Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
1. Nem veszekszünk
2. Nem védem (Azért lol hogy más szerint meg a Konamist védem P)
3. Asszem én vagyok az egyik aki legtöbbett játszott mindegyikkel
Johnny23
Ne veszekedjetek már gyerekek.

Látjuk,hogy Breki kurvára védi a Fifa-t.Jól van védje csak. Végül is bizonyosan, a Fifa sorozat legjobb darabja fog kijönni. Csakhogy lehet ez másoknak 1kicsit "kevés\gyenge\sux...stb.", egy PES4-hez viszonyítva (((csak megjegyzem ebbe erõssen van vmi.))),ennyi az egész......de ki evvel nyomul,ki amavval nem kell ezért hajba kapni,nincs értelme.

Mohus : 1. Ne pikkelj Brekire, vkinek azért bejöhet a multi,és idén ez ténleg csak a Fifa-val lehetséges.

2. én csak azt (#801)mondtam a Fifa2005, 1edül!a Fifa-k között a legjobb

Amen

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Na tessék,akkor már minden sux...?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

De ne gyere a Ps2-vel,mert ott még jóval kiforratlanabb a netes rész.
Pc-n a netes játék alap.Egy focis játékban pedig fõleg annak kéne lennie.Igy most elad majd a Konami Xy darabot,ha lenne benne net,eladna Xy x3-at,minimum...

mohus
najóccakát...

PES sux, FIFA sux

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Breki33
nem csak ha lesz multi
mohus
gondolom a FIFÁT a demó alapján már megrendelted

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
nálam a fifa PC-n scrollhibás volt....havernál be is lagolt

chello...meccs németekkel...
aztán inkább Sturmovikoztunk egy jót😊

Breki33
nem én megvenni akarom
ha lesz multi
mohus
A konami....PC-re? kib... magával?

csak tavaly a PS2-re a PES3-ból egymillió db elõrendelése volt...még a megjelenés elõtt eladott ennyit.

és nem lenne húzóerõ...nézd meg a FIFA 2005 topicot....NAGY netes FOCI...mindenki csak letölteni akarja LOL

Breki33
elkeztem olvasni amit írtál és a felénél gondoltam beirom amit a végén beírtál

ha lesz multi benne megveszem!
"a warezoló PC-seknek"
Mintha konzolra nem lenne warez...

Amugy a Konami éppen magával ba...k ki azzal hogy nem rak a pc-s verzióba netes multit,mert akkor már egybõl lenne oka a játékosnak megvenni.Mert lehet hogy neked nem hiányzik a netes játék,de bizony csak az lenne akkora húzóerõ hogy sokan megvegyék eredetibe.Én pl. tuti megvettem volna,na de igy...

Breki33
mi alkalmasnak tartjuk

és csak azért nem hiányzik mert még nem próbáltad milyen egy bajnokság mikor 16 ember játszik pl

És honnan veszed, hogy szaggat?

A KONAMI pedig jól tette, hogy kiadta így a FIfa is sokkal jobb lett és persze PES-t is kicsit feljavítottuk.
mohus
"Lehet,és nem is azt mondom,hogy nem ez a legjobb Fifa,csak azt,hogy összességben ténleg nagyon messze van egy PES4-tõl "

A FIFÁk csak kb 97-ig voltak számomra létezõ top foci programok.93 óta konzolozom. A PC-t sosem tartottam alkalmasnak fockajátékok max élmény elõállítására. A PC-s gémpadok talán napjainkban érik el a konzolos gamepadok szintjét. A monitor kicsi...és billentyûzetrõl ketten játszani BOTRÁNY. ( de egyedül is )Interneten sem hiányzik hogy más ellen nyomjam, szaggatva, lagolva.

94-ben jelent meg az elsõ FIFA megadrivera...
Utána a SEGA Saturn World Wide Soccer-e és a Nintendo ISS-e lazán lenyomta a fifa játékélményt....persze konzolon mindig volt fifa...de nem volt számomra "A" legjobb. Aztán eljött végre a 2001!!! és a korosdó konzolfockák végre megújultak a KONAMI által az uj konzolgeneráció PS2 üdvöskén...és hála érte azóta is.

