Szóld le az elötted írót!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hm... elétkor 14-18 között(az kb akkor 16)hm.... hát idefigyelj te kis buzi kiafasznak osztasz te mi? elöbb végezzél a sulival azt utána beszéljünk kinek mekkora az IQ-ja, de most bebizonyítottad hogy neked nem sok van.. még hogy a faszod nagyobb, neked még csak kukid van kicsicsira asse tod miaz az a fasz és mire való ugyhogy pofád lapos..
45-ös szájat??<#wow2>#wow2> ugyan már ugyan... csirabogár kevés vagy te oda mégis, hogy képzelted emilen keresztül? oooo máj gádd
téged még köcsögömnek se vennélek fel... annyira kicsi vagy még, hogy ilyeneket kiejts a szádon<#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
szal jobba ha bekussósz mielõtt 45ös szájat csinálok neked puttópetya!
faszom nagyobb mint az IQ-d amõba-geci... ja anyád jólvan?
disznó-geci
II
II
II
////
///
//
/
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
te az vagy.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
te pú
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
pacikuki! 😛
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
te bú<#mf3>#mf3>
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
téged nem tanitottak jomodorra?? te kis púúúúzi<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
rád se szarnék, az az igazság puttókám, na mennyé vissza anyádba de kurvagyorsan!