Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jelenlegi cipõpark
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Sporik
nagyon várom már pes4-et...a 2 már psx-en szarrátoltam,a 3-mal is ugyanez a helyzet pc-n.....igaz hogy 4-ben lesz Online????
Tehát télleg tudunk egymás ellen focizni neten???? Nemtom hol hallottam,de igaz????
amugy a multis csatin titeket is várunk majd
persze ha lehetséges
hjaj de nehéz ezza várrrrakozás!
Komolyan mondom,én is már a Fifa kezdeteitõl-tól tolom a"dolgokat",de ennyire még 1etlen fockaprogi-t sem vártam.....de nem hiába várunk emberek,EZ NAGYON OTT LESZ A SZEREN!!
KITARTÁS<#idiota>#idiota>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
szóval hogy honnan jön ez a 12-iei dátum,merthogy mindenhol 19-ét írnak megjelenésre
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Delle Alpi

PES 4 hamarosan!
Kevesebb, mint két hét múlva - november 19-én - rajtol el a FIFA verésre szakosodott Pro Evolution Soccer 4. A Konami remek fociprogramja PS2-n már bebizonyította, hogy bizony van helye a túltelítettnek éppen nem nevezhetõ stílusban. A sorozat legújabb epizódja a szokásos adatbázisfrissítés és kisebb ráncfelvarrások mellett végre az online hadszíntérre is kimerészkedik. Az Xbox-os verzió a Live! szolgáltatás segítségével, míg a PC-s verzióval rendelkezõk LAN-on, valamint a neten keresztül is megküzdhetnek egymással.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Örüljünk annak, hogy van egy klassz focijátékunk !
szval ezért hülyeség sajnálni :-)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
nincs valakinek meg kölcsönbe?
gondolom mindenki megrendelte már....
Sok videót láttam a game-rõl és nekem bejöttek,csak jelenjen már meg!<#worship>#worship>
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
Please Konami!!!!<#duma>#duma><#rinya>#rinya>
Lehet,hogy már valamivel többeknek,DE
ha belekukkantassz a topic- ba
kb.2 hete 20bol 2nek ment a gamma meg má miko kijött
-> EZ 1 NAGYON,NAGYON ROSSZ VICC LENNE,ÚGYHOGY HADJUK IS!
<#pardon1>#pardon1><#confused>#confused><#pardon1>#pardon1><#zavart1>#zavart1>
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
Ma megkérdeztem az Ecobitet, mint hivatalos importõrt, de még nem tudtak dátumot mondani.