Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Hedgehog
tudjuk! láttunk és rúgtunk számos ilyen gólt! 😊

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Tõcsd fel õket valahová és linkeld be.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Aki a Fifa nevû szarhoz hasonlítja megint vagy a PES-t vagy a WE7-t én nem tudom mit teszek Vele.... Ha valaki megmondja,hogy lehet az elmentett gólokat mozgó képbe átrakni s ide berakni,akkor egy csomó olyan gólt rakok be ami fifában NINCS!!! LEgalábbit nem annyra életszerû....

Szentigaz. Elsõre persze én is azt mondtam, hogy "ezt a konzolos szar menüt". De végül rájöttem, hogy konzolos ide, konzolos oda, aki magabiztosan kezeli a billentyûzetét, különös tekintettel a kurzorgombokra, meg az enterre, akkor nagy baj nincs.
Nem akarom megint elkezdeni, de a Fifa menüje, kezelése ultraszar.
De azt is meglehet szokni (valszeg, nekem nem lesz rá alkalmam).

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

The Hedgehog
😄 sztem sokan ezt gondolják! nem tudom minek szapulják sokan a PES menüit! még mindíg jobb, mint a FIFA lassú szarja. Lehet nem olyan csicsás, de legalább gyors és minden ott van aminek lennie kell!

Egyszerre jár az agyunk így kora reggel! 😊)

Hát azt a pár enternyomást kibirom, amíg elkezdek egy meccset.
Onnantól meg már tiszta élvezet az a játék.
A real neveket meg kb 2x10 perc alatt (letöltésXpatchelés)megoldottam.
Ennyit igazán megért.

The Hedgehog
húúúú! hát még mindíg gyorsabban navigálok a PES3 menüiben mint a FIFA 2005-ében, az játékosadatbázis meg egy mozdulattal kicserélhetõ!

Goodwill
én olyanra gondoltam amiben nem konzolos menü, és real nevek vannak

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Kaplan
jaja

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

PC-re kijön a PES akkor gooo az elsõ hely!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kaplan
ez még semmit nem jelent , úgytudom csak 1123 db-bal nyert a fifa2005

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hír 576.hu-ról.

Na közben az angolok is meghülyültek...

Folytatódik a FIFA 2005 és a Pro Evolution Soccer 4 között zajló ádáz küzdelem a legfrissebb brit multiplatfrom listán. Az elsõ helyet ezúttal az EA üdvöskéjének sikerült megszereznie a Konami játéka elõtt, míg a dobogó harmadik fokára a Tony Hawk’s Underground 2 kapaszkodott fel a Star Wars Battlefront elõtt. A The Sims 2 már csak az ötödik, a Burnout 3 pedig a hatodik pozícióra volt elég ezúttal.

1. FIFA Soccer 2005 (Electronic Arts)
2. Pro Evolution Soccer 4 (Konami)

Én láttam egyet tavaly, valami PES 3 volt a neve, igaz csak PC-n volt hozzá szerencsém.

Goodwill
király, jó lenne már 1 normális fociprogram, 99 óta nem láttam olyat...

Johnny23
lehet mindenesetre kezd eléggé "szûkûlni a vas"

e van

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Davidus
PES5 még PS2

V9ykn8_TZL0

Remélhetõleg jól optimalizálják PC-re,és akkor nem lesz semmi gond.De egy demót tényleg lökhetnének már,hogy meglássuk...
Mondjuk az biztos hogy akkor ez sem fog menni Gef4 MX-es kártyákon...

Johnny23
Mr 'Seabass' Takatsuka a PES széria producere egy interjú keretein belül elmondta,hogy a PES4 -el már elérték a PS2 hardwer teljesítõképességeinek határait így azután,nem tudtak "több dolgot" belesûríteni a gammába,pedig még voltak ötletek a játékosmozgások/animek ill. az AI terén is,de ez már csak(mint tudjuk)a jövõ zenéje marad (PES5-6 .... PS3 ?!!).
Mindezek mellett azt is elmondta a"hardwer limit" -nek (és a maximális infobesûrítésének a gammába) köszönhetõ a néhai "belassulások" is ,amit Õ is tud,a visszajelzések alapján.

Na most akkor ténleg van PS-en belassulás v. nincs?????
Azért PC-re gondolom/remélem kijavítják ezeket,mert ELÉG nagy SZÉPSÉGHIBA lenne!!!!!!!!!

NAGGYON REMÉLEM KIJAVÍTJÁK!!!

Pro Evolution Soccer 4 Konami 11/19/04 EU

Gamefaqs.com szerint.Hát igen,addig egy demót közénkvághatnának!

