Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
én auguszutsban megírom nektek...hogy, milyen a cucc, ha sikerül letölteni / megszerezni
remélem nem fogtok bannolni érte😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Ezér köll a kesssztyû 😊
CSAK a Fradi
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
OLÁ! ja és jó reggelt!
japánnban pc-re is aug-ban jelenik meg, nem?
remélem ,hogy felteszi valaki a winning eleven 8 PS2-es verzióját a netre😊 de ahhoz ne kelljen már odamenni😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Also, you can see about 5 seconds ingame of the new WE 8! That's not really helpful but at least we've got something of "WE 8" in action!

hacsaknem vki elmegy japánba, megszerzi és felteszi netre
es ott figyel a végén a megjelenési dátum is
AUGUSZTUS 5!!!!! már nem kell sokat aludni....
2-3. lopnak igaz, de egyelõre nem láttam azt, hogy képesek-e õket úgy átültetni, hogy azok ténylegesen szerves részét képezzék a játékmenetnek. A PES-ben vannak furcsa testtartások. Nekem pl a gólörömöktõl hányingerem van. Én azt vettem észre, hogy ha a játékosnál labda van akkor tök jól animált a mozgás, de azok a mozgások melyek labda nélkül történnek már gázosak. Ezek a FIFA-ban sokkal jobbak, viszont a PES-ben az összefûzése az animációknak jobb.
1. Ha nem lesz online akkor elég jelentõs ziccert hagynak ki, hiába lesz jobb mint a Fifa
2. A Fifa-ban kezdenek dolgokat lopni a PES-bõl amik egy része elég gagyi egyenlõre, de ha ezt megcsinálnák rendesen hmmmmm.
3. Van azér egypár dolog ami a fifa-ban jobban tetszik
Ilyen pl a játékosok általános mozgása (nem az egyedi mozgások), kicsit fura PES-ben a terpeszállás.
4. Tegnapelött felraktam újra a 2003-at mondom játszok egy jó-t
És valahogy olyan fura volt, pedig szerintem az az egyik legjobb rész, nagyon sokat multiztam vele.
Tegnap meg proffesionalon alig ment.
Mindig hirtelen akartam fordulni, hogy átverjem a védõt. P
A gólomat viszont úgy lõttem hogy beadás a csatár meg elõrevetõdve lábbal a levegõben bekotorta,
Ez az újabbakban nincs meg.
Az EA-nak meg végre be kellene látni, hogy nincsenek elõnyös pozícióban, mert a EURO 2004 csak azoknak tetszett max akik eddíg hunyorgatva láttak focis gammát. Kapkod az EA és ez azt mutatja érzik a veszélyt. Kérdés, hogy képesek-e robbantani és tényleges változtatásokat eszközölni a FIFA-n. Mert a PES4 veszett jónak ígérkezik és a KONAMI nem nagyon beszélt soha a levegõbe...
Én kíváncsian várom a fejleményeket!