18976
  • CzKaresz22
    Vannak valakinek válogatott mezei bmp-ben nem kell,hogy meg legyen szerkesztve azt vállalom s emailben visszaküldöm neki,hogy csak be kell másolnia kitserver szerint...

Küldhetitek mailben is vagy id is lehet beilleszteni...

Írjatok...
  • CzKaresz22
    Ez mikor lesz letölthető és honnan ???
  • Breki33
    Továbbra is várom a taktikás kérdésemre a soksok választ
  • Breki33
    hátha kinyomtatom és újra bescannelem igen P
  • Breki33
    Unable to Connect akkor van mikor különböző exe-jő emberrel akarsz játszani

pesonline ezt szűri úgymond
  • Breki33
    te aztán tudsz fogalmazni :-)

ha mp3-ban van át kell alakítani vaw-ba, abból adx-be azt átnevezni a csapatkódos névre és simán beimportálni

Én a Juvének beraktam két újjat, de mivel itt csak 5 hang van nem 40 kicsit unom lehet kéthavonta váltogatni fogom.
  • Shevchenko
    Valaki tudna segiteni hogyan kell felrakni hangfájlokat? pl:Milán humnusz
  • Gabe18
    De ha rossz ip-t mondok,akkor a felkérés hogy xy játszani akar velem az hogy jön el hozzám?Pedig az még megjön,elfogadom,töltené be azt a képernyőt ahol csapatot kell választani,de az már nem jelenik meg.
    Az ip-t amugy a whatismyip.com-ról nézem mindig,Fifában ez mindig stimmelt.
  • pluhi
    Ez nagyon úgy hangzik, mint a NAT probléma. Most már kicsit bonyolultabb lett a dolog, mióta van 1.10 nocd exe, mert az is bekavar. Bár az "Unable to Connect" hibát okoz.
    A NATnál meg a portforwarding sem mindig segit, bár lehetséges, hogy az 1.10 óta már mindenkinek megy, ennek utána kéne nézni. Általában elmondható, hogy konfigurációs hiba van a dolog mögött. Ha tippelnem kéne, azt mondom, hogy Gabe-18 rossz ipt mondott eddig mindenkinek (lokálisat), a pesonline viszont saját maga detektál és ezért működött.
  • Gabe18
    Semmit,ezzel a Pes Online-al tudtam játszani már kettőt,mindkétszer ugy hogy én csatlakoztam máshoz.Sajnos borzasztó lag volt mindkétszer,de hát lehet a világ végén volt a másik ember...
    Simán a játékból még nem sikerült csatlakoznom,sem hozzám másnak.
  • Shevchenko
    gabe18 mit csináltál pontossan a gépeddel,mert a haverom is ezzel a gonddal küzd csatlakizik de csak loadingig megy a játék!!!
  • laca70
    Breki !

Akkor ezek szerint be tudod szkennelni a kézikönyvet ?
  • fhsasa
    éss PC-hez van már? akkor lehet azért nem tudom betölteni mert nekem a ps2-es van :D
  • Gabe18
    Igen megvan,játszottam egy valakivel!!
    Talán spanyol lehetett,legalábbis azokkal volt.
    Nyertem 2-0-ra,de akkora lag volt hogy iszonyat.Nem lehetet egy szögletet ellőni rendessen mert nem tudtam beállitani milyen szögben lőjem be,ha lenyomtamn a passz gombot,még néha 3-4-et tolt az ember rajta mire lepasszolta.
    De azért élmény volt!
  • Breki33
    van már újabb verzió

PES4 Online Latest version: v 1.6.5
    klikk

szobát kell választani majd kapcsolódni az fh-n részletesen le van írva.

TÖk jó nem kell ip-ket irkálgatni

De miért nem jössz fel a mircre a fifahungary szobába.

Ott vannak a PES4-esek
  • Breki33
    Nade nemis ezért írtam.

Csak az előbb nyertem 5 csillagon 1-0-ra

mondom visszavágó megnézzük tovább tudok-e jutni meg ki akartam próbálni egy új védekezési rendszert.

Na Delpiri vezetést szerzett, na mondom már nem lehet baj.

De elkezdtek nyomni mint az örült és szögletből fejessel Robben egyenlített.

Ezzel kapcsolatos a kérdésem ha vezetek, és elkezdenek nyomni mire érdemes állítani a taktikát és hogy a legegyszerűbb?.

Mivel most ezt nem tudtam az alaptaktikával nyomtam tovább, viszont átvettem az irányítást (nem gondoltam volna)

Nedved az elfekvő kapus fölött kapufát lőtt, de továbbra is támadásban maradtunk, viszont az ellenfél kontráit az új védekezési szisztéma remekül hatástalanította.

NA lényeg a lényeg egy kipattanó lövés utánni fejessel amibe a kapus csak beleütni tudott és egy védök mögé betett labdával amit DElpri bepöcizett 3-1-re nyertem és a tegnapi formám után ezt nem gondoltam volna P

DE tökjó meccs volt.

A taktikás dologra viszont választ várnék.
  • Gabe18
    Semmi nincs fent nekem már,mert most felraktam ujra,a teljesen sima játék van fent.
    Van nekem olyan hogy Pes Online v1.2,de azzal mit kell csinálni,megnyitom,aztán sehol nincs senki...
    Vagy te mire gondolsz?
  • Breki33
    át lehet

erről volt ma szó

kiszedi a param-ot és módosítja majd vissza
    én állítottam a Gatyán és mazeken a szinezést vele
  • Breki33
    igy nemtudom

patchet felraktátok?

ki kéne próbálnátok a pesonline-n mással tudtok-e játszani.
  • Breki33
    Igen ezt értettem csak pontosan szerettem volna.