Johnny23
nov vége felé

(((basszus még mindíg milyen soká,legalább 1demo lenne)))

Goodwill
mikor jön ki pc-re?

mohus
"Igen ebben van hogy kurvára élethüen behajol egy lövésnél de nem ugrik el mert látja hogy felesleges és csak nézi a labda utját lemerevedve!Kurvajó"

hát néha én is lemerevedek mennyire nyugis a kapusom, megjegyzem Valdes volt már, hogy benézett ilyet....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
oviban is aszonta nekem Marika néni😊 mindenki játsszon a sajátjával

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Helyes,béke legyen,és inkább játszunk,ki-ki azzon amilye van neki.

mohus
jaja...már csak a PS2 verzió NEM ONLINE

PES 5 online lesz...
PES 6 meg már az új konzolokra jön.

mohus
ház nem tudom mikor lesz in-game ilyen mezlobogás😊 talán még két generáció

mohus
én meg azt hogy benne van😊

mohus
Hedge, Gabi részemrõl ok.
De ha az a téma, hogy konzolra nem lehet vagy nem olyan jó ezt vagy azt megcsinálni a válaszom az hogy már készen VAN.

Azt elismerem ,hogy ki kell írni DVD-re és csak akkor látod az eredményt. Ergo kell egy DVD író meg egy halom lemez😊

De az összes editor afs explorer kutyagumi használható a PS2, Xbox buherákra....

peace

Hát én meg azt mondom hogy ez legyen a legnagyobb hibája...

Neville04
remélem ebbe már lesz spori nem ugy mint a tavalyiba. Igaz idén a fifából hagyták ki de könnyû berakni

Breki33
Jó azért ne hígyük azt, hogy ez játékanim P
Davidus
Látszik hogty japán game😛 Beckham 100%-os😄

V9ykn8_TZL0

A PC verzióban ugytünik szerencsére lesz a 4-ben is,illetve az Xbox verzióban..Ps2-n valóban az 5-ben lesz,azt irták legalábbis.

Davidus
PES5-ben lesz multi.

V9ykn8_TZL0

Ha PC-re kijön egy hét alatt több kiegészitõ lesz hozzá mint Ps2-re összesen.Akkor a pc lesz a király?És ettõl?Kétlem.
Amugy az elõttem szólónak teljessen igaza van!

The Hedgehog
figyi Mohus! hagyd már abba ezt a PC gányolós dumát mert már tényleg felfordul tõle a gyomrom! menj szidd a konzol topikban a pc-t...

ebbõl én és sztem sokan mások nem kérnek!

Neville04
Ezek a képek + a videok marha jók!! Az elsõ képen a nézõk qrva élethûek! Felüdülés a Fifás nyomi emberek után!

mohus
www.pesinsight.com

és regelj be ott...a forumokon mindent megtalálsz

a patch most jött le 90K val

mohus
ehhez csak ennyit, PES4 patch for PS2....Pc meg még sehol a gamma

Originally Posted by jonboyo

pes4jb15.10.04.ppf

DOWNLOAD

Files names=

pes4jb15.10.04.part1.rar size 95.7 MB (100,431,872 bytes)
pes4jb15.10.04.part2.rar size 92.5 MB (97,093,642 bytes)

USE FLASH FXP ideally for ftps->
1)
Server:ftp.winningtheone.com
User:[email protected]
Pass:ftp
(Limited users so try lomungtung if cannot log on)
Located: /pub/WE8/Patch/Jonboyo
(thanks to winningtheone)

and also

2)
on lomungtungs ftp-
Server:lomungtung.no-ip.com
User:we
Pass:we

/Pro Evolution Soccer 4/patches/jonboyo/

(big thanks to lomungtung )

3)Can be downloaded from pessverige.com also. (where/what that is I have no idea!)

4) Try-
http://saturn.mediacatch.com/~diabl...10.04.part1.rar

http://saturn.mediacatch.com/~diabl...10.04.part2.rar

5) Bittorrent users link - http://tracker.sytes.net/
Select "PES4 - Jonboyo's patch to update PES4 for the PS2"
As always be patient, the more seeders the better the result.

6) and another tracker adress http://tracker.prq.to/
give it a try its a swedish site but you will find it under ps2 games or search for pro evo 4.

Application

1) Put your Original PES4 dvd in your PC dvd drive
2) Open DVDDecrypter, go to MODE /ISO / Read
3) Choose your destination folder eg origPES4
4) Press the go button (dvd->Harddrive symbol)

5) Open ppfomatic choose new pes4.iso- SIZE-1.71 GB (1,841,561,600 bytes)
(make backup copy 1st though!),then choose patch ‘pes4jb15.10.04.ppf’
->apply
6) After a while it will be done.
7) Open Nero –goto recorder->burn image->find patched pes4iso ->burn slowly (x2 at most)

Not tested with ripkit but may well work.

