Szóld le az elötted írót!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LaszloLedzenyi
az is te vagy ,meg romi8 is te megahipermultireg

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Vaxi
jó akkor egy lófaszt a szádba is...
Insomnia93vaty

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

LaszloLedzenyi
carbon vaty

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Vaxi
lófaszt már belédmeg 😄

LaszloLedzenyi
vaxigeci

LaszloLedzenyi
asszed most kemény vagy? addig tünj el mig nem jönnek a többiek mert olyat kapsz bazdszájba a kurva anyád hogy 1 hétig bõgni fogsz lehet akármekkora a szád te pisis mocskos ujreg

Vaxi
nem szoktam nézni, de ha neked ez a legnagyobb dicsõség, hogy gépezel hajnalig csak sajnálni tudlak.
de nem gond ez, még kicsi vagy te az értelemhez.
plankton

Barnabyka
pfpf..kivanfenttovábbtopicba mikor jártál utoljára?....

Vaxi
nem kéne neked már aludnod?

LaszloLedzenyi
mit akarsz itt te 14 éves kis pöcs. húzzá aludni holnap kell menni a napközibe, de sokat játszál mert majd délután nem tudsz elaludni te ovis kis geci.

Barnabyka
jajj te redvásfaszú meleg buzi...képzelem amikor a homokos haverodat seggbekeféled és közbe arról álmodozol ,h egyszer talán megnõ a kinövés a két golyód között

LaszloLedzenyi
buzi focista cigány kurva anyád te másodosztályú geci.

Barnabyka
Mi a lófaszt képzelsz magadról te csabai állat geci nyomorék.."ide a sálat aztán bazdmeg a jó qva anyádat!" (Hajrá Loki)

LaszloLedzenyi
kurva anyád te 15 éves kis faszcibáló emós köcsög hogy baszna meg a zámbó árpi

Insomnia93
vaaagy inkább vissza se gyere... mindenkinek az lenne a legjobb... CSICSKA HUSZÁR....

Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....

Insomnia93
de bazzdmeg nem egymás picsáját nyaljuk
egy anyádnak a picsáját se nyalnám
kettö: attol mert te hülye vagy és nem birod felfogni h nem allreg vagyok vagy ö vagy tudja a bánat... arrol én nem tehetek h te egy nyomorék faszcibálo vagy és h nem örög anyelved mint amikor a seggemet nyalod mert olyan büdös a szád mint egy szippantos auto bazzdmeg... én erröl nem tehetek inkább menjjél azt üljél bele a pumpába és pörögjél azt gyere vissza és ne ugass...

II Rocky II
<#banplz><#bdead><#kocsog>

24 - Exile -Nov.23

alregek szidják egymás kurva annyát,baz+ olyanok vagytok mint a dezodor.... golyós. ( meg büdös is)

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

HápHáp
DE BAZDMEG? SKIZÓ VAGY MAGADHOZ BESZÉLSZ TE IDIÓTA FASZ A SAJÁT PICSÁDAT NYALOD!!!!

c a r b o n
de tudok mást is mondjuk szétkúrni a kurva anyád picsáját te rohadt férges geci

Intel Core i7-4960X, 32GB DDR3, R9 295X2

GhostRider1
szellemileg labilis

&#9733;

II Rocky II
csak kopyzni tudsz semmi msát te majom <#gonosz3>

24 - Exile -Nov.23

a kurva rohadt geciszopó öreganyátokba baszott volna bele a gömbvillám, mikor vemhes volt mocskos román szajha apátokkal

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

c a r b o n
na ezt jól megmondtad ennek a balfasz cigány rákos gecinek, hogy basznák meg a retkes cigányok a kis buzit

loál

Insomnia93
szerintem meg szopd le apád faszát és menjél innen a faszomba most már fasszopóó rákos köcsög...

HápHáp
n3whous3

HápHáp
na jó bevallom én vagyok carbon meg insomnia is, és a fõregem ne3hous3 huáhuáhuáhuhuáhuáhuáhuá

Insomnia93
te meg egy szot sem tudsz mondai szoval kocc van te rákos kinézetü.......

II Rocky II
<#idiota>te csak egy két szót tudsz mondani és megis állt a kultúra!4444 <#kuss><#kocsog>

24 - Exile -Nov.23

c a r b o n
na megjött ez a fassszopó cigány kulageci hogy döglene éhen bazdmeg

kulabácsi
fasszopó cigány gecicarbonok vtok mind!!! pusztuljatok el de gecigyorsan htx

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

c a r b o n
menj oszt szopd ki az apád faszából a cigány gecit te tetves rühes férges zsidó geci

II Rocky II
hát ha anyádnak fasza van akkor menny és szopj mert nem kaptál elég tejet <#hehe>

24 - Exile -Nov.23

c a r b o n
a büdös geci kurva anyád fasza

II Rocky II
<#banplz>

24 - Exile -Nov.23

mi vaaan buzi vagy???

GhostRider1
szarrágó pöcsgecicarbon

&#9733;

II Rocky II
kotsdog

24 - Exile -Nov.23

LaszloLedzenyi
buzinaplopóalkoholista kurva emós anyád te féreg

GhostRider1
abáltszalonna

&#9733;

LaszloLedzenyi
cérnametélt

GhostRider1
jelentéktelen személyiség

&#9733;

LaszloLedzenyi
citrompofájú romageci

Timbo
ASDASD AS dsA AS d sad aS

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Insomnia93
ohhh te olyan nyomorék csicska huszár vagy öcsém még egy ilyen nyomorékot mint te nem baszott a föld h a rákos qrva anyádat szopjad le.... mind1 idiotákal nem beszélek...

Rockynhooo

"az egy dolog h carbon-nak nem változott a dumája de legalább joo"

na most akkor yo vagy nem yo te maláj kurva?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Insomnia93
naaa kb ez a szinted... nem tudsz semmit vissza mondani csak h kurva anyádat... azt se tudod bazzdmeg h mi az h qrva... urristen te tiszta szégyen vagy hallod áss egy gödröt inkább és ÁSD EL MAGAD...

Rockynhooo
a rühes cigány ribanc kurva anyád

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Insomnia93
viszont látom neked nem csak nem bövült hanem eddig is szar dumáid voltak de még most is azok vannak és azok is fognak maradni amekkora kis faszcibálo köcsög vagy h szopnád keresztbe a jo kurva anyádat teee besült lyuku... az egy dolog h carbon-nak nem változott a dumája de legalább joo de neked meg egy nagy fostalicska '' beszolásaid vannak ''...........................