Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most mi a legfrissebb megjelenési dátum ???
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
márcsak azért is mert mindenki akinek már megvan(PS2), annak leesett az álla 1-1csereanim, vagy meccs elötti bevonulás képek láttán éa errõl volt is írva korábban !
Nézdd má!Valami kegyetlenszépen írták a Highbury szót!!!!!!!!!!!!!!!!!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
rákatt valamelyikre és a bejövõ oldalon -->
1ébként a lejátszáshoz MediaPlayer 9 szükségeltetik
nem tudnád a videók közvetlen címét megadni?
találtok a lap alján 4 15-20Mb körüli video-t,köztük a hivatalos trailer.....lehet,hogy már ismertek,viszont aki még nem látta õket HÁT NÉZZE MEG !!!
vmi elképesztõ ,lefordultam a székrõl mikor elõször láttam (pl.meccs elötti bevonulás képei<#idiota>#idiota><#vigyor2>#vigyor2><#finom>#finom>)
JÓ SZÓRAKOZÁST !
Nem tudjátok véletlenül , hogy ehhez is lesz e külsõ adadbázis szerkesztõ.
Köszi
gyerek
meló
bnõ
ejnyeeee 😄
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
én egy szinttel arrébb
feleség gyerek meló bnõ....ps2 patchelés
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
szóval örülök ha valami játékkal 10 percnél többet tudok nyomni!
ennyi! ja és nem sajnálni... legalább pörgök!
átírhatod a rostert magad
vagy letölthetsz option file-t a netrõl amiben vannak az aktuális nevek...
cdre ki is írhatod mert cue/bin-ben is fellelhetõ tehát nem kell hozzá USB kábel/XPORT hogy áttöltsd....cd írod bizti van
Az options/múzeum menupont alatt a replayek es stb mellett egy uj opció van amit kemény PES pontokért meg lehet nyitni ez pedig a "stadionok megtekintése", több kamerát használva kellemesen bejárhatóak a stadionok...klassz
HIGHBURY - Arsenal

ML-ben ki kell választani 4 nagy bajnokságot ( sajnos asszem csak 16 csapatot tudsz beválsztani néhányan kimaradnak ) és egy második diviziót...amibõl feljutsz majd az általad meghatározott elsõ osztályba.. a másodosztályba 8 csapatot választhatsz össze...
egyébként ML-ben akármilyen összetételben, tehát teljesen vegyesen is indíthatók a csapatok, neked kell összeválogatni
külön van a leauge opció itt egy bajnokságban indulhatsz és egybõl az elsõ osztályban

Remélem idõvel majd több bajnokságot is be lehet rakni valahogy.regisztrálj és a forumokon minden le van írva...
NIKE FOREVER

pl olyan ,hogy a focistáidnak életgörbe vonala van....ergo fejlõdnek kb 25 éves (mindenkinél kicsit más)korig aztán kiöregednek idõvel😊 lassulnak stb...
ÉS TE HOGY VAGY? - Saha /MUTD/

Aki nem látta volna az angol ligát...

nem tudom mire vártál eddig, mivel állítólag ps2 tulaj vagy...leírásod alapján talán, ha egy meccset játszottál vele...csak csodálkozom h letetted...
nagyon...
sõt inkább agyon😊
rosszabra v. jobbra számítottál?

Sztem üti a FIFA-t! Minap játszottam vele és nagyon élvezetes... tuti siker!
Angol bajnokság nincs sajnos. Henry meg amúgy is francia 😄
Spanyol, Olasz, Holland bajnokság van benne teljes egészében.... VB-t tuti lehet nyomni. Sztem van BL és UEFA is csak épp nem ezen a néven (de átszerkeszthetõ)... több a lehetõség a kupák létrehozására, mint a FIFA-ban!
Milyen a roster stb...
Kérlek !

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!