18976
-
#3084 kellene nekem 1 jó kis "gyep" patch is (többekközött San Siro)
"gyepmester" Breki !!!!! szólítalak PP -
Csesza #3083 #2249 ez az????
mer ha igen akkor nem vágom hogy hogy kell letölteni!!!!
ha nem az akkor léci kilinkelni!!!! -
#3082 Breki, beraktad a tare-s fileket is(merthogy elvileg az a szurk.zászlók!) ??? --->regeneráltad az AFS-t ???
-
laczoo #3081 olvass vissza egy keveset -
Csesza #3080 hy! nekem csak sajna most lett meg a a game! iszonyat jó!!!!!
valaki kitudná nekem ide linkelni azt a patchet amelyik jó a csapatnevekre, játoknevekre,......!!!!! köszzzzz
már persze ha van ilyen patch!!!! -
#3079 nya lejött átpofiztam kicsit a füvet és tök jók
csak a hang rendetlenkedik -
TuaPapa #3078 Nekem is :( -
#3077 Breki mirc pls -
#3076 nekem mindig megszakad -
#3075 Azt még nem próbáltam
Úgyis készül erre a patch. -
TuaPapa #3074 Amit csak be akarok importálni Graphic Studioval, mindenre azt mondja,hogy átlátszó... ez miért van? -
#3073 nah akkor most helyesbitenék,sikerült bejelentkezni az ftp-re
(de baszott lassú!!)
van fönnt 1 San Siro,2 Nou Camp.....s már jönnek is PP -
#3072 jah ok már látom , NEM onnan szedted P -
#3071 be se tudok jelentkezni,olyan iszonyat lassú
a PSG stad-ot nem onnan szedted ?
(ha jol látom képekbol,még akkor van 1San Siro PPP és 1Nou Camp) -
TuaPapa #3070 Figy, nem tudod hogyan tudom módosítani a játék menüinek hátterét? Ha simán beimportálom Graphic Studio-val, akkor az úgy megy? -
Csesza #3069 hy! nekem csak sajna most lett meg a a game! iszonyat jó!!!!!
valaki kitudná nekem ide linkelni azt a patchet amelyik jó a csapatnevekre, játoknevekre,......!!!!! köszzzzz
már persze ha van ilyen patch!!!! -
#3068 mi a bibi?
szinromlás itt nem baj
neked lejönnek a stadionok azftp-ről? -
TuaPapa #3067 A sárga roterio nálam műxik... -
#3066 Breki az az "announcer patch" (couldnt transfer!) ill. a "sárga roteiro" (lejön ,de nem lehet beimportálni!) -nál bibi van
+ a (Seria A) zászlók beimportálásánál (SG) egyes bmp-knél azt irta,hogy vmi "szinromlás várhato" v.ilyesmi ?!!!!???? -
#3065 És ezeket mivel lehet belerakni a játékba? -
nick név #3064 nincsen santiago bernabeu? -
#3063 Vissza ...csak lusta vagyok mint szerintem sok ember :D -
#3062 nalátod vissza tudsz olvasni -
klikk -
#3060 lomungtung.no-ip.com <----ez? -
skristof #3059 sziasztok
most szedem le a játékot
kérdés: miket ajánlotok, miket lenne haszos még leszedni? vmint milyen FTPről beszéltek folyton? nincs vmi FAQ? mert visszaolvasni 3000 komentet.... :( -
#3058 aminek címét hetenbe beírjuk
én többet nem fogom P -
#3057 Milyen ftp-n ? :P -
#3056 1. A képeken látható
2. Nem én voltam
3. Irtam, hogy az ftp-n -
laca70 #3055 Mit változtattál ? Ki tudud rakni valahová ? -
#3054 -
#3053 -
#3052 Vki nem tudná feltölteni azt a patchet vová plzzzzzzzz
A torrenteset nem szedi senki :$ -
#3051 ftp-n három új stadium -
ez az -
#3049 Van Logitech Rumblepad2 is, az is full olyan. 5-6k körül. -
#3048 A logitech Dual Action az jó? VAn jobb? Mennyi? -
#3047 Erről a képről jut eszembe:
Mekkora meccset nyomtam éjjel a svédekkel, apám !
Indítottam egy Kupát válogatottakkal, én persze magyar csapattal vagyok. (Jó, mondjuk csak 3 csillagos fokozaton, de néha még ez is sok nekem)
Csoportkörben 0:1 a litvánok, 1:0 a belgák, 2:0 a bolgárok ellen, így továbjutottam. Legjobb 16 között először jöttek a spanyolok, őket 1:0-ra elvertem egy Kovács Péter felhőfejessel (eredeti roster természetesen, nem tudom, van-e újabb), aztán jött a svédek elleni negyeddöntő.
Nagy szopacs, rögtön az első félidő elején elpasszolok egy labdát a saját tizenhatoson belül, Ljungberg büntet. Aztán első félidőben szinte szóhoz se jutok, egy gyenge távoli kísérletre futja összesen. Viszont a második játékrészre egy teljesen más felfogású csapat jön ki: beszorítjuk a svédeket, és alig 20 perc elteltével Kovács kap egy remek labdát Gerától a 11-es pont magasságában, ráfordul, és beemeli Isaksson mellett. 1:1 ! Ezután pár helyzet még részünkről, de nincs döntés, hosszabítás ezüstgólig ! Alig telik el pár perc, Löw remekül fut el a szélen, beemeli, Szabics továbbfejeli a kapu torkában ácsorgó Tökölinek, aki belestukkol még, épphogy nem les, de gól, 2:1 ! Persze nem hagyják annyiban a sárga-kékek, jönnek, mint a mérgezett egér, és egy Király által kiöklözött labdát azonnal visszatesznek a kapu elé, amit Källström becsúszva értékesít, így marad a döntés a hosszabítás 2. felére. 112. perc, szöglethez jutunk, Löw végzi el, középen csak Gera, de a magyar támadót hárman se tudják megakadályozni, hogy befejelje a győztes gólt ! Ezzel immár ismét egyedül ő a leggólerősebb magyar a tornán 3 góljával.
Az elődöntőben az ángliusok várnak ránk, szerintem nem lesz könnyű dolgunk...
Bocs a hosszért, de ez a játék olyan szuper, hogy hihetetlen -
#3046 óó je akkor ha kész lesz a Delle Alpi akkor kiteszed?:) kössz -
#3045 vagy feljebb
nekem van amikor akkor jó
énmárnemértem