10611
-
#6099 Amugy mindenhol vagyis nagyon sok helyen 6990 nem is értem hogy lehet nála 4500. -
#6098 igen?:DD
lol tegnap a debrecen plázában 7K-ért majdnem megvettem...méxerencse..:l -
#6097 Most jövök pc-s boltbol már 4500FT a game kezd baráti lenni. -
#6096 Igen. -
#6095 Valaki tudna segiteni ? Full elfelejtettem hogy kéne megcsinálni Világitotornyos pályát még demoba megcsináltam valahogy de fullba meg nemjut eszembe hogykell :) Minden hullát sötétbe kell vinni pálya teljesítéséhez? vagy mia trükk? -
#6094 Oks. THX. Patch segített. -
Richard90 #6093 legfrisseb patch és magyarosítás (ha neked fent van)
ha igen ajánlott egy teljes reinstall -
#6092 Csak egy játékhoz kapcsolódó kérdés!
Amikor befejezem a Lakás nevű pályát (azon ahol a Dvorak nevű számítógépet kell beüzemelni) és elkezdii tölteni a következő akkor full kifagy a játék. Ott töltés közben! Segítsetek, mert nem tudom tovább játszani!
Előre ios köszi! -
#6091 Hagyjátok már ezt a hülye összeesküvés-elmélet gyártást... -
#6090 Nem kellett mindet mivel sok team nem ért Starforce 3-hoz. -
sorrow #6089
minden crackert, hackert csak nem tudott megvenni az UBI..???
-
#6088 Gondolom mert megint valaki szórakozott. -
#6087 Lehet hogy kezdek bedilizni, de esküszöm hogy tegnap este pont mielött kiszáltam volna láttam a játékot az nforce-on a reloaded által.Az info-ját is megnéztem és annyi volt benne hogy: installáld, másold be a crack-et és játsz.Vagyis semmi gond nincs ezzel a verzióval.Vajon miért vették le? -
#6086 hali,tud esetleg vki jó kis mod-okról vagy custome map-okról singlihez?
thx -
#6085 szívesen -
#6084 google!
úgy gyorsabb... -
DioSr50 #6083 HEllo mindenkinek!!
Valaki elbirná kuldeni a splinetr cell choas theory dvd borítóját??
nagyaon megköszöném!!
[email protected]
-
#6082 ne hidd hogy sokan vannak akiknek műkszik... pl. én is meg tudnám számolni hogy hányszor sikerült összehozni a coopot a sok disconnect miatt -
Richard90 #6081 jó nektek!!!
nektek legalánn működik a coop -
ordel17 #6080 Először patcheld és utána rakd fel a magyarítást! -
#6079 ez a magyarítás miatt van legalábbis nálam azért volt.... -
#6078 Ha jól olvasom, akkor 2 új coop pálya van Xbox alá, de lehet tévedek -
#6077 Valószínüleg vannak már -
#6076 most ahogy rámegyek a coop módra a termeknél ki van írva hogy "More maps are available for free download at www.splintercell.com" -ezek szerint vannak új mapok a coophoz vagy csak lesznek majd mert az oldalon szétnéztem de nem találtam új mapokat. -
#6075 most meg mikor fel akarom rakni a ptach 1.00 to 1.04 euro-t akkor ezt írja ki:
Invalid Patch File:'C:\DOCUME~1\nevem\LOCALS~1\Temp\bye222.tmp\Disk1\Patch\SC3PAT~1.RTP'.HELP? -
#6074 A régi fájl meg lett piszkálva (esetleg crackelt?), amíg nem egyezik meg az eredeti exe-vel, addig nem rakja fel a patchet. -
#6073 na újraraktam a gamet és nem tom felrakni a patchet hibaüzenetet ír ki:Old file not found.However, a file of the same name was found.No update done since file contents do not match. ha ezt leokézom akkkor: RTPatch engine exited with error code 36.Patch was not applied -
#6072 Hova rakja a játék a mentéseket? -
#6071 helllo letöltöttem a magyarítást úgy cselekedtem,ahogy a readmeben van és amikor a dynamic-pc.umd-t akarom berakni,akkor atz írja ki h error extrackting:......UMOD file is corrupt(size doesn't match) HELP? -
#6070 Easy officer, easy.
Ha valaki megunta már, és csak porosodik a polcon, az simán eladhatja ennyiért.
Egyébként volt rá példa (ld. #6030), csak azt azért nem tudtam megvenni, mert nem pesti vagyok, és a postát nem akarta a srác.
-
#6069 Nyugi már!!
Nem is neked írta! -
#6068 Teljesen hülyének nézel engem?
2000-2500FT????
SZERINTED KI AZ A SEGGHÜLYE AKI ELADJA A JÁTÉKOT???? -
#6067 6990,- -
kraven81 #6066 sziasztok mennyi most eredetiben a gém??? -
#6065 jah legalább ne világitana ha nem veszi fel:) -
#6064 Én már az első rész megjelenésénél pedzegettem, hogy a király meztelen, de senki nem hitt nekem. -
#6063 Leírom még egyszer utoljára, hogy felfogd: senki nem tudja mi a coop gondja, senki nem tud rá megoldást, ne spameld szét ezzel a topicot. Kösz. -
#6062 Az sajnos nem megy egyszerre: vagy HDR (ps3.0), vagy FSAA. Tedd fel a felbontást, és akkor nem kell élsimítás. -
Richard90 #6061 Hmuda neked működik a coop mod? -
#6060 Csak egy gyors kérdésem van még a játékhoz: Hogy a francba van az, hogy a 3.0 shader modell bekapcsolásakor az élsimítás jelentősen romlik, még a négyszeres is! Ha 1.1-est kapcsolok akkor faszán megy az AA, de 3.0-nál nem! ???