Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kissé durva megfogalmazás,de összeségében egyetértek.
A FIFÁ-ban akkora változás kéne hogy a Pro Evo sorozat nyomába érjen,hogy az már nem is FIFA lenne...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mohus
én meg lassan négy éve PES-ezem...eszembe sincs sirni a fostalicska fifa után

inkább orulj hogy PCre kiadta a konami...és a fifát meg lehet klotyózni

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Ahogy olvastam ez Hedgenél elvi kérdés.

fhsasa
felesleges megvenni ha le lehet tölteni, sztem 😊
az a 10-15 ezer ft mehetne másra is 😛

amúõgy+ PES4 4EVER.

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

The Hedgehog
Én még nem tudom! elõtte mindenképpen letöltöm!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Kaplan
Én is kiváncsi vagyok rá, de tuti nem veszem meg.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

The Hedgehog
Engem rohadtul elszomorítoptt, hogy az EA ismét át akar verni minket játékosokat. És én aki már a kezdetek óta rajongója vagyok a sorozatnak át vagyok verve immár 2 éve! Képembe hazudnak és ez azért már túlzás! De nem tudok érdektelenül lemondani róla mert hisz FIFA és csak kiváncsi vagyok arra a fránya 2005-re!

Kaplan
Tudom de szeretem ! (a pes-t )
Igazad van kell a konkurencia , akkor csak az agresszióm volt ami rajtam kitört.
Már nagyon várom! Nem tudom Hedgehog amit a fifá-ról mondtál majd meglátjuk.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

The Hedgehog
Figy én is PES/WE párti vagyok, de ettõl még nem kell leírni a FIFA 2005-t. Kell a konkurencia. Az csak ösztönöz! És eddíg még az EA kezében vannak egyelõre a teljes licensz jogok megannyi európai bajnokságra. Az uccsó FIFA 2005 videó (az interjú) kezdett bennem pozitív érzéseket kelteni a FIFA 2005 iránt, de korántsem akkora érte a hype, mint a PES4-el szemben! 😄

Davidus
😄

V9ykn8_TZL0

Kaplan
Na kéremszépen! Ezek a szakennelt képek és a licencek, csak hab a tortán. Szerintem írjunk együtt egy levelet a EA sportnak amiben közöljük velük:
Kedves EA Sport!
Kérem állítsák le a Fifa2005 fejléesztését és szüntessék be. (jó sokáig )
A konkurencia végleg legyõzte önöket. Én csak a veszteségek miatt szóltam
Üdv: Pes rajongó
<--- Ez az EA Sportnak

The Hedgehog
Az egyes szkennen a középsõ képen az ajax stadiont érdemes megcsodálni! Nagyon szép! Marhára örülnék már egy ingame videónak a fenébe is 😄

The Hedgehog
Ja és itt a hivatalos japán reklámfilm. Tipikus! Nálunk az ilyet kiröhögik, de nekem pont emiatt tetszik. Zico megmutatja 😊 Még egy fontos hír, hogy a játék európai bemutatója szeptember 1-3 között lesz. ekkor egy jókóra adag infót kaphatunk majd a PES4 PC verziójáról is. A megjelenés pedig (eu-s) október eleje.

Hivatalos Japán PES4 reklám

The Hedgehog
Új szkennek is vannak! Érdemes tüzetesen megnézni a képeket.

Szkenn #1
Szkenn #2
Szkenn #3
Szkenn #4

The Hedgehog
Új hír, hogy a játék a holland bajnokság összes csapatát tartalmazni fogja, valódi nevekkel és mezekkel. Íme:

Én nem mondtam ilyet... 😊
Breki33
naszép

nekem meg nem hisztek
Szerintem is lehetséges! Ezek a Konamis fiúk szívbol és megfelelo szakértelemmel készítik a focistuffjaikat, talán ez is lényeges tényezo abban, hogy miért is ilyen jó ez a Pro Evo!

A képek egyébként GYONYORUEK!
fhsasa
sajna a hajmozgás csak a nagyon hosszú hajúaknál van.
jó lenne ha pl RVN-nak is lobogna a haja mikor fut 😊

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

fhsasa
akkor oks.
má' várom 😊

The Hedgehog
Megvalósítható! A hajmozgást is medgoldották, ezt is meg lehet és nem is kell. Meg ált a bevezetõanimokban a játék újdonságait szokták kihangsúlyozni, szóval lehet...

fhsasa
de akkor az azzal járna, hogy a mez kijön a gatyóból. nemhsizem, h meg tudják csinálni. bár ne lenne igazam

mohus
õsszel

a japáni verzió aug 5

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
miért ne lehetne?
már mosis rángatják egymást
fhsasa
ez csak a bevezetõ animban lesz. sztem a játékban nem lesz mezhúzás

Maxi
Sztem az hogy most kihagyták az online módot az egy dolog, de a képek alapján simán veri a fifa 2005- t. A Fifák már nem olyan jók mint régen. Az idei év legjobb játéka lesz szerintem a PES4.

CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!

Kaplan
Már nagyon várom!!!!
Mikor jön ki a PAL?

Breki33
Breki33
Breki33
ez a bíró dolog vicces, mert olyan hangulatos a game (we7i), hogy amíg itt a fórumon nem olvastam, hogy nincs bíró meccsek közben, addig fel sem tûnt...

mohus
jé egy bíró

mohus
na majd a Spartak Moszkva meccsekre...