A PC-sek csak örülhetnek hogy megkapták tavaly....én a KONAMI helyében nem adtam volna ki...a warezoló PC-seknek...de így legalább sokkal többen megtudták mekkora mókusvakítást végzett az EA😊

mohus
nekem 3,3 gigának tünt...de majd megnézem apontos méretét...

mohus
lesz?

biztos hogy lesz...XBOX live pova....

mohus
igen állítolag eredetiben is kijött😊

lehet a FIFA miatt😊

nem tudom de nekem gyorsabbnak tunik mint a japcsi
még tesztelem

Breki33
Na megpróbálom énis P

The Hedgehog
jólvanna! 😛

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog

Breki33
Hát talán legközelebb
The Hedgehog
jah el is felejtettem! akkor itt:

PES 4 ARCOK

Breki33
Rakd ki elõszõr ide:
Breki33
Hm ebbe énis beleestem annó P
toMpEr
sztem ne nagyon linkelj onnan, mert nem latszik senkinek...

The Hedgehog
És még... beszarás!

Inzaghi:

Figo:

Chivu:

The Hedgehog
na itt van Del Piero 😄

Nedved:

Baros:

Shevchenko:

Stam:

The Hedgehog
bocs õ Raúl 😄

The Hedgehog
na pár kép arcokról. frenetikusak!!!

Van Nistelrooy:

Deco:

Owen:

Del Piero:

Sephi
Tegnap ejjel reggel 5-ig PES4-ztunk de nagyon nehez... a WE&-hez kepest ez nagyon komoly kihivas!

Sokkal nehezebb kicselezni oket. Skotoktol kikaptunk 3-0 ra? 😊) Baaaz!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Johnny23

The Hedgehog
jahjah 😄

Breki33
Hátha abban nem lesz multi

Amúgy a SUX számomra azt jelenti P
fhsasa
Hedge Te is addig mondod csak ezt, amíg nem jelenik meg a PES4 😄 😄: D

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Johnny23
Lehet,és nem is azt mondom,hogy nem ez a legjobb Fifa,csak azt,hogy összességben ténleg nagyon messze van egy PES4-tõl (Gabe-18) !

ennyi

The Hedgehog
sztem nem játszottál eleget vele. marha jóra sikerült sztem a FIFA 2005... élmény vele játszani! csak az a fránya grafika...

Breki33
a 2004-hez képest pl
sokunknak tetszik

sztem az eddigi legjobb Fifa lesz

illetva már kijött P
Hát azért javult a Fifa is szerintem,bár még nagyon messze van a Konami játékától,pedig én még csak a Pes3/WE7-et láttam.
Mondjuk ugy,már a Fifával is lehet barátkozni.

Johnny23
most ugratni akarsz??Mihez képest?? A Fifa 97-hez képest biztosan. De ugyebár mostanra talán "ennél komolyabb" elvárásunk is lehet egy "Fifa" -tól.

De ha bejött,játsz sokat. Ezen nem fogunk összeveszni.

Breki33
láttuk

egész jó lett
Nemsokára itt a PC-s verzió😊 Addig PS2-n...

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Sephi
Igen meg.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nem mivel nincs.

Johnny23

gyerekek én má junius ota számolom vissza a napokat

....ja 1ébként láttátok a Fifa2005 demo-t ???
UHHHHHH.......NO COMMENT....SUX.....1általán változott vmi is 2003 ota?????Bõdület,nem értem az EA-stratégiáját,ÍGY ne is csodálkozzanak,ha mindenki átpártól a KONAMI-hoz!

csá!
megjelent már ps2-re???
Hali!
Elindul pc-n ps2 emulátorral a PES4 ?
Ha igen melyikkel?
Kösz
Tux
Sephi
Ha ha de vicces.

Ugy tudtam meg hogy a havernek megvan az eredeti is az konfirmalta 😛

The Hedgehog
ezzel a Rabona shottal passzolni is lehet? mert a hétvégi Portó meccsen láttam egy ilyen gólpasszt hát nem semmi!

shevy
a rabona shotot már sikerült megcsinálnom, de több trökköt még nem. tudsz még néhány trükköt és hogy hogy kell megcsinálni? az 1,7gb verzio az már a végleges?