Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Leírtad ,hogy nem jó a cd kulcs?
Vagy mást is írtál nekik?
Próbaképpen küldtem nekik de csak ennyit válaszolt
Àïðåëü 2005
plusz az én levelem!
gyertek fel IRC-re amit mondtak aztán ott megdumáljuk ezeket, ne cseszük el a topicot mán 😊
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
StarForce Support, Daniil Balutin
to me
More options 9:41 am (12 minutes ago)
You can't run the game using a DVD disc copy.
Best regards
........
Namost emiatt már lehet aggódni :-D
Aki ezt kapja mondja azt hogy biztonsági másolat volt, mert féltetted az eredetit.
Vagy gebasz volt az eredetivel, és te azt hitted hogy rossz a lemez, ezért lemásoltad 😊)
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Viszont nem az elõfizetõi címrõl.
Mostmár ugysem lesz semmi belõle. Gondoljatok bele mennyi idõbe telne több 10000 embert lenyomozni.. :/
Pedig elõször hogy lámázott meg hülyézett engem mindenki, hogy ekkora baromságot hogy merészelek(ünk) kitalálni, mennyek innen a fenébe 😊) ugyebár 😊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
De azt megint új cimrõl, és a suliból nyomatom asszem 😊
Oda lehet írni a relase mellé:
Ha bármi probléma van, csak írj levelet a starfrorcesoknak 😄
Can\'t find My Guild [Lord] (e):)
irc.elte.hu:6667
#scct
😉
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
steam, origin: ACE_hun
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
...és mimég szídtuk õket. <#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
akkor 100% az,ha pl. újrarakom a vindózt nem mûxik?
mer végülis a hardver ua.
sztem nem is nézik 😊
Gondold el mindenkirõl kideríteni hogy honnan írt. Hajjaj 😊)
P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb
Vagy ugyanúgy kibaszásból mint a DoomIII vagy a HL2 esetén?