Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a gamecopyworld -ön azt írja a crack mellé, hogy elég a starforce nightmare-t aktiválni az kikapcsolja a cd-DVD meghajtókat és PLAY...Nem kell semmiféle usb dvd-t venni.
Play Instructions:
Install the game - Full Installation.
Disable any CD-ROM/Writers and/or DVD-ROM/Writers using StarForce Nightmare.
Mount the SCCT.MDS CD-Image in Daemon Tools v3.47 or the latest Alcohol 120%.
Play the Game!
Ugyanígy volt a Second Sight-nál is, ez így mûködhet?, mûködik?..
Attól tartok más gyártók is Licencelni fogják ezt a másolásvédelmet, látva ezt a görcsölést.
Fogadok, hogy egy öreg crackert béreltek fel az aljas cégek a másolásvédelem megoldására...
Ugye a source fórumon lévõ verzió is egy régi usb dvd-s megoldás, vagy nem ???
Phff...Vazze... És még szidtuk a Half-Life 2 másolásvédelmét...
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Rotary & Dypee production
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nemértem mér nem érted, Amikor normálisan leírtam: a haveromat megmentettem és õ akkor majdnem meghalt. Ezért hozta nekem a gamet.
De jó esik kötözködni?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
na megvan a game eredetiben. Ma beállított ha haverom hogy ideadja nekem a bontatlan játékot mert hogy a múltkor megmentettem. ( majdnem meghalt)
Legalább nem kellet megvenni....
Elsõ pályán tartok mert nincs sok kedvem most a gépezéshez..
nem mint ha valakit érdekelne 😄
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Haveromnak nem megy valamiért a játék, nem tudnátok segíteni? annyit tudok, hogy töltött le netrõl törést, 3 cd kulcsal próbálkozott de nem akar menni
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Azért nem élvezek el....<#rinya>#rinya>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Ja és addig is DESTROY!!!<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb
Legyél jós... Remélem már én is a törést😊
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Még 1 nap és feltörik<#taps>#taps>
legalábbis vannak ilyen hírek az éterben, ha nem akkor hétvégén megveszem...
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Csakhát a full még jócskán várat majd magára.
Next PC upgrade: 2022
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun