Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

énis megszerzem az tuti augusztusban 100%hogy meglesz ps2-re majd énis irok egy szösszenetet kurvára várom már a játékot!!!!!!!4
The Hedgehog
Nem! ÉN szeretném is kérni, hogy majd a FIFA HUNGARY-ra írj egy rövidke szösszenetet az észrevételeidrõl. Remélem nem nagy kérés...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

mohus
"hát izgatást fog végrehajtani P"

én auguszutsban megírom nektek...hogy, milyen a cucc, ha sikerül letölteni / megszerezni

remélem nem fogtok bannolni érte😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
tom de megláttam ezt és hasonlit

de az írás a fontos az pedig ott így van
The Hedgehog
ez rövid a képen de a PES4 szkennen az a haj egy hátranyalt hosszú! vizslantsd csak meg 😄

Breki33
biztos vagy te ebben? P

egy kis segítség
klikk

A hajhoz

The Hedgehog
Ronaldinho-nak csak a haja szar (azt le lehet majd úgy is cserélni), amúgy az arc kira! Meg az összes többi is nagyon élethû. Látszik, hogy a KONAMI is figyeli az EA-t ezen a téren...

The Hedgehog
Jó hát ez csak olyan aktualítás miatt. Volt egy eb-s dán-svéd meccs és ezért kerültek a képre akkor õk és azért már be kellett rajta azt is mutatni, hogy a PES4 miket is fog tudni. Ezért a kesztyû! Ja és ne hidd azt, hogy egy svéd nem fázik mondjuk -10-ben 😄

Matthewpamer
jah 😄 ronaldhino

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

fhsasa
pires királyul van megcsinálva 😊

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

shevy
még a neve is szarul van 😊

shevy
ronaldinho szar igy szerintem

Breki33
shevy
nem kötök bele, én is nagyon várom, és pes párti vagyok, csak nem a dánok meg a svédek kezére kéne a kesztyû ahogy a képeken, mert õk nem fáznak 😊 inkább KAnu kezére vagy Kufurnak 😊, de nem kéne minden második emberre kesztyû

The Hedgehog
ecsém ilyenbe belekötsz? legalább ezek belerakják a játékba nem mint az EA!

Terminátor14
Télen, -10°-ban is süthet a nap, de attõl még hideg van..;-)
Ezér köll a kesssztyû 😊

CSAK a Fradi

shevy
nem tudom miért erõltetik annyira a kesztyût, napfényes mindenféle meccsen

fhsasa
uu bazz az EAnak nagyon össze kell magát szednie... vagypedig becsõdölnek 😄

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

The Hedgehog
Tetszik, hogy a közönség olyan színekbe öltözik amilyenbe a hazai csapat 😊

Breki33
jó reggelt
The Hedgehog
A tûz effekt marha szép meg amúgy is marha jól néz ki minden! Komolyan minél több kép van annál jobbnak ígérkezik!

OLÁ! ja és jó reggelt!

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
hát izgatást fog végrehajtani P
The Hedgehog
És miért baj ha ide irogat?

Breki33
mohus P
The Hedgehog
ki forg ide irogatni?

Breki33
ja és ide fog irogatni milyen jó

asszem házigazda jogot kell kérnem :-)
The Hedgehog
nem! a PC-s megjelenés okt eleje!

fhsasa
nade ne ps2 legyen máá.
japánnban pc-re is aug-ban jelenik meg, nem?

mohus
"hacsaknem vki elmegy japánba, megszerzi és felteszi netre"

remélem ,hogy felteszi valaki a winning eleven 8 PS2-es verzióját a netre😊 de ahhoz ne kelljen már odamenni😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

fhsasa
akkor bocs, figyelmetlen voltam 😊

Breki33
már volt
Breki33
"KONAMI Japan" has released their latest "NewsMag Video", which shows a report about the Japanese "WE tournament".
Also, you can see about 5 seconds ingame of the new WE 8! That's not really helpful but at least we've got something of "WE 8" in action!
fhsasa

és ez mitõl ingame?

fhsasa
hja de PCre kéne, oda meg EUban október...
hacsaknem vki elmegy japánba, megszerzi és felteszi netre

mohus
Zico bácsi még jó formában van

es ott figyel a végén a megjelenési dátum is

AUGUSZTUS 5!!!!! már nem kell sokat aludni....

mohus
le

The Hedgehog
Hmmm érdekes... ugye van 1-2 kocka az intróból. Nos láthatjuk, hogy azt rakták bele amin a hangsúly van és ami újdonság lett a játékban: távoli lövésbõl született gólok, gólörömök, outgame animációk, arcok és itt mozognak a mezek is, lobognak a szélben. Most ez vagy csak körítés vagy ez olyan kis eltitkolt apróság lesz, mint a PES3-nál anno a hajmozgás...

