Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atika :o)
ez egy jokerdes de szerintem senki se tudja meg ra a valaszt

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

aza nemsoká mikóóó van?????<#conf>

Sil3nt
de legyen igazad, hogy nemsoká fog jönni jó verzsön <#mf1><#mf1>

hát remélem SCCTvel nem így lesz!!!!! Akadnak próbálkozások, bár nem úgy néz ki h mostanában kint lesz egy mindenkinél mûködõ verzió! De ne legyen igazam!!!

Sil3nt
vannak olyan játékok amit több mint féll évig semmi hír nem volt és fél év után félmegoldást adtak ki rá.

edios
Ez lehet,h egy Guiness-rekord kísérlet,h ennyi ideig nem tör fel senki egy játékot.. <#idiota>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Sephi
Meg a konzol valtozat! Izgalmas jatek 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sil3nt
asszem ezt is próbálták és érvényes cd kulcsot kér...amíg az nforcon nincs kinn addig nagy valószínüsége, hogy nincs megoldás...addig marad a demo <#mf1>

a gamecopyworld -ön azt írja a crack mellé, hogy elég a starforce nightmare-t aktiválni az kikapcsolja a cd-DVD meghajtókat és PLAY...Nem kell semmiféle usb dvd-t venni.

Play Instructions:
Install the game - Full Installation.
Disable any CD-ROM/Writers and/or DVD-ROM/Writers using StarForce Nightmare.
Mount the SCCT.MDS CD-Image in Daemon Tools v3.47 or the latest Alcohol 120%.
Play the Game!

Ugyanígy volt a Second Sight-nál is, ez így mûködhet?, mûködik?..

Sil3nt
jaja az sem jó verzsön

Attól tartok más gyártók is Licencelni fogják ezt a másolásvédelmet, látva ezt a görcsölést.

Fogadok, hogy egy öreg crackert béreltek fel az aljas cégek a másolásvédelem megoldására...

Ugye a source fórumon lévõ verzió is egy régi usb dvd-s megoldás, vagy nem ???

Phff...Vazze... És még szidtuk a Half-Life 2 másolásvédelmét...

Duddits
Ezt én már láttam. Anyám nem rég küldte el mailba. <#nyes>

az lenne jo ha a bannerban villogna a szoveg lehet azt eszrevennek 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Sil3nt
banner alatt olvass MÁR !!!

Panjabi Mc
Honnan lehet szedni mert pl wandoon sincs fent valaki linket tud adni?

Rotary & Dypee production

eleg gusztusossan nez ki amikor meg van sutve 😊

Hmuda
Igen.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

vki
CSá!

Multiban lehet mikrofonon beszélni egymással?

ACER Aspire 5738ZG

fitutufi
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

tigeroo
majom 😛
Sil3nt
már értem <#worship><#worship> peace brádá

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sland
szerinted akkor pont ide jönnék?
Nemértem mér nem érted, Amikor normálisan leírtam: a haveromat megmentettem és õ akkor majdnem meghalt. Ezért hozta nekem a gamet.

De jó esik kötözködni?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

úgy hivják feltünési viszketegség 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sil3nt
eredeti játék -->nem kellett megvenni --> majdnem meghalt ---> nemértem az összefüggést <#idiota><#idiota><#idiota>

Sland
Hi!

na megvan a game eredetiben. Ma beállított ha haverom hogy ideadja nekem a bontatlan játékot mert hogy a múltkor megmentettem. ( majdnem meghalt)
Legalább nem kellet megvenni....

Elsõ pályán tartok mert nincs sok kedvem most a gépezéshez..
nem mint ha valakit érdekelne 😄

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sil3nt
így van az nem igazi törés hogy eredeti cd kulcs kell hozzáá..pont az a lényege hogy NE keljen ilyen...pár ember szerencsésnek mondható, mert bevált az emailes megoldás...persze már azt is szûrik...

De miért törés? Az csak egy mód volt rövid ideig a játék elindítására, egy gép, egy oprendszer, aztán szevasz, mintha nem is lett volna. Te láttál már ilyen törést? Attól mert valakinek megy, még nem jeleni hogy fel van törve. Ha fel lenne törve, nem csak 1-2 embernek menne, hanem mindenkinek, és nem jártatnánk itt rongyosra a "szánkat"...

steam, origin: ACE_hun

Duddits
miért ne?? Maxtremenek is megy, meg a többieknek! Akkor normális, nem? Ha nemnormális lenne, akkor nem menne.

És az már miért lenne törés?

steam, origin: ACE_hun

Duddits
Van olyan törés, hogyha visszaolvasól láthatod, csak éppen egyedi kulcs kell hozzá...

fhsasa
ja, most olvastam, h nincs olyan tört verzsön ami müxik... nem kérdeztem semmit 😊

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

fhsasa
Üdv,

Haveromnak nem megy valamiért a játék, nem tudnátok segíteni? annyit tudok, hogy töltött le netrõl törést, 3 cd kulcsal próbálkozott de nem akar menni

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

4753
Azért nem élvezek el....<#rinya>

ezaz szoval ezert nem igen bizok a dologban 😊

fitutufi
<#zavart2>el ne élvezz

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

zulur
Kíváncsi lennék a linkre ahol olvastad...Sztem ilyet már a fake HOODLUM "megjelenés" óta minden nap leírnak....De sok szerencsét kívánok nektek hozzá<#vigyor2>

Ja és addig is DESTROY!!!<#violent><#violent><#violent><#violent>

P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb

MIkor????????
Legyél jós... Remélem már én is a törést😊

Sil3nt
reméljük neked lesz igazad...

hat barcsakigy lenne de en mar nem hiszek semmiben 😊

Még 1 nap és feltörik<#taps>

legalábbis vannak ilyen hírek az éterben, ha nem akkor hétvégén megveszem...

Danman
Hali!!A CoOpban néha azt csinálja hogy amint belépne a multiba,rögtön kiírja hogy you have benn disconnectes.A routerem a vagy az SP2 tûzfal miatt??Egyébként melyik lobbyban aszoktatok lenni?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

grebber
Hát ja a demó pályája 100% és nem is telik 12 percnél többe 😊
Csakhát a full még jócskán várat majd magára.

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
WoW, SCCT, DoW, ennyi törvényesség elég nekem egy fél évben ^_^
Hmuda
Hm, a PT már 3k körül van, elsõ rész meg gondolom mégkevesebb. Amúgy az utalások nem olyan fontosak, csak jó érzés tisztában lenni a miértekkel. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

robotnyk
letölteni már nem nagyon tudom, megvenni meg nem akarom, de ha szembejön majd megejtem 😊
Hmuda
Amúgy szvsz jól tennéd, ha elõtte végigjátszanád az elõzõ részeket is. Egyrészt gyakorlás, másrészt vannak kisebb-nagyobb utalások is a történet során az elõzõekre.

Hmuda
Nem, az egy óra baromi sok. Bár azért hozzátetted, hogy ez az elsõ SC-d, szóval mindenkinek el kell kezdeni valahol. 😄

Hmuda
Rosszul olvastad. 😄