10611
-
Jamdxp #6581 Nekem ezt írja ki ha elindítom és persze már eljátszottam az sfcure-ral:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051008/error.jpg -
Jamdxp #6580 Nekem ezt írja ki ha elindítom és persze már eljátszottam az sfcure-ral:
-
zoltang #6579 Engem is érdekelne, hogy a mentéseket a progi hova teszi? -
#6578 amúgy nekem is azt játsza, hogy csak minden 5. indításra indul el... -
#6577 ha egyszer megtanulja valaki ezt az SFcure modszert akkor már minden játék menni fog -
Glasses #6576 jó kérdés én nekem a 5-6 próbálgatás után már megy és most már mindig is menni fog nekem az volt a lényeg,hogy a serial megadása elött a sfcure01 start.bat ellegyen inditva. -
#6575 Csak 1 kérdés:
Azok közül, akik tényleg nekiestek és próbálgatták elindítani a játékot, hány százalékuknak indult el? -
#6574 A mentéseket hol találom?
HDD csere miatt win reinstall lesz,el akarom menteni lemezre.
szerk.: megvan -
Thanatos #6573 nekem is megy mrá sfcure-al, az sf bástyája ledőlt :) -
moralosan #6572 tipp: olvass vissza -
Jamdxp #6571 Sziasztok
Valaki akinek elindult ez a verzió: Tom.Clancy.s.Splinter.Cell.Chaos.Theory.READNFO.MULTILANGUAGE.CLONECD-iTWINS
le tudná írni részletesen, pontról pontra, hogy hogyan indította el.
köszi -
Glasses #6570 FONTOS: - A magyarítás kizárólag az 1.03-s verzióval működik!!! vagy gondolom az újabbal is 1.04 -
Glasses #6569 NE ADJÁTOK FEL !!! -
Glasses #6568 Most kipróbáltam engedélyeztem a cd-dvd ólvasokat ugy nem megy a játék error ujból letiltottam nightmareban őket nem ment de amint rákatintottam a sfcure01 ben a start.bat-ra egyből muzsikált. -
kokesz92 #6567 Pff leszarom! Haver hozza 5kor eredetibe, majd azzal tolom, ettől a szar SFN-től a gépem csak KÉKHALÁL -t kapott, és nem Splinter Cell 3 -at... -
Glasses #6566 Egyébként amig azt irja ki,hogy valamiért nem jó sajnos angolul nem tudok addig gáz, addig állitgatni kell a nightmare-ban akkor lesz jó amikor ellenörzi a serialt és tovább a megszokotnál és kiirja,hogy hibás e a serial ha nem akkor elindul. Nekem ezzel a serialal ment:2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F -
Glasses #6565 Nekem végre megy hurrá, egyébként az az egész azért érdekes,mert fogalmam sincs mit csináltam egy biztos, amig nem fogadja el a cd kulcsot nem jó!
A nightmareban állitgattam valamit az biztos,hogy a cd éd dvd olvasom le van tiltva. Én egyébként nem inditgattam egyszer se újra az biztos hogy sfcure-val és a nightmare-val kell csinálni. -
#6564 Nekem is ez a problémám már lassan fél éve -
kokesz92 #6563 nekem miért nem megy? -
DioSr50 #6562 valaki tudan végigjátszást kuldeni a játékhoz???
megköszöném!!!
csáó -
#6561 Feltettem a magyarítást, és megint gondja van a cd kulcsal. Most akkor jó a magyarítás a tört-re vagy nem? :SS
-
#6560 én most töltök a wanadoo-rol más játékot és 268kb/s -al jön -
#6559 Hali,
Arra vigyázzatok legalábbis saját példámból kiindulva, hogy a 6475 -ben leírtak 5. pontjában a !start.bat-t kell indítani nem pedig valami figyelmetlenség okán a setup.bat-t.Nálam ez volt a gond és most megy a játék. Előtte a cd key-l problémázott sokat. Most egyből indul a game, remélem nem bénázok majd a magyarítással.
1.04 patch, xpsp2, Alcohol, -
kokesz92 #6558 francba már ! utsó 2 file nél beszart a wanado -aztán átlagba 20 al jön -
moralosan #6557 sztem mind2vel
-
kokesz92 #6556 Sztetek ezzel az iTw -s cuccal is menni fog ahogy mondtátok vagy csaka snakel ? -
moralosan #6555 kösz a válaszokat :D -
kokesz92 #6554 azon gondolkozok :D de még lese jött :P -
#6553 ehhez nem tudsz crack-et csinálni? -
kokesz92 #6552 Én most töltöm le újra. :) , haver ma du. jön, és holnap reggelig marad, addig végigtoljuk :D. Télleg sry ha hülyeséget kérdezek mert már rég 'foglalkoztam' az SC3 -al PC -n van 'koperatív' mod? -
#6551 most már nekem is minden müködik kurva jo játék
én Daemon tools-al játszok vele -
#6550 Én nem fogok ezzel a fos védelemmel tovább tökölni. Megveszem a p.csába. Ennyi. -
priluki #6549 Hát nekem igy se megy... Már végigzongoráztam mindenki receptjét de semmi..
-
#6548 és MEGY! Néhágy dolog ami segíthet:
- upgradeltem SP2-re (így már lefut a start.bat hiba nélkül)
- snake kiadás 1.04-el HLK7Y-LJSX6-USTUW-J9B6J-PGVMZ kulcsal indul
- nincs huzigálás, SFNightmare: disable node (virtuálist tiltja) és sc.master off (itt van a dvdiró, a disable cdvel még érzékeli nem is kell nyomogatni)
- alkoholba mount + rpms bekapcsolva
- ha az első checkdisk után rossz key -> retry-checkdisk 2-3szor és elindul (ez azután jelentkezett miután daemonnal is kisérleteztem bár lehet semmi köze)
többi a leírások szerint, sorrendek szvsz tökmindegy a lényeg a sfcure futása service-ként és a nightmare
ps:magyarítással is műxik -
#6547 Majd te csinálsz :D -
Newfronter #6546 Még mi kezdtük ACE-el a próbálkozást, aztán szépen lassan elindult mindenkinek...
1
-
#6545 nincs törés SFcure van
-
kokesz92 #6544 1? -
ACE #6543 1 -
kokesz92 #6542 letölteni? h ki merre? :D