Szóld le az elötted írót!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
hát ha õszinte akarok lenni nem nagyon jött be,bár nõvérem már sírt..😄
neked annyira tetszik ? 😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
nem hiszem el!
es tetszett?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
csapna hátba meszes ménykõõ<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Angolul (ezt az egy közmondást tudom angolul): Get fucked by a barrowful of tiny monkeys.
<#vigyor1>#vigyor1>éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD