Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Most mi a legfrissebb megjelenési dátum ???

The Hedgehog
ez bizony így van!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Johnny23
szvsz

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Johnny23
Lehet,de akkor is/abban is 😊....na jo,végül is pc-re még ki se jött.Hát majd miután kézhez kaptuk,akkor azért azt gondolom okosabbak leszünk a hasonlítgatások terén is,ugyhogy felesleges(pár másodperc-es PS2 vid.alapján) bármit is leszögezni!

Breki33
és igaza is van szvsz
The Hedgehog
szerintem félreérted... õ nem a bevonulóanimációkra hanem a játékosok animációjára gondolt (futás, lövés stb.)

Johnny23
sõt,a "játékosanimban idén is jobb a fifa" -val is vitatkoznék keveset

márcsak azért is mert mindenki akinek már megvan(PS2), annak leesett az álla 1-1csereanim, vagy meccs elötti bevonulás képek láttán éa errõl volt is írva korábban !

jujjjjj
Anyááááddd!
Nézdd má!Valami kegyetlenszépen írták a Highbury szót!!!!!!!!!!!!!!!!!<#idiota><#idiota><#idiota>
Megnézem az egyiket.Hát bizony játékosanimációban idén is jobb a Fifa,ezt el kell ismerni.A játélélmény,az más kérdés,az majd még kiderül,bár azt piszkosul el kéne a konaminak szurni hogy ne toronymagasan a PES legyen a jobb.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mohus
játszani jobb vele😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Johnny23
<#ravasz1>
rákatt valamelyikre és a bejövõ oldalon -->

1ébként a lejátszáshoz MediaPlayer 9 szükségeltetik

én nem tom lejátszani 😞
nem tudnád a videók közvetlen címét megadni?

Johnny23
ITT

találtok a lap alján 4 15-20Mb körüli video-t,köztük a hivatalos trailer.....lehet,hogy már ismertek,viszont aki még nem látta õket HÁT NÉZZE MEG !!!

vmi elképesztõ ,lefordultam a székrõl mikor elõször láttam (pl.meccs elötti bevonulás képei<#idiota><#vigyor2><#finom>)

JÓ SZÓRAKOZÁST !

The Hedgehog
tuti, hogy lesz!

Helló!
Nem tudjátok véletlenül , hogy ehhez is lesz e külsõ adadbázis szerkesztõ.
Köszi

<#nyes>

fhsasa
feleség
gyerek
meló
bnõ

ejnyeeee 😄

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

mohus
szerintem jol csinalod...és orulok neki

én egy szinttel arrébb

feleség gyerek meló bnõ....ps2 patchelés

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

The Hedgehog
na szóval, hogy képben legyél! egyetem, meló, barátnõ és FIFA HUNGARY-t is üzemeltetni kell (patch fejlesztés, programozás stb-stb.)...

szóval örülök ha valami játékkal 10 percnél többet tudok nyomni!

ennyi! ja és nem sajnálni... legalább pörgök!

mohus
nem lenne rá idõd? na végre csajozik valaki😊 nem csak a bolond gammákat nyomja

átírhatod a rostert magad

vagy letölthetsz option file-t a netrõl amiben vannak az aktuális nevek...

cdre ki is írhatod mert cue/bin-ben is fellelhetõ tehát nem kell hozzá USB kábel/XPORT hogy áttöltsd....cd írod bizti van

The Hedgehog
havernál játszottam vele és most nem szerzem már be PS2-re, mert nem lenne rá idõm és tudom, hogy nem tudnám megállni, hogy itt van a game és nem játszom vele 😊 meg amúgy sincs módom (DVD író hiányában) a PS2 verzió patchelésére, nokli rosterrel meg ki a fene akar játszani? én nem!

mohus
PES 4 (Jonboyo patch) - PS2

Az options/múzeum menupont alatt a replayek es stb mellett egy uj opció van amit kemény PES pontokért meg lehet nyitni ez pedig a "stadionok megtekintése", több kamerát használva kellemesen bejárhatóak a stadionok...klassz

HIGHBURY - Arsenal

mohus
angol német olasz francia spanyol holland bajnokság lehetséges

ML-ben ki kell választani 4 nagy bajnokságot ( sajnos asszem csak 16 csapatot tudsz beválsztani néhányan kimaradnak ) és egy második diviziót...amibõl feljutsz majd az általad meghatározott elsõ osztályba.. a másodosztályba 8 csapatot választhatsz össze...

