
plusz az én levelem!

fitutufi
és aki nem tud perfektül angolul ? <#idiota>
gyertek fel IRC-re amit mondtak aztán ott megdumáljuk ezeket, ne cseszük el a topicot mán 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Maxtreme
Aki esetleg nem jól írja ki, vagy egyébb problémák adódnak a lemezzel, ezt fogják neki visszaírni válasznak:

StarForce Support, Daniil Balutin
to me
More options 9:41 am (12 minutes ago)
You can't run the game using a DVD disc copy.

Best regards
........

Namost emiatt már lehet aggódni :-D
Aki ezt kapja mondja azt hogy biztonsági másolat volt, mert féltetted az eredetit.
Vagy gebasz volt az eredetivel, és te azt hitted hogy rossz a lemez, ezért lemásoltad 😊)

fitutufi
<#ravasz1>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Maxtreme
Otthonról ehh 😊
Viszont nem az elõfizetõi címrõl.
Mostmár ugysem lesz semmi belõle. Gondoljatok bele mennyi idõbe telne több 10000 embert lenyomozni.. :/

Pedig elõször hogy lámázott meg hülyézett engem mindenki, hogy ekkora baromságot hogy merészelek(ünk) kitalálni, mennyek innen a fenébe 😊) ugyebár 😊

jAsOn VoOrHeEs
Jah én pont ettõl parázok! Nem merem elküldeni itthonról! <#fejvakaras> <#idiota>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

fitutufi
a mostanit honnan küldted?

Maxtreme
1ébként várom a következõ sf-es játékot már 😄 😄 😄
De azt megint új cimrõl, és a suliból nyomatom asszem 😊

Maxtreme
jaja 😄
Oda lehet írni a relase mellé:
Ha bármi probléma van, csak írj levelet a starfrorcesoknak 😄

ez aztán k***a értelmes kijelentés volt! 😊 😊

Can\'t find My Guild [Lord] (e):)

fitutufi
na ne baxxuk tovább a topicot, gyertek ide >>

irc.elte.hu:6667
#scct

😉

Duddits
Szerintem a StarForce se. <#nyes><#hehe>

Hmuda
Igen. Az nem cseszi szét a topicot.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

jAsOn VoOrHeEs
Bazz már látom, hogy egyre több embernek sikerül indítania, már én sem bírom sokáig! 😄D

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

threeman
jaja, és GIT-tel azt hiszi a játék hogy a net helyi háló

threeman
mert? crackelt pandorával is nyomtuk ezerrel (igaz nem hivatalos szerveren)

Helyi hálóban is lehet nyomulni...

steam, origin: ACE_hun

Bocsi, mekkorákat lehet berakni? 800?

Bazz Maxtreme, és télleg rájöttél a megoldásra, lassan az Nforce-ra is kitehetik, hogy speciális crack-el megoldható 😄

Strike16
De aki multiban is tolni akarja az úgyis megveszi az eredetit... 😊

XaoS
😛 na ne mondd!!!

Maxtreme
nem is kell feltörni 😛

XaoS
LOL nekem megvan eredetiben!! ezt a starforcosat soha nem törik fel 😄

Maxtreme
jaaaaaaaaj

magus755
Sziasztok nekem nincs meg ez a játék de valamellik játék csak ugy indult el hogyha megcsináljátok azt amit a Project snowblind topicban a 77-s a124-es beszolás alapján megcsináljátok egy probát megér de ha meg lesz én is kiprobálom!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Hmuda
Erre az értelmetlen spamre meg már semmit nem mondok. Unalmasak vagytok, és csak a topicot szemetelitek.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
1024-es képeket fejezzétek be.

threeman
oh, bocsesz, látom most már <#idiota>

Maxtreme
Eszedbe ne jusson visszaolvasni, még megerölteted magad!
Többször nem írom le.

threeman
Másnak nem megy ugyanazzal a cd-keyjel, amit küldtek? Mert akkor valamelyikõtök elárulhatná. Vagy így megy a multi is hivatalos szerveren?

Maxtreme
Teccik nekem ez a starforce termék support <#idiota><#idiota>
...és mimég szídtuk õket. <#idiota><#vigyor>

Maxtreme
Aztmondták hogy nem 😊
Ezért csináltam is gyorsan 1 ghost filet :-D

DayWalker
<#worship>
akkor 100% az,ha pl. újrarakom a vindózt nem mûxik?
mer végülis a hardver ua.

Maxtreme
Megvan, csak olvasni kellett volna amit kiír a game <#idiota>

Maxtreme
<#taps>

Maxtreme
Gyerekek. A bankos pálya végén azt a zárat (ami villog össze vissza😊 )hogy a fenébe kõ meghekkelni? 😊

DayWalker
na én is kaptam 😊

fitutufi
melyik serialt kell benyomni próbaként, amikor a kamussat kell még ?!

Maxtreme
Látod mondtam én hogy le mse szarják a log többi részét 😊
sztem nem is nézik 😊
Gondold el mindenkirõl kideríteni hogy honnan írt. Hajjaj 😊)

Mutass egy képet, hgy mi a különbség, ha láthatóan felismerhetõ, akkor elismerem

Mi ebben a poén? Milyen videokártyád van? Pont azt hagytad ki az aláírásodból

zulur

P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb

hornbali
Nem csak a fényekrõl van szó, hanem Shader Model 3.0 mellett sokkal jobban érzékelhetõek a domború dolgok, mint pl. a falon a tégla minta.

hornbali
Hát az kimaradt belõle, lehet közre jáccotta dologban az ATI - Nvidia párharc.

hornbali
Sorry a duplázásért 😞

2.0 merre marad?
Vagy ugyanúgy kibaszásból mint a DoomIII vagy a HL2 esetén?

hornbali
Szép a játék ATI kártyákon is, de ha látnád Shader Model 3.0 val akkor látnád mi a különbség.

hornbali
Szép a játék ATI kártyákon is, de ha látnád Shader Model 3.0 val akkor látnád mi a különbség.

Nanemáár, azér' az elõbb bent voltam, és nem gyenge a kép, nyomok shot-ot, ha kell, de szerintem azért a 8.1-es DX verzióhoz képest egész más...

ForRedGlory
Ergo az ATI kártyásoknak is olyan képe van a játéknak, mint egy gyenge geforcon 😄DD

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION