Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnny23
LOL!!

Na ezek a "tipikusan bomba gólok",amiket PES3-ba hát nemigazán lehet lõni egykönnyen!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

The Hedgehog
Egy két PES4 gól:

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
én csak így szerényen várom... de most már kibírom és azért se szerzem be PS2-re 😄 bár ha a haver üvöltve beállít hozzám hétvégén hogy ittvan akkor nem fogok elfutni elõle 😛

Johnny23
...mármint a hivatalos PES4 magazin oldal...

😊))

Na,ja. Jó éjt mára mindenkinek !

Johnny23
szó sincs róla
😊

..de most komolyan,ténleg remélem nem fognak semmiféle "animációt",effektet stb. kispórolni a PC-s verzából....az ilyesmi nem lenne túl méltó 1ilyyen cégtõl,1ilyen gammánál,nemde?!

Kaplan
most cukkolsz?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Johnny23
uhh...sorry PS fans

Johnny23
még ki se jött PC-re,mirõl beszélsz ???

1ébként nemcsak a moddolhatóság sztem márcsak a grafika beállításoknál (felbontás stb.)is simán ver 1PS2-öt 1PC konfig

Megtaláltam egy cd-n a WE7 nagy góljaiból összerakott videómat.Gondoltam felrakom valahová,ha valaki megnézné,innen leszedheti,23 mega.

ftp.srv.hu
felhasználó:golok
jelszó:kolog

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mohus
"Igaz moddolhatóság terén pc-n jobb."

én már rég megbuheráltam a we8-at angol menü és rendes mezek thx to angelus és fernando...legújabb roster...a PC-sek meg még csak a gammát várják😊))))

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
természetesen😊

és minden mondatom elõtt szerepel a "sztem" kifejezés😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Csaó!

Jöjjön mááán a Demóóóóóóóó!!!!! DE

Azt akartam kérdezni, hogy a játékbeli animok ugye benne maradnak a PC-s verzióban is(tudjátok milyenre gondoltam), mert pl. We7-ben játék közben én nem nagyon találtam ilyet... De a PES4 bõl meg már láttam és félek, hogy kiszedik belõle... PS2-ben benne van???
Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
ez bunda P
Kaplan
1000# !!!

Kaplan
De ha már itt tartunk:

Kaplan
Igaz moddolhatóság terén pc-n jobb.

Kaplan
amúgy a game ps2-n ezerszer jobb szerintem.

"hanem a véleményemre, ami teljesen objektív lesz..."

Mint a Pc-Ps2 kérdésben?

mohus
de a "kijön"-re most nem a boára gondoltam...hanem a véleményemre, ami teljesen objektív lesz...

Sokban már most is van...

mohus
tudom😊))

mohus
"PES6 várhatóan a következõ generációs konzolokon fog felbukkanni, hiszen mind motion capture, mind AI terén új távlatokat nyithat az új generáció. "

blu ray lemezen....
addigra talán a Pc-kben lesz DVD lejátszó😊

Breki33
na errõl beszéltem
mohus
"ezzel én is egyetértek! aki már elég régóta játszik focis játékokkal az el tudja dönteni 30 perc alatt, hogy az adott játék jó-e vagy sem!"

én idén még nem fifáztam (2005)..de amint kipróbálom a full PS2 verziót "kijön" majd belõlem....30 perc elég lesz a döntéshez😊

mohus
"Szóval nem tudom hol kéne venni majd hogy tuti benne legyen,aminek benne kell lennie,és még ne is legyen felhasználva,stb..."

menj ki Bécsbe és vedd le a polcról....mondjuk a Saturn-ban

mohus
"DE MOST MÁR KIVÁRJUK,KITARTÁS MINDENKI !!!"

hát ha Hedge-re gondolok õ nem csak magát a gammát várja, hanem annak PC verzióját....mondjuk én biztos nem bírnám ki, hogy van EGY PS2-m és megjelenik a gamma augusztusban euban szeptemberben....õ meg megvárja a november x-et....lol

mohus
akkó nem😊

The Hedgehog
jó kifogás! 😄

Breki33
egyet raktam be és megkérdeztem lehet e több
The Hedgehog
Breki!!! És még te szúrsz le mindenkit hogy méretezzék át a képet!!!

Megnéztem mégegyszer!
A kapus lemondó arca nagyon árulkodó.

GÓL ÉS KÉSZ!!!! 😊

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Honnan tudod hogy bement?Lehet hogy a kapus beleütött,és most pattan a labda a földre...

A 3.-on olasz gól van. Tetszik.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
Breki33
Breki33
Kaplan
breki ez nagyon baró , jöhet még nyugodtan és sorry , hogy leugattalak felment a pumpa
Már jöhetne a game ps2-re is de csakdecemberben jön

Breki33
Bocsi de ez ekkorában jó

Ha bírjátok van még

Nem igazán PC,de PES...

576:
A Pro Evolution Soccer sorozat producereként ténykedõ Shingo Takatsuka a széria elkövetkezendõ részeirõl beszélt a minap egy interjúban, melyet a hivatalos Konami honlapon tettek közzé. Takatsuka véleménye szerint a PES5 már nagy valószínûséggel PS2 Online támogatással érkezik, ám jelenleg a Sony-nál van a labda, hogy megfelelõ terepet biztosítson ennek kivitelezéséhez. Ami a NextGen-t illeti: a PES6 várhatóan a következõ generációs konzolokon fog felbukkanni, hiszen mind motion capture, mind AI terén új távlatokat nyithat az új generáció.

Johnny23
vááááááááááááááááááááááááááááááááá

Csak jönne már...
Na nem baj,addig még a Fifával belekóstolok az on-line kupa légkörébe.

The Hedgehog
jaja! én is most nézem az SG fórumát és toborozzák a leendõ PC-s PES4 arcokat online ligába 😄 vazze! elkezdek online meccselni ha ez igaz!

Features aN network mode, where multiple pcs can get connected for exciting multiplayer modes.
Network* (TCP-IP 64 kbps or higher)
* No need if you do not go on the Internet

Ez eléggé egyértelmû, lesz multi, de nem is akármilyen, nem csak kétrésztvevõs, hanem több.
The Hedgehog
Del Piero, Pires (nézzétek ezt a hajat 😄), Lampard, Alan Smith:

The Hedgehog
Casillas, Helguera, Owen, Raúl:

The Hedgehog
Figo, Ronaldo, Beckham:

The Hedgehog
egy két fotó a PES4-bõl! mondanom sem kell GYÖNYÖRÛEK!

Recoba:

The Hedgehog
sztem nem lesz! de ne legyen igazam....

The Hedgehog
ehm! nov közepe-vége! sztem csak LAN!