egyébként ML-ben akármilyen összetételben, tehát teljesen vegyesen is indíthatók a csapatok, neked kell összeválogatni

külön van a leauge opció itt egy bajnokságban indulhatsz és egybõl az elsõ osztályban

Ahogy így nézem nagyon fasza lesz. Most figyelem, hogy ebben már lesz 1-2 bajnokság is. Ez nagyon hiányzott a régibõl, tehát ennek nagyon örülök Remélem idõvel majd több bajnokságot is be lehet rakni valahogy.
mohus
www.pesinsight.com

regisztrálj és a forumokon minden le van írva...

Ezut=Ezt
Ezut a patchet honnan lehet leszedni?És hogykell belerakni a játékba kérlek mond el pls!!!
jaja tiszta foci rpg!És ha mondjuk elér egy bizonyos kort akkor visszlehet vonultatni mert játszatni értelmetlen mert olyan lassú hogy haasználhatatlan!!Kurvajó😊
mohus
PES4 (Jonboyo patch) - PS2

NIKE FOREVER

mohus
"Master Leauges milyen ???"

pl olyan ,hogy a focistáidnak életgörbe vonala van....ergo fejlõdnek kb 25 éves (mindenkinél kicsit más)korig aztán kiöregednek idõvel😊 lassulnak stb...

mohus

ÉS TE HOGY VAGY? - Saha /MUTD/

mohus

Aki nem látta volna az angol ligát...

mohus
"Sztem üti a FIFA-t! Minap játszottam vele és nagyon élvezetes... tuti siker!"

nem tudom mire vártál eddig, mivel állítólag ps2 tulaj vagy...leírásod alapján talán, ha egy meccset játszottál vele...csak csodálkozom h letetted...

mohus
"Ennyire jó lett a game ? Nagyon üti a fifát ???? "

nagyon...
sõt inkább agyon😊

shevy
hogyne lenne benne angol bajnokság? van benne spanyol holland olasz német angol francia bajnokság, csak az elsõ 3-nál eredetiek a mezek bajnokság nevei stb, de egy patcheléssel a másik 3 is eredeti lesz, uefa meg bl csak a masterleagueban van, afrika kupa, vb, eb, ázsia kupa, copa amerika van a kupák között

Johnny23
na,mik a benyomásaid Hedge? Volt vmi ami negatívumként mondható?
rosszabra v. jobbra számítottál?

The Hedgehog
azzal nem játszottam! többiek majd nyilatkoznak róla...

Master Leauges milyen ???

Az biztos de gondoltam akkor az angol liga benne lesz... Rosszul....

The Hedgehog
Van benne több más csapat csak nem licenszelt mezekkel, nevekkel (egy mozdulattal mondjuk ki lehet õket cserélni 😄), válogatott pontosan nem tudom mennyi van de kb annyi mint az elõzõ részben (vagy több).

Sztem üti a FIFA-t! Minap játszottam vele és nagyon élvezetes... tuti siker!

Angol bajnokság nincs sajnos. Henry meg amúgy is francia 😄

Angol bajnokságot nem kapták meg ? Hogy hogy ha Henry a reklámember...

Ennyire jó lett a game ? Nagyon üti a fifát ???? Csak 3 bajnokság ? Ajaj... Vajon lehet bele pakolni többet is ? Hány válogatott van benne ?

The Hedgehog
A rostert meg egy frissítéssel aktualizálni lehet majd! 😄

The Hedgehog
intró ott van a www.pes4.com -on! meg lehet sasolni!

Spanyol, Olasz, Holland bajnokság van benne teljes egészében.... VB-t tuti lehet nyomni. Sztem van BL és UEFA is csak épp nem ezen a néven (de átszerkeszthetõ)... több a lehetõség a kupák létrehozására, mint a FIFA-ban!

Intro?

Arról mondj valamit milyen ligák vannak benne milyen bajnokságok... Kupák ? Vb,Eb,Uefa?Bl,Afrika kupa ???
Milyen a roster stb...

Kérlek !

Breki33
Ez a labda elég gagyi szvsz

Viszont a reklámtáblák tök jók.
Kaplan
mármint a kép király nem aki a képen van , mármint a neve

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
KIRÁLY!!!!!!!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!