10611
-
priluki #6381 www.wanadoo.atw.hu ,,én is most szedtem le,most probálom inditani. (4-es szekcioba van a game) -
#6380 és melyikről?
olyan kellene amelyiken nem basznak át
remélem müxeni fog mert nem akarok potyára leszedni 4Gb-t! -
priluki #6379 fizetös oldalroöl töltsd,pl warez -
#6378 Esetleg egy torrent linket tudnátok adni? ahonnan lehúzhatom a gammát?
Mert dcvel nem is próbálkozok sosincs slotjuk! -
#6377 Valaki nem tudná megmondani mitcsináljak ezzel a szarral!!MIndent úgy csináltam ahogy írtátok de valamiért mégsem megy.Amikor beírom a cd kulcsut tölt vagy 5 percig aztán kiírja hogy nem jó a cd kulcs!
-
#6376 Hy! Akkor ha a Snakie verziót leszedem akkor az megoldható hogy működjön??
Engem nem zavar ha lekell húzgálni a meghajtókat meg ilyenek régen a GTR-nél is ez volt ha kell eszétszedem a gépet mert a Pandora Tomorrow is nagyon teccett -
priluki #6375 ja,és eu patch kell?
-
priluki #6374 1.04-es patch-et honnan tom letölteni?
-
vortob #6373 Azt elfelejtettem mondani hogy elsőre müködött. -
vortob #6372 Fentvan a 1.04es patch, meg mindent a leírás szerint csinálok, a check disc lemegy, de utána kiírja a szokásos windows hibát észlelt ezért leállt üzenetet. Ez most miért van? Application databól töröltem a ubisoft mappát de nem segit. -
priluki #6371 aha igy jo lett. thx -
#6370 ezt a képfile-t berakom daemon tools-ba és semmi nem látszik -
priluki #6369 próbáltam winrar,total commander minden.. a képfájl warezos,másnál müködik az se lehet,most probálom egy másik winyora.. percek kérdése és kiderül -
abonyitomz #6368 válasz pofon egyszerű:
formázd le NTFSre azt a meghajtót ahova kiakarod csomagolni
vagy
Egy külön winchesterre ( rack segitségével vagy bármi más módon ) csomagold ki
ha igy se menne
akkor vagy rossz a képfájl ami beven csomagolva vagy rossz kitömörítőt használsz vagy a tömörítést ne total commanderben(wincommanderrel) végezd hanem nyisd meg a tömörítőt és ott -
priluki #6367 ezt irja: Iráshiba az E\iso\Sprinter cell\itw-scct.mdf fájlnál.(talán megtelt a lemez?) -
priluki #6366 else tom képzelni mi lehet,de nagyon ideges vk miatta,nagyon örülnék ha valaki tudna segiteni.. -
priluki #6365 aha az van
-
#6364 milyen fájlrendszered van?
NTFS?
mert abba jónak kéne lennie! -
priluki #6363 hali,remélem tud valaki segiteni.Csomagolom ki a gamét és kb 97 százaléknál kiirja a winrar hogy,hiba nincs elég hely a lemezen,pedig van elég hely.De ezt már más játéknál is eljáttszotta,ugy veszem észre hogy az ilyen hosszuaknál csinálja.. plz -
#6362 Nah remélem nekem is fog menni. :-) -
abonyitomz #6361 Nagyon kegyetlen jó játék ez a SC Ct !!!
Második küldetésnél járok ( hajon vagyok ) és kajakból játszottam legalább 2 órát ( nem rambózok előre , kiélvezem a játék minden pillanatát )
SAM FISHER 4ever!
-
#6360 Ha rákusslantassz az nforce -ra láthatod, hogy jövőre meg már csak ilyen törések lesznek :/ -
#6359 Én azért akartam otthagyni, mert csak ilyen "kábelráncigálós", "apámkínjaletiltós", "mindenstartáltökölős" release van, ami nagyon távol van attól, hogy rendesnek lehessen nevezni. -
ACE #6358 Nekem jó... -
ACE #6357 Háát, én még amikor megjelent akkor jáccottam végig, kb. 1 hét volt... persze nem folyamatosan mert meló van. -
#6356 Neked ez megy? Mert akkor letöltöm én is. Az alcohol mountolás helyett jó a Deamon tools is szted?
-
#6355 Mennyi a játékidő, kb? -
ACE #6354 De hát ha végiggondoljuk, akkor már nem volt odavaló a szöveg, mert ennyi erővel az összes, crackelt játékra is ráfoghatnánk hogy nem normális, mert nem lehet vele online jáccani... -
#6353 Nem. #6343 -
#6352 ezt evvel a verzióval csináltad?
Tom.Clancy.s.Splinter.Cell.Chaos.Theory.READNFO.MULTILANGUAGE.CLONECD-iTWINS -
#6351 Lekerült, mert ismerem az SG-s népséget és addig toporzékoltak volna, amíg le nem veszem. :P -
deejayoly #6350 halihó!
nekem nemtom milyen verzió van, csak azt hogy a: Splinter_Cell_Chaos_Theory_PCMulti_By_Snake.mds van hozzá+ egy peccs ami 1.04-et csinál belöle és egy magyarosítás! próbűltam már mindenhogy még a cs-ket is lehuzogattam de nem megy! azt irja mindig hibás a cd-key! valakinek van ötlete? -
ACE #6349 Persze, volt eddig is olyan mini image-s verzió, ami működik USB-s drive-al... ez nem titok... De látom már lekerült a nincs normális törés felirat. Egyébként miért nem megy a multi? LAN-ban sem? -
#6348 scct_1.00_to_1.04_euro.exe 82,3 MB -
R3GiD0N #6347 Emlékszem anno a Secon Sightot kellett valahogy igy elinditani, de ott a amikor kiirta hogy cheacking disc végig ment a csik és indult a gém!Most pedig elindul megáll a kb 20. kockánál vár 3 percet és kidobja hogy rossz a cd-kulcs -
R3GiD0N #6346 Hát nem tudom srácok de én mindent ugy csináltam ahogy splinter cell leirta!
De nekem állandoan kiirja hogy "the disc key you entered does not correspond to the disc in the drive.Make sure you use the correct disk key!" De már minden fajta cdkulcsot probáltam most mi lehet a baj? -
#6345 Hát én pl auto update-et nyomtan az gondolom a legfrissebet teszi fel. -
#6344 Hányas patch-el? -
#6343 Nálam se, és a havernál se ment patch nélkül, felrakva indult egyből.
"par Snake" verzió -
#6342 Hát pedig nekem csak ugy indult el hogy felpeccseltem legfrisebbre előtte alap 1.0-es megse nyikkant :D
De innentől kezdve engem nem érdekel mert fut a game :D