Contents

1) New Kits -some are obviously we7i ones because no ones made them all for we8/pes4 but all the we8 I could find are in.
Includes hopefully all collars correct ,number colours correct,Number style correct for shirt (eg Normal/adidas/Nike/Puma)- Thanks to Sunjun (and team) for providing my many missing kits and creators Kel/Noted/Biker Jim/Daikairi and others.
GavinGriffin Gloves for all keepers.
Note-did not import licenced teams kits, since there already in.
Learn to import your own if your not happy with the ones I’ve used!

2) Menu Icons by Wolves fan

3) New Music main menu- Beautiful Day-U2, Strokes ,Champ League music on entrance to pitch, Queen on winning cup, others are Queens of the Stoneage,DMX, 50 cents, FranzFerdinand, Elvis+Jxl, Robbie Williams (by Jimmy G) ,Mas Que Nada, Maroon5, Primal Scream & Badly drawn boy is in there somewhere!

4) New Ref kits by Kel

5) New Logo patch by Higgs for all Cups.

6) New menu pictures by myself (some originally titles from evoweb forum so thanks to there creators.)

7) New Boots= Yogui v6 modified by myself- swapped a predator(slot5) for an umbro and a yellow striped F50(slot7) for new black/white F50

8.)4 new balls –New CL ball RED ,Fevernova, Nike Neo and New Nike Aerow from Pascal. With corresponding ball names in menu.

9) Ads, including some Champions League ones.

10)Cup presenting ladies x4. (faces by Open)

11)Stadiums from lomungtung- Highbury, Old Trafford, Parc des Princes (jbete), Bernabeu (Mhut), Millenium Stadium (me) , Dortmunds, Stadia – bayern, delle alpi,camp nou, also removed ploughed look from st10.
Stamford Bridge stadium (imported from we7i by me.) ,Everton (Me) ,Totenham-(st_stw09.afs)
Alvalade (Mauras),Deportivo,Valencia –( st_stj02.afs)
New Stadia photo with name of stadia on –so u can tell where your playing depending on the weather by myself.

12)SOLIDUS chants –(AIOv3-includes all 3 patches)-tested for National teams and seems to work fine for club teams (but not 100% tested –worried some of the club sides may be wrong chants but not heard anything wrong yet)

13)New shirt Number fonts- Normal/Adidas/Nike/Puma allotted correctly to National teams.

14) Added some more team supporters flags from evoweb forum eg

Ireland,Scotland,Russia,France and created England myself lots of premiership/german club sides (thanks to cdh-edmundo)

….. but had to leave a lot out due to worry of sticking them over the wrong teams!

Whats NOT in-

Correct player names
Correct Stadium names
Correct team names

TO FIX THIS -USE AN OPTION FILE

(install this with xport/maxdrive or boot it from a cd ie everyone can get an option file-
eg Scorp's PES4 PS2 option file 1.1-
http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=16457&highlight=pes4+option
or
http://forum.pesinsight.com/showthread.php?t=15970

make sure default kits are on!)

Thanks to any creators I’ve missed out!
And if its yours please say and I’ll add you!

Note- No profit is permitted by selling of this applied patch.

Igen ebben van hogy kurvára élethüen behajol egy lövésnél de nem ugrik el mert látja hogy felesleges és csak nézi a labda utját lemerevedve!Kurvajó
De én ezt pozitivumként mondtam,mert a valóságban is van olyan hogy a kapus meg se mozdul a lövésre,mert ugy gondolja nem kell,vagy már nem érdemes.
De eddig szinte minden lövésre ugrottak a kapusok,néha még akkor is amikor már túljutott rajtuk a labda.

The Hedgehog
hát azért van abban a lövésben kifli ha jobban megnézed 😄

Az elsõn jó hogy a kapus meg se mozdul rá!Eddig mindig ugrott,még arra is amire már felesleges.

Azért volt esélye a kapusnak 😄

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

nekem mind1 ugyis mind2-n meglesz!😄DD
The Hedgehog
ezért nem akarom PS2 megszerezni 😊

Ebbe lehet hatalmas kapás bombagólokat rugni nagyon jólett a játék perfekt!CSak nemtudom hogykell peccselni ps2-n idegesítenek a sima mezek reklámok és felirat nélkül meg az eredeti csapatnevek!!4
Elárulom mindenkinek hogy ez gól lett ez az intró😄DDDMár a 3ik master league évembe vagyok a Fiorentinaval egész jól felturbóztam õket!Már csak Bl-t és bajnokságot kellene nyerni igaz ugy nehéz hogy 20meccsbõl 19x nyert a Real Margit az az egy vereség is tõlem van!Nehéz Ligát nyerni!jah 4 csillagon játaszom!És "ik vagyok a ligába 10pnt a hátrányom!