10611
-
Ricsike90 #5848 Ha külföldivel játszottál akkor azért szaggat mert nagy a pinget (pl. amerikai csávó) a távolság is sokat számít.
amúgy ha lentebb olvasol a coop-ot nagyon elba..ták -
Corey #5847 Kiprobaltam Coop-ot, elég jónak tunik, viszont van egy hatalmas gondom... Érdekes módon a single player grafikai beállitásai mellett játszhatatlanul szaggat a Coop, sőt, hiába veszem lejjebb a beállitásokat, az egérlag és a kameralassuság ugyanugy megmaradnak és játszhatatlanná válik a játék... ugyanakkor a single player tökéletesen és szaggatásmentesen megy.. mi a franc a probléma? -
Ricsike90 #5846 Nem tudjátok mikor lesz a mozikban a splinter cell??
Azért kérdem mert az extrák között benne van :))) -
#5845 Két teljesen külön dolog. -
Samspye #5844 Az nem lehet, hogy szar mert Versus-ban tökéletesen megy! -
#5843 Mindenkinek ilyen. Magyarázat: szar a netkód. -
Samspye #5842 Ja és Ricsi mikor telepíted a magyarosítást akkor kiad egy szövegfájlt amiben leír mindent róla azt kivesd végig figyelmesen. -
Samspye #5841 De arra tud valaki valamit hogy miért van, hogy én belépek egy játékba és játszok is meg minden de 1 perc után ledob nem csak kiírja meg minden mert rendesen belépek és azt írja ki hogy lekapcsoltak a szerverröl szeretném már tudni, hogy másnak is ezt írja ki vagy nálam nincs valami rendeben mert ha router hiba lenne akkor be sem tudnék lépni a játékba nem?Nagyon megköszönném ha erre tudna valaki valamilyen magyarázatot adni?! -
Ricsike90 #5840 oda telepítettem: (nekem) D:\Játékok\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory.
van ugyanúgy a systemet is be kell illeszteni? -
#5839 Miért? Mert nem perceként kéne üzenetet írni!! -
ordel17 #5838 Rossz helyre telepítetted a magyarítást!
A játék főkönyvtárába tömörítsd, de azt hiszem ezt le is írtam... -
Ricsike90 #5837 csak a coop nem működik
kikötöttem a router és nem működik
Ja a magyarosíytásnál hibát ír ki.
valami error beszur.exe -
Ricsike90 #5836 miért? -
#5835 Ha Borg benézne ide, tuti kiosztana minimum 3 büntit. -
CUCLI #5834 ezt lehetett volna 1 uziben... -
Samspye #5833 Hello Ricsi van msn címed és ha igen megtudhatnám mi az? -
Samspye #5832 Mert belépni be tudok meg minden de rögtön kidob -
Samspye #5831 Mindig azt írja mikor belépek a Coop-ba elindítom a szervert meg minden és azt írja hogy: "Lekapcsoltak a szerverröl" ez miért van letiltottak? -
Samspye #5830 De Ricsi nekem megy a Versus routerral akkor a Coop-nak mi a baja? -
Samspye #5829 Az a baj, hogy nem tudom hol kell beállítani a routerban!? -
Samspye #5828 És te megcsináltad Ricsi ? Nekem nagyon kéne, hogy hogyan kell megcsinálni léci valaki mondja el! -
Ricsike90 #5827 nem lép be a játékba!!
csak kiírja
a portokat kell beállítani, nem a játék hibája
a kézikönyvben benne van hogy melyik portokat kell átengedni, megnyitni -
Samspye #5826 Szerintem hibásan adták ki az egész játékot! Ez nem lehet a router baja ha látja a szervert és belép a játékba. -
Ricsike90 #5825 Nem lesz splinter cell magyar szerver?
jó lenne mert akkor nem lenne olyan nagy a ping(úgy emlékszem régebben voltak szerverek) -
Ricsike90 #5824 a megoldás -
Ricsike90 #5823 megvan -
Ricsike90 #5822 a széfhez leértem és ott mit kell csinálni? nekem nem ír ki semmit
-
Ricsike90 #5821 1000 thx
különben és is a szellőzőnyílásra gondoltam először de nem találtam semmit csak a klotyón:)) -
#5820 Nem kellett volna leütni/kinyírni azt a figurát aki épp javította. De ha már megcsináltad a bajt, akkor menj ki a hátsó udvarra és a lépcsőnél van egy kamera és pont alatta ott a szellőzőnyílás, onnan bemászhatsz az utolsó panelhez ami a széfhez kell. -
Ricsike90 #5819 A bankos pályán elakadtam...
két objectives van a térképen...
az egyik levezet a bank széfjébe(gondolom) az zárva.
van egy másik ajtó de az meg van hibásodva.
mi tegyek???
pls help me!! -
Samspye #5818 De Lanba látja az egyik gép a másikat és be is lép a játékba csak utána pár perc után ledob. -
tomikake #5817 hy
A multiban nem tudok ölni a spyjokkal csak ha rályuk ugrom, folytogatni melyik gombbal kell?
-
Ricsike90 #5816 nem az ip-t kell engedélyezni, hanem a portokat kell megnyitni. de hogy hol arról fogalmam sincs. ennek kéne utánanéznem -
Samspye #5815 De sajnos így sem jó. -
Samspye #5814 Nekem a DMZ-ben engedéjezve van az IP-m -
#5813 Próbáljátok meg a gépeteket DMZ-be rakni. Ilyenkor a kijelölt gép közvetlenül kapcsolódik a nethez (és persze ilyenkor a tűzfalon sem kell átmennie). -
Samspye #5812 Oké Ricsi benne vagyok csak tudod itt van még a tesóm is és ővele is szerettem volna Lanba játszani azért jó lenne megoldani a problémát! -
Samspye #5811 Hello!
Én hallottam olyanról, hogy akinek routere van annak ugye nem megy a játék meg ledogja egyfojtába és hogy erre talán van egy megoldás hogy a routerben egy portot engedéjezni kell! Aki tud erröl valamit kérem írja meg mert nagyon kéne!
Köszönöm! -
Ricsike90 #5810 Hello Samspye
Megvan a probléma!!!
a router a szar. azt kell konfigurálni valahogy de ahoz én nem értek.
ha játszani akarunk ki kell kötni a router és használni kel az eredeti modemet lehetőleg tűzfal nélkül.
én tudtam egy kicsit játszani de kilépett mert nagy a ping...
gondolhatod hungary meg usa nincs közel...
ezért gondoltam valakivel aki magyarországon él...
majd játszhatnánk valamikor...
üdv.:Ricsi -
Samspye #5809 oké