Szóld le az elötted írót!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

c a r b o n
kurva anyád

Intel Core i7-4960X, 32GB DDR3, R9 295X2

c a r b o n
te retkes multireg buzi geci mostmár takarodj innen

<#wow3>

c a r b o n
anyád

c a r b o n
te meg egy rohadt buzi cigány gecisfaszú rákos román zsidó geci

LaszloLedzenyi
multirek

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

csicska

LaszloLedzenyi
carbon vaty<#kuss><#kuss><#kuss>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

c a r b o n
kurva anyád castrolgeci

LaszloLedzenyi
te meg ott basztad el az életed hogy bekötötték tanyára a netet te tuskógecicarbonnímnadgeci

Barnabyka
Az volt a legnagyobb user error amikor apád meg anyád összejött..a második helyen van az amikor téged avilágrahoztak

Vaxi
sok faszkalap igaza van predinek köcsög banda.. legyen agyatok, mert jön a faszkorbács

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

csicska

Insomnia93
he-he-he LOOOL 😄😄😛

Ahova ti mentek én már onnan rég vissza fele jövök....

naddki asheggem
Háp háp háp baszom az anyád

HápHáp
újreg vagy és carbon bazdmeg egy 14 éves bandavezér

Insomnia93
hagyad ez egy rákos csicska geci de ha nagyon pattog akkor leszophat a kis csicska huszár....

II Rocky II
na mostmár elég legyen kicsicsira..
odamék azt a fejeedet a seggedbe dugom <#merges2>

24 - Exile -Nov.23

HápHáp
ezt a szánalmas logót meg azonnal szedd le mert eltöröm a gerinced

HápHáp
!!!ÚJREG!!!

II Rocky II
köcsög úreg fpg be a szádat vagy én fogom be <#boxer>

24 - Exile -Nov.23

Insomnia93
na jooo ide figyellj te rákos kinézetü buzi most már jo lesz h ha leszálsz rolam köcsög amikor én regiztem akkor az éeltbe nem láttalak ebbe a topikba szoval beszélhetnénk arrol h ki az ujreg és rolam most már szálljál le mert kezd a faszom ki lenni veled anyádat basztasad ne enngem köcsög gyerek...szoptassalak emg te fsaszcibálo....... na ennyit rolad és most már engem hagyatok békén a gecibe legalábbis evvel az ujreg meg allreg anyád is regelt nekem na ennyi császtok......

GhostRider1
kcsgszájú

&#9733;

LaszloLedzenyi
nímand plankton

Vaxi
<#kocsog>

LaszloLedzenyi
timbógecie

Timbo
újreg férgek vagytok

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

GhostRider1
geek

&#9733;

HápHáp
kurva anyádat újreg geci

predator1982
ok asszem nekem is:-)

pred

Insomnia93
puncsoljál... csak elirrtam na de tök mind1... ebbe igazad van mert mindnki csak anyázik és semmi értelme az egész topiknak igy...de hát allreg meg faszom kit érdekell attol másabb amugy ( és egyébként meg én nem rég regiztem azt ennyi senkinek nem vok az allregje csak ezt nem tudják felfogni na de tök mind1....nekem ennyi volt a mondokám 😛

predator1982
az lehet, bár én nem szoktam carbonozni, meg nem is ezzel van bajom, csak az állandó anyázás a gondom, nem mintha magamra venném, mert ez tényleg nem az a totyik....ne törõdj vele ennyi....sok az álreg emiatt lehetett különben:-)
mi az hogy ne ouncsoljál???

pred

Insomnia93
ááát figyellj predator... szerintem ne ouncsoljál mert ahogy feljötttem elösször ebbe a t opicba nekem ugy kezdték h a kurva anyádat ujreg geci.... na valami ilyesmi volt... aztán vissza szoltam valamit és azota én vok carbon xd tehát erre nem tok mit mondnai ( és ti meg ezen gondlkodjatok el ) NEM BESZOLÁS VOLT CSAK ELMONDTMA H ÉN MIT GONDOLOK....

Rockynhooo
markolod a tnt-t

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

predator1982
hát de nem? én is azért nem jövök már igazából, még néha néha benézegetek, azt annyi...<#puszi>

pred

Vaxi
nem mert az ilyen carbon félék elbasszák az egészet, semmi mást nem tud mondani csak hogy "megbaszom anyád blablabla" <#szomoru1>

predator1982
régebben de tényleg olyan kis frappánsokat be lehetett szólogatni, ez a kurva anyázás már nem fekszik sztem senkinek sem, ha megnézitek a régiek közül már senki sem jár be ide! (ez csak egy vélemény volt, nem azért irtam hogy bárki is leszólja, érdemes elgodnolkodni rajta)

pred

Vaxi
<#puszi><#lama>

predator1982
jézusom ne gondoljátok már ezt a gumit ennyire komolyan...

pred

Insomnia93
menjél is aludni te rákos köcsög .... hülye csicska geci anyádat irod ide le h mész aludni mint ha valakit érdellne? ha irsz akkor se érdekell senkit ha meg ne irsz akkor max a béna besozlásaidat hiányoljuk....

Insomnia93

tegnap 23:17 | privát | galéria | válasz erre | #60773

kurva anyád te 15 éves kis faszcibáló emós köcsög hogy baszna meg a zámbó árpi

na mi van te rákos tüdejü még a dumámat is lopod te h a rák egye kia faszodat... és anyád az emo-s te kis csicska geciszopjad alollam a nagy faszt azt kussoljál befele te uhhhh hülyenyomorék fasszopóóó mért te hány éves vagy 16 vagy mi ha meg vagy 20 akkor meg mi a faszt irogatsz ki a gecit érdekell h te hány éves vagy qrvára leszarom azt le is szophatsz te buzi kinézetü na kocc van köcsög me kezdesz idegesiteni...

szar a logod köcsög

Timbo
anyááádat

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

szeretlek<#law>
LaszloLedzenyi
léptem a kurva anyátok remélem megdöglötök az éjjel és megbasz mindegyikõtöket a balázs pali pákóval a hátán. csöves kurva anyátok

Vaxi
akkor bizony dögöljél meg!

LaszloLedzenyi
nem nem . te egy nímand noob vagy és nem vaty képes bankártyával fizetni.

Vaxi
jaja 😄D ez is miattad van te kurva!

LaszloLedzenyi
mi van sneci lejárt a vip?<#idiota>

Vaxi
én vagyok bazdmeg, meg a LaszloLedzenyi is hogy állna bele a hátadba egy balta