Mellesleg hóesést rakhatnának a játékba,ami mondjuk a füvön is meglátszik valamennyire.Hangulatos kis karácsonyi meccsekre jó lenne...

The Hedgehog
Kiváncsi vagyok mikor nyomnak ki egy videót (bár nem szokása a konami-nak)?!

The Hedgehog
Szia! Jó reggelt...

Igen a zászlók nekem sem tetszenek de majd lecseréljük 😄 kezd egyre jobban hypeolni a játék! LOL 😄

Breki33
Ja a drapériák is jók, de a nagyméretûeknek (Portugál adhattak volna kis gyûrõdést)

A #124-es képei állatok
Breki33
Jó reggelt

A labda tetszik.
Az 5-ön lévõ fû nem de azt ki tudom javítani P
A 6-oson meg a felhõk kicsit furák vhogy tul nagyok

A template-k is tetszenek a mezeken lehet javítani
The Hedgehog
És íme alsõ PC-s képek:

Egy render:

The Hedgehog
"A Konami a mai napon hivatalosan is bejelentette a Pro Evolution Soccer negyedik részét. Érdekesség, hogy a szokásos PS2-es változat mellett, most egy idõben elfecsegték a PC-s változat fejlesztését is. Szóval féljen csak a FIFA 2005, lesz itt bizony konkurencia... nem is akármilyen! Az elsõ képeket itt leshetitek meg."

[ Gamestar

The Hedgehog
Emberek most nézem az 576-ot. Új PES4 képek és mondhatom így állóképen üti a FIFA 2005-t grafikailag. Hihetetlen dögösen néz ki. Erõsítsetek meg!

Itt érdemes a közönségre, a labdára és a csukák kidoplgozására figyelni:

Khm nézzétek meg az arcok kidolgozását? Még hogy a FIFA ebben a legjobb marad...

Ezen semmi érdekes! Talán a portugál színekben virító közönség 😄

Ehhez a képhez kell egyáltalán kommentárt fûznöm? Bámulatos a játékosok kinézete, a mozdulat...

Egy új kép ugyanazon meccsrõl. Itt említeném meg, hogy ez valami új stadion (mint tudjuk az összes eddigi PES3-as benne lesz plusz egy csomó új).

Az megújult szabadrúgásrendszer:

The Hedgehog
Önmagában ez is adja el! A rengeteg apró részlet ami hiányzik a FIFA-ból!

The Hedgehog
Igaz! Ha van egy multitap akkor tényleg nagyszerû a haverokkal közösben nyomni (és ez igaz PC-re is mert ott is van ilyen lehetõség). De azért van az online futballnak varázsa hidd el. Igaz nem sokszor próbáltam (akkor is csak a gyengus FIFA 2004-el) de szerintem a PES-bõl marha jó online focis gamma lenne...

Hasonlóképpen voltam,csak én a Fifa 97,98,99,2000 után jutottam el a végpontra.Azóta csak bele-bele pillantok az aktuális fifába,megállapitom hogy szinte semmi sem változott ami számit,és elfelejtem...

Kaplan
Most jött el egy nagy fordulópont az életemben. Fifa 2001,2002,2003,2004 után. A Pro Evo Soccer 2 1 éve nap mint nap nyüstöltem a PES3 most fogom megvenni. Ott tartok , hogy hányok a Fifa sorozattól.A fifa MÛ , minden szabálytalanság után verekednek , üvöltöznek. Eggyre jobban átmegy egy szépségdílyas buta szõke lányba. De a PES4 mind grafikailag, mind hangulatban verni fogja a Fifa2005-t. Én megmerem kockáztatni , hogy a kis apróságok, mint pl: kesztyû,parjelzõ stb. önmagába eladná a játékot PES néven.

Sõt,a Gamestar szerint már biztos a PC-s verzió is:

A Konami a mai napon hivatalosan is bejelentette a Pro Evolution Soccer negyedik részét. Érdekesség, hogy a szokásos PS2-es változat mellett, most egy idõben elfecsegték a PC-s változat fejlesztését is. Szóval féljen csak a FIFA 2005, lesz itt bizony konkurencia... nem is akármilyen! Az elsõ képeket itt leshetitek meg.

Uj képek az 576-on.
A kinézettel nem lesz gond...

Hát nem tudom megmondani hogy ez melyik driver volt,de régi,olyan karácsony köröli.Igazából nem tudom kijavitották-e,mert én hamar áttértem a joy-os játékra,azzal meg a menüben is jól ment,csak a bill-nek cseszett be ez a valami.Aztán jött a winning eleven 7,igy teljessen elhagytam pro evo soccert,ugyhogy nem tudom azzal mi lett végülis.

raziel.
hm ati-m van szal driver hiba lehet ejjha..thx azért

amugy nekem gamába is bekver de majd akkor lecserélem drivert

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

A Pro Evo 3-nál mintha az ATI valamelyik ati drivernek lett volna ilyen nyomora,hogy ha lenyomtál a menüben egy gombot akkor olyan hatást értél el mintha beragadt volna a bill.De ez egy idõ után megállt,igy ha nehezen is de lehetett a menüben választani,és a játék közben ez egyáltalán nem volt érezhetõ...