10611
-
priluki #6421 patch.-el se megy -
priluki #6420 nem vazzz. na akkor még 1 esély -
#6419 1.4 es patchet fel raktad? anélkül nekem se indult el de már megy:) majdnem szét rúgtam ezt a szar gépet mikor eszembe jutott a patch -
priluki #6418 De ha megadod az msn cimed és tudunk beszélni lehet sikerülne,mert van egy két homályos dolog,de tul hosszu lenne ide leirni.. -
Glasses #6417 Az rmp emulációt a beállitások emulálás RMPS-nél kell bekapcsolni? -
priluki #6416 bkapcsoltam
-
priluki #6415 pontosabban ahogy láttam rpms,nem?
-
HRaVeN1 #6414 alcoholban bekapcsoltad az rpm emulációt? Daemon virtuális meghajtóját meg kapcsold ki. -
priluki #6413 De ö is azt irta hogy neki nem tiszta a win,mégis elindult neki.. -
#6412 Nemtudom csak kérdem mert halottam higy sp2-es kell neki meg ilyenek! -
priluki #6411 megcsináltam amit HRaVeN1 irt és neeeeemmm jooooo. Legszivesebben szétba**nám az egész gépet -
priluki #6410 professional,magyar de mér olyan fontos a win? Nem eredeti.. -
#6409 Én is azt szedem a wanadooról remélem jó lesz!
Priluki neked milyen win van fent? -
priluki #6408 Wanadoo-rol szedted? Nekem is ez van elvileg,én onnan szedtem.. most probálom amit irtál,én daemonnal probáltam de most alcohollal.. kiderül -
HRaVeN1 #6407 Nekem ez van: Tom.Clancy.s.Splinter.Cell.Chaos.Theory.READNFO.MULTILANGUAGE.CLONECD-iTWINS -
priluki #6406 jo,nekem nem snake féle van.. Honnan tom letölteni a snake verziot? -
HRaVeN1 #6405 Jelentem nekem is sikerült:
1. Tiszta windows.
2. sfcure01 setup.bat ( a bat-ot meg kell nézni mert nálam spec. nem volt jó az útvonal.)
3. reboot.
4. alcohol 120% setup, virtual drive bekapcs + rpm emuláció nagyon fontos.
5. reboot.
6. alcoholban bemuntolod a snake féle mds-t. Játék install.
7. Itt ha elinditod akkor ugye elvileg rákérdez hogy akarod e a védelmet és újrabootol, nálam pl. nem tette meg. De minden képpen reboot.
8. fizikailag lerántod az összes cd-t, meg ilyeneket, a sfnightmare-ben csak a disable NODE -t kell.
9. sfcure01 start.bat (bár én biztos ami biztos azt az exe-t is elindítottam és ott is startoltam)
10. game indit, megadod a cd-keyt és 5 perc pihi még keresgél...
Nem volt tiszta winem, és ez a cd kulcs volt a jó: 2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F -
#6404 Akkor nem engedi, ha a HDR be van kapcsolva. Nekem sem engedi, és én inkább játszok HDR-el, soft shadow-wal, 16xAF-el, minden high-on, egyszerüen csodálatos a grafika így is, nem hiányzik az AA. Lenyügöző. A játék szintén. -
priluki #6403 nem rontottam el semmit,végigcsináltan lépésröl lépésre már 3* de ugyanaz... -
Evans #6402 Ok. Köszi :) -
#6401 Igen! Nem alkalmazásvezérelten hagyod hanem beállítod hogy hányszoros legyen! -
Glasses #6400 Kivág akkor kivág csak gondoltam ez a játék topikja de elnézek oda,kösz! -
Evans #6399 Mármint a kártya beállitásainal? -
#6398 Windowsba nem tudod beállítani? én asszem ott is be lehet hacsak a játék nem veszi vissza! -
Newfronter #6397 Nem a kulcsal van a baj! Hanem valamit rosszul csináltál! Nézz át mindent még1x!
De ne itt beszéljünk erről, inkább a Starforce topikban, mert Hmuda kivág innen, mint macskát sz*rni! -
priluki #6396 probáltam igyis ugyis de nem jo,cd-key nem tetszik neki -
Evans #6395 A Settings-ben miért nem engedi bekapcsolni az élsimitást? -
Glasses #6394 Oké de miért van,hogy nem fogadja el a cd kulcsot mindent ugy csináltam ahogy le van írva. -
Newfronter #6393 Ha mindenki a leírást követi, és SP2-es Windows van fennt, akkor mennie kell! És ne felejtsétek el bezárni a SFNightmare ablakát, mert nekem pl. azért nem ment. -
Glasses #6392 Akkor magasztald fel őket remélem legközelebb sokkoló áraműtéssel is ellátják a progit biztos tuti lesz a védelműk azért mert egyeseknek megy jó nekik irigylem de akkor is bekaphatják.......... -
#6391 Ne már! -
priluki #6390 Hát nem megy.. -
ACE #6389 Ne legyél már megint Te is primitív, hogy a gyártókat szidod azért, mert Te nem tudod úgy ellopni a programjukat, hogy működjön is, gondold már végig mit beszélsz... -
priluki #6388 hát fél orán belül megmondom hogy elindult-e.Énis nagyon remélem hogy jo lesz... -
Glasses #6387 Nem tudom nekem már két verzió is meg volt de mindig ugyanaz volt a hibám
nem fogadja el acd kulcsot, ugyhogy a gyártok elmehetnek a sunyiba a sf védelműkkel! -
#6386 Remélem ez is fog működni!!
De gondolom hogy igen mert ezt mostanában rakták fel asszem akkor csak jó lesz! -
priluki #6385 Én wanadoo-rol töltöttem,hát egyenlöre nem indul.
A Snake-t honnan lehet leszedni?
webröl szedtem -
#6384 FTPről szeded vagy weblapról?
Mert totalcommanderrel nem találom az ftpjén! -
Newfronter #6383 A Snake működőképes, nekem is ez van meg, és megy. -
#6382 Köszi már énis töltöm remélem jó lesz!
De ez a működőképes vagy a snake verzió??