Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Nem védem (Azért lol hogy más szerint meg a Konamist védem P)
3. Asszem én vagyok az egyik aki legtöbbett játszott mindegyikkel
Látjuk,hogy Breki kurvára védi a Fifa-t.Jól van védje csak. Végül is bizonyosan, a Fifa sorozat legjobb darabja fog kijönni. Csakhogy lehet ez másoknak 1kicsit "kevés\gyenge\sux...stb.", egy PES4-hez viszonyítva (((csak megjegyzem ebbe erõssen van vmi.))),ennyi az egész......de ki evvel nyomul,ki amavval nem kell ezért hajba kapni,nincs értelme.
Mohus : 1. Ne pikkelj Brekire, vkinek azért bejöhet a multi,és idén ez ténleg csak a Fifa-val lehetséges.
2. én csak azt (#801)mondtam a Fifa2005, 1edül!a Fifa-k között a legjobb
Amen
!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Pc-n a netes játék alap.Egy focis játékban pedig fõleg annak kéne lennie.Igy most elad majd a Konami Xy darabot,ha lenne benne net,eladna Xy x3-at,minimum...
PES sux, FIFA sux
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
chello...meccs németekkel...
aztán inkább Sturmovikoztunk egy jót😊
csak tavaly a PS2-re a PES3-ból egymillió db elõrendelése volt...még a megjelenés elõtt eladott ennyit.
és nem lenne húzóerõ...nézd meg a FIFA 2005 topicot....NAGY netes FOCI...mindenki csak letölteni akarja LOL
ha lesz multi benne megveszem!
Mintha konzolra nem lenne warez...
Amugy a Konami éppen magával ba...k ki azzal hogy nem rak a pc-s verzióba netes multit,mert akkor már egybõl lenne oka a játékosnak megvenni.Mert lehet hogy neked nem hiányzik a netes játék,de bizony csak az lenne akkora húzóerõ hogy sokan megvegyék eredetibe.Én pl. tuti megvettem volna,na de igy...
és csak azért nem hiányzik mert még nem próbáltad milyen egy bajnokság mikor 16 ember játszik pl
És honnan veszed, hogy szaggat?
A KONAMI pedig jól tette, hogy kiadta így a FIfa is sokkal jobb lett és persze PES-t is kicsit feljavítottuk.
A FIFÁk csak kb 97-ig voltak számomra létezõ top foci programok.93 óta konzolozom. A PC-t sosem tartottam alkalmasnak fockajátékok max élmény elõállítására. A PC-s gémpadok talán napjainkban érik el a konzolos gamepadok szintjét. A monitor kicsi...és billentyûzetrõl ketten játszani BOTRÁNY. ( de egyedül is )Interneten sem hiányzik hogy más ellen nyomjam, szaggatva, lagolva.
94-ben jelent meg az elsõ FIFA megadrivera...
Utána a SEGA Saturn World Wide Soccer-e és a Nintendo ISS-e lazán lenyomta a fifa játékélményt....persze konzolon mindig volt fifa...de nem volt számomra "A" legjobb. Aztán eljött végre a 2001!!! és a korosdó konzolfockák végre megújultak a KONAMI által az uj konzolgeneráció PS2 üdvöskén...és hála érte azóta is.
A PC-sek csak örülhetnek hogy megkapták tavaly....én a KONAMI helyében nem adtam volna ki...a warezoló PC-seknek...de így legalább sokkal többen megtudták mekkora mókusvakítást végzett az EA😊
biztos hogy lesz...XBOX live pova....
lehet a FIFA miatt😊
nem tudom de nekem gyorsabbnak tunik mint a japcsi
még tesztelem
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Totti - a haja marha élethû, meg úgy az egész 😄 köpet!
Di Vaio - akár az igazi!
Kaka - itt is összenõtt a szemöldöke 😄
C.Ronaldo - hmmm,az elsõ aki nem annyira hasonlít
további arcok - montázs #1
további arcok - montázs #2
további arcok - montázs #3
további arcok - montázs #4
Nedved:
Baros:
Shevchenko:
Stam:
Van Nistelrooy:
Deco:
Owen:
Del Piero:
Sokkal nehezebb kicselezni oket. Skotoktol kikaptunk 3-0 ra? 😊) Baaaz!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
) !
ennyi
Mondjuk ugy,már a Fifával is lehet barátkozni.
De ha bejött,játsz sokat. Ezen nem fogunk összeveszni.

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
gyerekek én má junius ota számolom vissza a napokat
....ja 1ébként láttátok a Fifa2005 demo-t ???
UHHHHHH.......NO COMMENT....SUX.....1általán változott vmi is 2003 ota?????Bõdület,nem értem az EA-stratégiáját,ÍGY ne is csodálkozzanak,ha mindenki átpártól a KONAMI-hoz!
megjelent már ps2-re???
Elindul pc-n ps2 emulátorral a PES4 ?
Ha igen melyikkel?
Kösz
Tux
Ugy tudtam meg hogy a havernek megvan az eredeti is az konfirmalta 😛