Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sgtfathi
még nem de durva lenne a 11000-ft os szar nem menne (Pedig nem megy!)

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

acdn van egyserial. azt próbáltad?

http://thenamelessphoto.com/

Sgtfathi
Megvettem a gamét,de miután beirtam a cdkeyt azt irja:the key you entered is wrong or mistyped.Enter a valid key and try again.Mi tévö legyek?

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Hja, a Gamestaron is megtaláltam ugyanezeket a képeket.

nagyon gyenge 😊

http://thenamelessphoto.com/

Ráadásul nem is a végleges PC verzióból vannak, pl. a Health csík nem a "helyén" van. Gyenge próbálkozás volt.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Hm, érdekes hogy ezeket a képeket mintha már máshol is láttam a megjelenés elött és az elsõ kép az a 9-dik misszióbol van nem az elsõ négybõl.

grebber
Elhiszed neki haggyad már õt.
Ha lenne müködõképes tört verzió gondolod hogy csak õ tudna róla?
Kamu hegyek.

Next PC upgrade: 2022

Honnan szetted le, és melyik verziót?
->vélemények nem nagyon izgatnak (azért van 4 felkiáltójelem emrt csináltam egy Topicot aminek a neve Kivégzések voltak! és megajándékoztak ezzel , sajnos igy jártam , enyi<-
Értékelés: elsõ 4 misszió alapján
Grafika: 94% ( nagyon szép , minden effekt megtalálható , bár "túl" sötét , kinek ez kinak az jönbe elv alapján)
Hangok: 90% ( átlagos , felejthetõ , de a music baromi jó )
Irányíthatóság: 89% (nekem kicsit nehéz , de 120 perc alatt emgtanulható )
Hiányosság: néha hinázik az AI

Végsõ pontozás: 92%

---------->Hihettetlen élmény vele nyomni egyedül a sötétben , ajánlom éjszaka ill. a hajnali idõkben! megéri ! <-----------

a beszólása alapján van benne valami... <#eplus2><#hehe>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

fitutufi
<#zavart2>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Maxtreme
Sztem azt sem tudja miaz <#idiota>

magus755
Ha tényleg müködö verziot talált volna akkor remélhetük volna hogy meg osztja velünk de ugy látszik csak kamu volt igy nem érdemes vele foglalkozni szerintem!Ha én találnék müködö verziot én azt legalább meg mondanám honnan töltötem le ftp-vagy netröl!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

és az mit bizonyit? 10 perc photoshop-al... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Maxtreme
Mutass nekünk képeket. 😊
Pl nyomass shotit a menürõl, ahol a profil neved látható!

shad0w
ehh, valószínû... 😊 remélem begyûjtöd az ötödik büntetõpontodat is 😊

don't give a fuck

Hmuda
Nem lehet felvenni, de már régen rossz megközelítés, ha mindent lerambózól.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

abonyitomz

nézd meg az emailed pls 😊

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

Sland
hogy tudom a halott emberek mellõl felvenni a fegyvert? üres mindenem már csak késsel tudok hadonászni...
fel lehet egyáltalán venni a fegyvereket?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

magus755
Mondhatnál valamit hogy honan szedted le mert érdekelne engem a game mert már mindent kiprobáltam de edddig semmi sem jött össze!
Privát ftp vagy net?

fitutufi
felkiálto jelekbõl és stílusból ítélve NO COMMENT... 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

leszedtem egy SC:CT tört verziót , és müxik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GL&HF !

3. küldetésnél járok , ez a neve: Bank

mentem játszani<#violent>

Strike16
az túl szép lett volna... <#idiota><#ravasz1>

Sil3nt
basszus...a szívem enyhén megdobbant....majd olvastam feljebb...és lelassult <#idiota>

vagy a cossacks 2-re... <#idiota>

torrente
20-án tett fel utoljára a reloaded játékot a netre. Talán teljes erõvel rászálltak a Chaos Theoryra? De jó lenne tudni!

Hmuda
Amelyik kint van az N-Force-on. Ja hogy egyik sincs? Akkor szerinted?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

magus755
Már ha agyon csaptok se tudom hol valami külföldi forumban látam azt hiszem de már nem tom hol!<#nemtudom><#nemtudom>

Sil3nt
mégis hol szúrta ki a szemed? volt már pár fake verzsön reloaded formában

örülj neki... <#szomoru2>

magus755
Sziasztok nemrég böngésztem a neten és kiszurta a szemem egy reloades verzio de semmi kül infot nem találtam rola lehet hamarosan lesz valami!

Sil3nt
nem kéne 60 oldalt viszaolvasnod csak a bannere tekinteni...

fitutufi
nemértem az ilyen embereket...ott van óriás betûkkel a bannerba és nem képes elolvasni<#shakehead><#rinya>

pedig jólenne...

Ez esetben nem vissza, hanem elõre kell olvasni!!!<#nyes>

Valaki nem tud hozzá mûködõ törést és serialt?

Ui: Bocsi ha már írtatok róla valamit, nincs kedvem 60 oldalt visszaolvasni!

ráadásul a doxnál nem is isonál vagy rip-nél... <#szomoru2>

dikki*yysw
Vki megint azt hitte, a világon õ lát meg elõször valamit ami már egy napja kinn van.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

aham... köszi! Már kezdtem azt hinni... na jó, várunk tovább...

Ez a bescannelt kézikönyv, meg a CD-k bescannelt másolata, meg asszem a papírok bescannelése, ami a CD-tokban van...

steam, origin: ACE_hun

Biztos vannak itt okosabb emberkék, akik meg tudják nekem mondani h EZ mi!? Tegnap jött ki NFOrce-n!

zulur
Inkább pangás mint a töménytelen warez 666 Zsótitó' meg társaitól, nem?<#vigyor2>

P4P800 E-DELUXE | 1024K Kingston | P4 3,0 GHz 1MB CACHE 800Mhz FSB | ATI 9600 PRO 256Mb

hykao
Mivel még nem adtak egyértelmû választ az Automex-nél, hogy lesz-e magyarítás - s ha lesz, milyen - így még semmit nem vehetünk biztosra...
Duddits
Hát csak gondolom. Miért? Készül?

Kicsit pang a topik... Nem? :-)

hykao
Miért vagy ebben olyan biztos?
Duddits
Az UBI.com -on, de legegyszerûb ha a játékba csinálsz egyett.

Duddits
Szinkron biztos nem.

Sgtfathi
Magyarositás (esetleg szinkron) készül e a játékhoz? Elöre is köszi aválaszokat!