Szóld le az elötted írót!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lamase
butavagy

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

mila69en
anyám mostanság kissé ideges tekis senkiházi lofasz(ez hülye kérdés volt)

hm... elétkor 14-18 között(az kb akkor 16)hm.... hát idefigyelj te kis buzi kiafasznak osztasz te mi? elöbb végezzél a sulival azt utána beszéljünk kinek mekkora az IQ-ja, de most bebizonyítottad hogy neked nem sok van.. még hogy a faszod nagyobb, neked még csak kukid van kicsicsira asse tod miaz az a fasz és mire való ugyhogy pofád lapos..

45-ös szájat??<#wow2> ugyan már ugyan... csirabogár kevés vagy te oda mégis, hogy képzelted emilen keresztül? oooo máj gádd

téged még köcsögömnek se vennélek fel... annyira kicsi vagy még, hogy ilyeneket kiejts a szádon<#mf2><#vigyor1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Hixer
hé kis seggfej ott huncotkodok ahol akarok fasz!
szal jobba ha bekussósz mielõtt 45ös szájat csinálok neked puttópetya!
faszom nagyobb mint az IQ-d amõba-geci... ja anyád jólvan?

disznó-geci
II
II
II
////
///
//
/

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

torrente
Szájbaszart nigger.

gabber_saviola
kussojjámá

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

torrente
Mit ködösítesz gecó? Nem mersz ettõl többet írni?

Laky
:d

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

báttyó02
kussojjá sneciek :d

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
és aki ájkosz barátomnak szól be, nah azt nyakon hugyózom 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
aki beszól gabber barátomnak,az egy fasszopó tetves csicska geci.
te az vagy.

torrente
<#mf3>

immovable
na mi a fasz mi? kretének<#mf1><#levele>
mila69en
hát nem ártana...

muhaha pú, bú, szar, geci, anyád, féreg

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

torrente
Fogd be a pofád mocskos tetû!

torrente
Én még senkit sem anyáztam le!
Kurva anyád!

torrente
az IQ-skálán eggyel több pontot elérõnek, mint Te. Neki így 8 az IQpontja. Ki tudod számolni a tiédet vagy segítsek?

gabber_saviola
te mi a fasznak hiszed magad? 😄

mila69en
élég uncsi, és szánalmas, hogy csak úgy tucc valakit leszolni, hogy kurv@ anyád meg ti kis f@sz, meg szopdszét a tetves anyád stb....

te pú

torrente
Elég uncsi , hogy állandóan azt írjátok: púú, puzi. Írjatok már értelmes mondatokat, mert ez szörnyûséges lelki-nyelvi nyomorra vall. Kis szarok.

Laky
te kis puzi

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

báttyó02

torrente
Szopd ketté magad te makktalan fasz!

Laky
fákjú

Balo
nemisvagyokbú, te vagy egy egy egy
pacikuki! 😛

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

mila69en
anyám nem is pú
te bú<#mf3>

Balo
anyád a pú

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

báttyó02

mila69en
púúú

báttyó02
farok <#gonosz1>

mila69en
muuuhahaha<#zavart2>

báttyó02
aki utánam fog irni,az egy farok<#gonosz1>

báttyó02
huhhahmuha

mila69en
ááá de kemény volt itt valaki, leosztottál mindenkit mi?? húúúúú.... de dúúúrva....<#hehe><#hehe>

téged nem tanitottak jomodorra?? te kis púúúúzi<#hehe><#hehe><#hehe>

báttyó02
muhahaha

Cicero
mit röhögsz te geci??? <#eplus2><#hehe><#idiota>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

báttyó02
😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

czky
nyihaha

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

báttyó02
muhaha

Hixer
Pofád nagyobb mint a segged kisköcsög! Anyád temetésén huncutkodjál bazmeg...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

báttyó02
púúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :d

gabber_saviola
nám

báttyó02
😄

torrente
Mit képzelsz bazmeg? Nekem nem írsz semmit? <#violent><#kocsog>

báttyó02
púúú

báttyó02
puzik

Hixer
az igazság az bunkókám, hogy te se érsz többet ennél a pudvásfejû lófasznyalónál...

Hixer
Sok mazochista barom miazhogy pú? mehettek ti is vissza Mucsaröcsögére agyhiányos vadbarmok...

rád se szarnék, az az igazság puttókám, na mennyé vissza anyádba de kurvagyorsan!

báttyó02
púúúú

mila69en
búúúúúúúúúúúúúú