De nem válaszoltál tetszik-e P
  • The Hedgehog
    WE8 SET DEFAULT COLOR

elvileg ez lenne a Waterloo, de ez a PS2-es WE8-hoz van :(
  • The Hedgehog
    elvileg a paramot is át lehet állítani, de szerintem nem csak a parmból vesz adatokat, hanem a PES4.exe-ből is... és én azt hallottam a WATERLOO nevű proginak már van PES4-es verziója, amivel lehet a mezszám színeket állítani az exe-ben... mondjuk ez nem biztos, de nézz utána! WATERLOO TOOL
  • The Hedgehog
    erre a válasz "yes it works in that way :P"

arról írt tömören és röviden, hogy végülis nem kell magát a fű textúrát mintázni,hanem csak annak az alfáját... vagyis ha fehér akkor tök sötét ha fekete akkor meg az eredeti színe... és a szürke árnyalatokkal sötétíteni a mintázat egyes részeit... ahogy te is csinálod! :D így ok?
  • Gabe18
    Valaki esetleg tud segiteni?
    Ismerősömmel akarnék multit játszani,mindkettőnknek az alap játék van felrakva.
    Én hostolok,megvárom amig jön,bejön az üzenet hogy ki akar játszani velem,elfogadom,kiirja hogy "now loading" ,tölt,tölt,aztán egyszer csak "disconected opponent" felirattal megszakad.
    Nálam nincs ruter meg ilyenek,tűzfalat lekapcsolom,az xp-s tüzfal eleve nincs bekapcsolva.
  • fhsasa
    óó :D
    de akkor így rosszak lesznek amezek :D
    szarul néz ki a feketén a fekete :D
  • Breki33
    nemtom

tényleg hogy tetszenek a füveim?
  • Breki33
    "I guess inside of bin with stadium, in one of textures, that with black & white pattern
    it's probably alpha channel or transparency thing, eg. when left side of pattern square is black and right side is white, black can have 50% opacity and white 100%, what will make in game stripes, light/dark, in grass texture color
    I can be wrong of course but I just think it can work in that way"

erről jó lenne egy pontos fordítás, had értsem meg ahogy magyarázzák amit csinálok P
  • The Hedgehog
    hülye! akkor nem megy a multi! :D a multi szarik az OPT fájl adatbázisára!
  • The Hedgehog
    cépcégesz a kicike! csak egy pindurit bumszli! bár a fogása tuti kellemes! most mellekről beszélek vagy gamepadról? :D
  • fhsasa
    azt a paramot nem lehet vhogy letörölni? :)
  • Breki33
    egyik a param-ot használja a másik meg gondolom máshonnan veszi
  • The Hedgehog
    mert a multi nem az OPT fájlt használja amiben a fehér számozás van beállítva, hanem a belső eredeti adatbázist a játék... és abban a vendég fekete alapból ugye
  • fhsasa
    Breki: szerinted miért van az, hogy CPU ellen a Chelsea mezeken fehér a számozás (hazai és vendégen egyaránt), multiban viszont a vendégen fekete volt (hazait itt nem tudom)
  • Breki33
    Kit Patch by FCH 4/12/2004 for PES 4 1.0,1.1

All German Bundesliga Kits
    All England Premiere League Kits
    All French Ligue 1 Kits

New Numbers, Correct Numbercolor ( hope so )

28 MB Full of Kits

+Milan,ASRom,Juve,Palermo,Lazio,Inter,Siena,Floren
    tinam,Udinese
    +Real Madrid,Barca,Valencia,Mallorca
    +Celtic,Rangers,Panatinikos,Lok Moskau,Ajax,Feyenoord
    +Nationalteams:
    Germany,France,Spain,Latvia,Argentina,Brasil,Engla
    ndCameroon,Nederlands,Italy

Credits: Juce for amazing Kitserver Tool
    and the Kitmakers: kEL,Spark,OPM,Dr.X Ray,cfdh_edmundo,
    Javeplus,JuyLE,Yogui,Burgy,Tiptoe,Fabiano,
    Daikirai,youyou,Bensab,Biker_Jim_UK

Waiting for File Front Link upload now
    Monday morning available

If you find any Mistakes, please feel free to post them here
  • The Hedgehog
    eh köcce :D már megtettem és megvan :P
  • Breki33
    Amúgy ebben az árkategóriában már érdemes ezt a kicsit venni P

• Breki33
    kint van az fh-n a mezes topicban P

amúgymeg olvass vissza P
  • The Hedgehog
    hmmm srácok tud valaki mez-szám listát adni nekem? tudjátok amelyikek a mezek-id-ét tartalmazzák, hogy be tudjam pakolni a sparkos szereléseket a kitserverbe
  • fhsasa
    majd karáconyra kapok lét, akkor megyek Brekihez vagy hozzád tanácsért, hogy milyet is vegyek :D
  • The Hedgehog
    hát azért érdemes kipróbálni mielőtt megveszed! meg azért azt nem tudom, hogy meddíg is fog ez ilyen szépen szuperálni! bár ha van léd inkább vegyél komolyabbat és drágábbat :D