Szóld le az elötted írót!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Enyi gyökér buzit mint ti vagytok vazzee, há megtalálom mindet, letépem a fejetek és a torkotra szarok buzik!! Te meg NEO répa te ne szójá ne szójá be mert fasírtá verlek, kis köcsög!!<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Laky
:o

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Nuke hátbaveregeti mila69en-t.
Majd megismétli a mûveletet balta nélkül is.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

mila69en
kitépem a gerinced és oda adom a kezedbe!!!!! anyósodat legyen mivel leütnöd<#hehe>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

letépem a hátad, és beleordibálok a vesédbe!!!

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

mila69en
megkurlak sokág szájalsz<#hehe>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

NEOreg3
buziak

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Laky
sneciek!44

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

mila69en
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

torrente
Gyökérisztikus jelenség vagy.

mila69en
pofád alapon ha hozzám beszélsz!!!

Hixer
Nem andtam engedélyt megszólalni bunkókám, szal a neved kuss

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

NEOreg3
mivan gyíkok

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

báttyó02
megbaszom mindet

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

torrente
Karaj a jó kurva nénikéd! Pofád és anyád lapos!

torrente
A nyári villám baszná szét az aszott picsád!

mila69en
meg minjá kigyomlálom saját magam is

fogd be te is a pofád mert szétváglak!!!!!!!!<#vigyor1><#vigyor1>

mila69en
meg teis!!!!

jobb kezem a korház!!!!!!<#vigyor1>
bal kezem a temetõ!!!!!!<#vigyor1>

lábamat már megse említem...<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

mila69en
mivan!!! nekem nyomod?

eccer szót be egy hozzád hasonló... tudod mitörtén? azóta is kétevente viszek neki virágot......<#vigyor1>

Bispo
Miva karajemberkék?

!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!

immovable
nekem te irogassá mee szééjjjee ruglak... én csak kétszer ütök köcsög de a második már hullagyalázás lesz!
immovable
nekem nyomod te díszbuzi megtalálak aszt annyi ... <#mf3>
torrente
Kiverlek a topicból, mint a gecit!

torrente
Savanyú vagy, mint Torgyán pisája 2 liter fehérbor után!

Bispo
gyere bedarállak mint a gecit

Bispo
Nem engem fikáztak
(eddig)
te zsir

mila69en
te meg kussé van, met megtalállak ugyis!!!<#gonosz2>

immovable
<#gunyos1>
immovable
te meg húzzá is farokacú mee pépé verlek!<#eplus2>
immovable
öccse ne röhögjé ne röhögjé mee nyakon talállak hágni... remélem vágod<#eplus2>
báttyó02
😄

báttyó02
mivan faszfej nemteccik ha lefikáznak?
puzifej

Bispo
jah vazzeg sok itt a nyakláma!!!!!
Már tele van köpködve a szoba a sok segvakaro kockafejtöl!!
Húzok is eböl a csürhe topicbol!!

immovable
és te mire osztod a szart mi? te féreg... ne nézzé, beszósz kiszász érted öccse<#vigyor1>
gabber_saviola
te meg mi a faszra vered magad?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hixer
najó sztem kussolj pöcsarcúkám, szal púúúú

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

mila69en
áááááá ez kész..ezt észre se vettem mit irtál...ez LOL qurvajó röhögtem thx. ez jól eset vazze... ezért most lese szolnálak legszívesebben de sajnos...

puzi<#gonosz1>

Laky
fuckoffpuzi<#gonosz1>

mila69en
puzibbpuzi<#gonosz1>

Laky
puzipuzi<#gonosz1>

mila69en
na igy mán jobb😄DD<#zavart2><#idiota>

te púúúúúúúzi<#gonosz1>

Laky
ok, puzi <#gonosz1>

mila69en
hééééj te meg mit röhögsz itt lekellett volna szolnod

te púzi<#gonosz1>

Laky
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

mila69en
rosszul gondolod, tudon én 14-évesen már végeztem az általánossal mert nem voltam akkora IQ fájter minte..<#hehe> és köszönöm kérdésed de elég jó kis meló helyem van.
nem lapátolok trágyát, de viszont nem is nézem le azokat akik trágytát lapátolnak ebböl is láccik milyen kifiu vagy még.. tudod te egyáltalán mi pénz van a trágyába..
ááááá honnan is tudnád nincs még érettségid, nahhh majd ha felnötté akko gyere vissza addig kussé van..

és amíg nem nõsz fel addigis megondoltam magam mégis csak felveszlek köcsögömnek!! hogy tanulj egy két dolgot.. ugyláccik anyici meg apuci túl sokáig engednek TV-t nézni jólesz ha odafigyelsz mikor kirakják a 18-as karikát
<#mf2><#hehe>

torrente
Látni az avatar-jában, hogy bányász!

Hixer
te analfabéta kis pöcs, gondolom 8 általános után hagytad a sulit és menté benzinkutasnak, mi? jajj bocs, ahhoz is kell érettségi, pfff, hát remélem nem bánod a kérdést, de mennyi trágyát lapátolsz naponta? eleget ahhoz, hogy felvedd a tulajdonságait tehénszar-uraság! nah hagylak répátszedni puttókám

báttyó02
<#vigyor1>

mila69en
jaja ugyhogy neked is kifele

torrente
Á, Mr. Belepofa! Minek vered ebbe a topicba az orrod? 8 éven felülieknek való!