18976
-
#4724 ELECTRONICS WORLD... elektronikai áruház, sok helyen van az országban főleg bevásárlóközpontokban, de szerintem nem csak ők forgalmazzák! -
#4723 tényleg megvan elöl a négy gomb? P -
#4722 tudom! minek is rezegne egy focis gammában? :D -
#4721 milyen 17?
6-7000-ért kapsz jót
és dual klone 1800 asszem -
#4720 nem! talán egy kicsit túlságosan "kiállnak"... de nem kényelmetlenek! legalábbis számomra! meg ugye kicsit "hangos" a gomblenyomás, de ez a fapados design és anyaghasználat miatt lehet...
bár szerintem 3400FT-ot akkor is megér :D ja és az enyémen kékek az analóg karok illetve "ütni" is tud a motor... nem csak rezegni :\ bár erről a típusról nem találtam képet csak a korábbiról! -
#4719 Mondjuk nem tudom mit várunk a forditásoktól. Olyan emberek csinálják, akik sosem látták a játékot (ezek szerint).
Most néztem a T3-mat. A TX az elején beazonositja az egyik célpontját. Megnézi a retinát, kiirja a kép: MATCH. Erre bemondja a hang: "Méret egyezik". Csak azért mert akkor is ez volt kiirva, mikor Svarci ruhát talált magának a táncos csávón. No comment. -
#4718 tetszik.
akkor ezzel is ütősen lehet baszni a játékot? :D
lehet nem is kell nekem 17ért vennem!? :D több lém marad a 20ból :P -
Rossi1 #4717 Jaja engem is érdekel...Mit mondtál hol vetted?? Electronics??? Az melyik bolt is valójában??? -
#4716 Ienre én is befizetek!!!
és a l+r 1-2 gombok nem szarok? -
#4715 te meg olvass vissza mit mondtam eze elott.. ez a lol -
#4714 Láttam de PES-ben nem fog rezegni neked P -
#4713 nem sorry de ez ma a 20. ilyen kérdés volt
és mindenki előbb kérdezz minthogy readme-t olvasna -
csabóca27 #4712 lesz
nem ám -
csabóca27 #4711 -
#4710 na és akkor látnád miket kérdeznek az FH-ra küldött emilekben :D
láttad a gamepadot amiről előbb írtam? -
owen20 #4709 Ténleg bocsi csak ma fáratt voltam felfogtam és működik és remélem nem haragszol!ilyen napom van ma!bocsi -
#4708 el kéne olvasni a readme-t
3. INSTALL/UNINSTALL
--------------------
STEP 1. Copy the entire "kitserver" folder into your PES4 PC folder.
So that you directory structure looks like this:
dat/
kitserver/
PES4.exe
readme.htm
settings.dat
settings.exe
Nemigaz, hogy erre nem képesek egyesek már
mit nem lehet ezen érteni most komolyan?
-
#4707 még mindig a pespcfilesről -
owen20 #4706 Akkor hova másoljam hogy működjenek? -
#4705 Arra hiába vársz :-) -
#4704 Én a jobb csapatokat néztem P
Juvéé jó -
#4703 Áruld már el ki mondta, hogy a dat könyvtárba másold? P -
#4702 bazz!ma az ELECTRONICS-ban megakadt a szemem egy gamepadon. a neve BULLFROG GAMEPAD... 12 gombos, 2 analóg kar, vibráció... mit gondoltok mennyi? 3400FT! rögtön vettem is egyet, mondom úgy is szar meg nem olyan strapabíró mint a DUAL ACTION de legalább ez most rezeg...
hát kérem valmi oknál fogva ez az irányító nagyon facás :D jó a fogása, nem csúsznak az analóg karok az ujjaim alatt, a gombok nem ragadnak, könnyen konfigurálható... mondjuk a D-pad ami egy kicsit gyengécske de nagyon ott van a cucc! szóval kisbefektetőknek nagyon ajánlom. íme:
-
#4701 lol...ha nyomod közben az L1-et is, akkor magas lesz (csak ez nem keresztlabda, hanem kiugratós passz) -
#4700 biztos hogy siman haroszoggel nem lehet keresztlabdat adni,csak lapoat -
ZsilKEANE #4699 Nekem vagy nem mutatja a mezeket,vagy kilép belőle...végülis mostmár mindegy nem nyaggatom magam vele,megvárok egy dat filet... -
owen20 #4698 bocsi nem vagy kitserver hanem van egy kitserver!! -
owen20 #4697 Nem értem a mezeket!A pes4 könyvtárában van egy dat könyvtár ebben vagy egy kitserver könyvtár ebben vagy egy KDB könyvtár és ebben vannak az unikodok de így se mutatja a mezeket!miért nem?mi a baj? -
Rossi1 #4696 Srácok honnan lehet leszedni a legfrissebb akitservert?? Mert socceraccess-ról leszedtem és a mezek berakása után nem indul el a játék, de ha rámásolom az online patch exe-jét elindul csak a mezek nem lesznek bene... -
TuaPapa #4695 Az csöppet sem a legjobb, a MU összeállítása pl nagyon xar -
#4694 hogy lehet -
#4693 van ilyen bin file, ha csinálsz hozzá mdl-t beis rakom P -
#4692 atyaisten ilyen kérdések
optionfile tartalmazza a legjobbat tegnap kilinkeltem és az fh fórumon is kint van
Wolf az teljes patch amiben van optionfile is
-
#4691 Hát ezt mondom vagy én nem tudom, vagy valami el van írva
De érdekes mert utánna meg a keresztpasznál a o-t tárgyalja.
Sztem az elsőt elfordították. -
#4690 valaki nem tudna csinálni nekem egy sárga nike aerowos bin fájlt? -
#4689 Sziasztok valaki nam tudja honnan lehet letölteni az a progit amivel a csapatok meg a nevek jól vannak beirva,azt hiszem valami wolf a neve.SEGÍTSETEK!!!!!KÖSZI
-
#4688 Grrrrrrr értetlen banda
FŐCIM UGYEBÁR
"Keresztlabdák"
pontok:
Keresztlabda
ott a szöveg..........
KÖzvetlen kersztlabda
Nyesett Labda -
#4687 Akkor is, ez az L1+háromszög. -
#4686 Innentől tudod hol a helye, a kukában. -
#4685 és ez nálad keresztlabdát jelent? :)