18976
-
#3164 Daemonnal bemountolod és kész... Nero meg minden képet olvas ha esetleg írni akarod! az ISO-t is! -
#3163 eh! mit akarsz most vele? kiírni? -
CzKaresz22 #3162 De minek akarod azt bin-be rakni ????????? -
Laca1985 #3161 sziasztok!
Most jott le a game.50 megas csomagokban.Alcohollal egyesitettem oket es lett egy pes4.iso fajl ami 2 Giganal valamivel tobb.A Kérdésem az hogy hogyan tudnak ebbol az isobol bin fajlt csinalni?(tehat képfajlt)Mert ha az isot megnyitom akkor olyan mintha a játék konyvtárában lennék es ha ramegyek a setup.exe-re akkor meg nekiall csomagolni.Elore is koszi! -
#3160 Köszi,
akkor gyakorlok szorgalmasan a billentyűzettel :) -
#3159 mivel nincs program ezért egyelőre nem! -
#3158 nem írja, szóval én nem tudom, de gondolom még nem. -
CzKaresz22 #3157 Arról lehet tudni valamit,hogy már mezek is lesznek benne ??? -
#3156 még csütörtök előtt jön a javított(1.0) változat, amit Hedge linkelt az a 0.95 :) -
CzKaresz22 #3155 3 nap múlva ha jól értem ? Bocsi ha nem ... -
#3154 ja ez a The Wolf Furry Evolution Option File 0.95 - PES4 PC -
#3153 Ok, after countless hours of work over this past 3 days I wanted to release this version of my option file for people to post amendments and additions. It contains:
- 100% correct player names (except for classic teams and hidden players which will be corrected for the final version this week).
- Correct team and stadium names.
- Correct transfers where allowed.*
- Updated formations.**
* There is no way at the moment with the in-game editor to delete players from the game so some players who have left clubs in real life are still at the club in the game if they have not been transferred to another club in the game. When an external editor becomes available we can change this. I have stored some of the players on the WE/PES United teams to get rid of them.
** From feedback in the SoccerGaming thread and recent match reports I have updated the starting formations as best as possible. Where a player does not yet exist in the game I have had to go with the 2nd best choice. Again, when an external editor is developed so we can import stats from CM4/FM2005 we can create accurate players.
Download Links:
http://members.boards.ie/kdjac/KONAMI-WIN32PES4OPT.ziphttp://www.wekel.net/scratches/KONAMI-WIN32PES4OPT.zip
Please use this thread to give all feedback amendments. I will produce a final version (that is until after the new transfer window in January) after Wednesday. -
#3152 nálam van -
bang #3151 "fifa-s kérdések" :)) ja-ja
kösz a válaszokat -
#3150 hm fifa-s kérdések P
a Widenel rakd L1-el kb két egységnyit beljeb a csúszkát
én úgy játszok és szerintem jó, sőt utánna a patchelt kamera volt fura a másikban -
bang #3149 még egy dolog: kamera állás... a wide-nál szélesebb látómező nincs ?? (tudom, hogy van radar, de nem abban a 5*8 cm-es blokkban szeretném lejátszani a meccset, hanem a pályán :)) -
#3148 Hát fifasoknak így szokott.
Nekem se ment előszőr pedig We7-ben aztán tudtam lőni.
DE sztem pont ez a lényeg, hogy nemcsak megnyomod a gombot aztán tűz.
Próbáld rövidebben nyomni analógot visszahúzni stb.
Érdemes megnézni a linkelt gólokat. -
bang #3147 reméltem, hogy van rá valami kombó, mert így simán elég idétlenül megy :(( -
#3146 Ja a multisoknak mondanám szedjék már ki a nevük a settingsből, olyan idétlen hogy kiirja a játékos felett -
#3145 sztem olvasd el a PES3 kézikönyvet
aztán gyakorolj
de hogy adjak reményt lehet nagyot lőni :-) -
#3144 Nálatok sincs hangja a kapufának? -
bang #3143 Rumble -
#3142 bill vagy gamepad? -
bang #3141 HI !
PES4 felinstall.. A PES3 anno lassú volt, ez most jó, így kezdő PES-esként kérdezném: hogy lehet normálisan lőni ?? Én (különösen távolabbról) a sima lövéssel nem tudok veszélyeztetni (vagy gyenge, emelésszerű, vagy el sem találja a kaput). Nem megy a kapura tartó bomba. Van valami módszer, vagy gyakoroljak még ? -
#3140 Erre az a megoldásd, hogy a nagy patchból kiszeded ami kell és átrakod, legalábbis én ezt szoktam -
#3139 Szia!
1. gamepad ajánlott,de bill.-el is teljesen jól használható
2. nincs -
#3138 Sziasztok!
Érdemes ezt a játékot billentyűzetről használni vagy csak gamepad-del ajánlott?
Arra van valami tipp hogy amikor kilépek a játékból miért fagy szét a windows 98-am? -
#3137 s várjuk a folytatást! (csakhogy tök 1értelmű legyek!)
-
#3136 válaszoltam is---->#3128
(igen) P -
#3135 WEndetta_PES4_1_0b.rar
945kb -
Axl Rose #3134 Nem használok lejön egy közel 900KByteos file, ami hibás...
Lehet nálam nem stimmel valami hmmm.... -
#3133 ne használj letöltésmenedzsert -
#3132 ehm akkor szűz PES4-re kell rakni? -
Axl Rose #3131 Ez a link tuti ? Mert nekem valahogy nem működik...
Az oldalon meg nincs is olyan hogy PES4, csak WE8, meg PES3, stb... -
#3130 kérdeztem vmit P -
#3129 de igy game crash
a fórumon is írták többen
erre válasz:
"It works. Simply u need to apply it before other patches"
-
#3128 hát akkor NE KÍMÉLJ -
#3127 igen asszem így! -
#3126 ezek szerint tetszik?
mert lehet készitek egy jobbat -
#3125 de maga a folyamat