Breki33
ja megvan

ilyenkor jövök rá milyen jó a Smart Explorer
Breki33
miazhogy a neten lejátszod?
Breki33

A másikban már kilinkeltem
The Hedgehog
megnyitom és neten lájátszom kész! Marha fasza!!!! Az intróban a szél mozgatja a játékosok mezeit... bele sem merek gondolni, hogyha ezt megvalósítanák 😄

The Hedgehog
eh hol találtál ilyet?

Breki33
ti le tudjátok játszani a KONAMI-s ingame video-t?
The Hedgehog
1. ez egy jelentõs bukta lehet, de ne feledd, hogy a legtöbb játékos nem nyomaj online és nem ez a tény fog dönteni

2-3. lopnak igaz, de egyelõre nem láttam azt, hogy képesek-e õket úgy átültetni, hogy azok ténylegesen szerves részét képezzék a játékmenetnek. A PES-ben vannak furcsa testtartások. Nekem pl a gólörömöktõl hányingerem van. Én azt vettem észre, hogy ha a játékosnál labda van akkor tök jól animált a mozgás, de azok a mozgások melyek labda nélkül történnek már gázosak. Ezek a FIFA-ban sokkal jobbak, viszont a PES-ben az összefûzése az animációknak jobb.

Breki33
Hát én meg úgy látom, hogy

1. Ha nem lesz online akkor elég jelentõs ziccert hagynak ki, hiába lesz jobb mint a Fifa

2. A Fifa-ban kezdenek dolgokat lopni a PES-bõl amik egy része elég gagyi egyenlõre, de ha ezt megcsinálnák rendesen hmmmmm.

3. Van azér egypár dolog ami a fifa-ban jobban tetszik
Ilyen pl a játékosok általános mozgása (nem az egyedi mozgások), kicsit fura PES-ben a terpeszállás.

4. Tegnapelött felraktam újra a 2003-at mondom játszok egy jó-t
És valahogy olyan fura volt, pedig szerintem az az egyik legjobb rész, nagyon sokat multiztam vele.
Tegnap meg proffesionalon alig ment.
Mindig hirtelen akartam fordulni, hogy átverjem a védõt. P

A gólomat viszont úgy lõttem hogy beadás a csatár meg elõrevetõdve lábbal a levegõben bekotorta,
Ez az újabbakban nincs meg.
The Hedgehog
Én az elsõ KONAMI-s focival SNES-en nyomtam. Akkor még International Superstar Soccer volt a neve. Aztán jöttek a PS verziók. Mindegyik rész megvolt. Imádtam õket. Közben persze toltam a FIFA-t PC-n is és eszembe sem jutott összehasonlítani a két gamét, mert ugye két külön platformon más-más lehetõségek és fejlesztõk vannak. De a FIFA 2002-nél már az EA is tudhatta, hogy nem szarozhatnak tovább mert itt a konkurencia és a nagyon jó konzolos és PC-s eladásokat maga mögött tudó játékuk mellé felzárkózott a PES és a TIF (PS2-n akkor még). Utóbbi kuhullott, de a KONAMI folyamatosan és okosan építette fel a játékát és ma már ott tartunk, hogy PC-n is masszív rajongótábora lett a PES sorozatnak. Igaz még nem akkora mint a FIFA-é, de ez csak a kezdet.

Az EA-nak meg végre be kellene látni, hogy nincsenek elõnyös pozícióban, mert a EURO 2004 csak azoknak tetszett max akik eddíg hunyorgatva láttak focis gammát. Kapkod az EA és ez azt mutatja érzik a veszélyt. Kérdés, hogy képesek-e robbantani és tényleges változtatásokat eszközölni a FIFA-n. Mert a PES4 veszett jónak ígérkezik és a KONAMI nem nagyon beszélt soha a levegõbe...

Én kíváncsian várom a fejleményeket!