Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ezekszerint várok tovább 😛. Megvenni azért nem akarom, mert van benne 11 pálya, és egy kétrészes multiplayer, amihez/ben nagyon nehéz "játszótársat" találni. Elég körülményes az egész, sajnos.
- amikor nekem kellett volna 2 gép USB-s összekötése, a hozzá kapható kábel olyan 7e-10e Ft volt, de mivel régen néztem, azóta akár olcsóbb is lehet (simán összekötni õket nem jó ötlet, mivel az USB vezetékben folyó áram szerencsés esetben csak az egyik alaplapot teszi tönkre (vagy mindkettõt))
- az USB-s DVD olvasót USB 'meghajtónak' látja kb. úgy, mint a pendrive-t
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
A másik téma: lehet. Amennyiben az egyik gépen elindítod, fellépsz, utána már ki lehet venni a DVD-t...
Vettem egy eredeti példányt és a kérdés az lenne, hogy egy példánnyal lehet e versus móddal játszani 2-en? Helyi hálózaton, nem Interneten.
steam, origin: ACE_hun
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
<#falbav>#falbav><#help>#help>
Play Instructions:
Install the game - Full Installation.
Disable any CD-ROM/Writers and/or DVD-ROM/Writers using StarForce Nightmare.
Mount the SCCT.MDS CD-Image in Daemon Tools v3.47 or the latest Alcohol 120%.
Play the Game!
- a magyarítások portálon régebben Panyi-ék akartak nekiállni, de ez még nem sikerült nekik
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Szépen villog ez a kib...ott felirat :-) Elképzelhetõ, hogy lesz megoldás sztetek?
Különben is, még egyáltalán nem biztos, hogy nem fog magyarul megjelenni, mint a Pandora pl. Az Automexnél nem adtak egyértelmû választ...
- a kérdésem az lenne, hogy ennek így lenne-e értelme? (nem én fordítanám, de akkor ezen a hétvégén megpróbálok összeütni hozzá valami használható programot; de nagyon feleslegesen nem szeretek dolgozni)
ACER Aspire 5738ZG
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Ja és majd szólj mikor lesz a 8. szülinapod, mert akkor majd megünnepejük!
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Ezt már egyszer eljátszottad, ne csinálj még nagyobb hülyét magadból.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Pontosabban Zonealarm Security Suit-ot használok. Egyszer már mûködött, amikor uninstalláltam. Pls. valaki segítsen, vagy mondjon egy olyan tûzfalat, amivel megy normálisan az SCCT COOP-ban.
ACER Aspire 5738ZG
Ha valaki tudna segíteni, hogy kell beállítani, azt megköszönném.
ACER Aspire 5738ZG
mondjuk elszarakodtam vele 1:30 órát, de teljesen kipcsolt és nagyon jó volt...
napi egy pályát csinálok így akarom tovább húzni a játék idõt <#mf1>#mf1>..aztán majd jöhet a coop...