Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnny23
pontosabban mivel lehet mp3 -ból ces -t konvertálni ?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Johnny23
Breki ezeket(mp3z) milyyen progival lehet beimportálni ???

mohus
bõvebben itt

a we7 és a PES4 formátumok szerintem egyeznek

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
egyébként SOLIDUS chantok....vannak a jonboyo patchben

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
megnézem majd....

audio környékén gondolom

milyen formatumok lehetnek?

Johnny23
<#eljen><#eljen><#eljen>

Breki33
Hát nekem kb ennyi van betéve a juvehoz és innen is loptam párat :-)

ezen még lehet is javítani Acusticcal pl egy kis stadion reverb-et adni neki
Johnny23
basszus ezek kib***ott jók<#wow1>

de 1általán belehetne tenni ilyen sokat 1csapathoz??

Johnny23
nahát,nahát ahhoz képest,hogy a Need For Speed Under.2 is 19-ére volt kiírva már MOST simán szedhetõ a cloneCd-s verza bárhonnan......hmmm<#wow3><#zavart2><#kuss>

Breki33
Johnny23
szeretlek Breki<#puszi>

((na nem félre érteni!))

Breki33
Két hét múlva megmondom P

ASf EXplorerrel nem tudod?
Breki33
Milanhoz negyven chantom van és jobbnál jobbak.
mohus
az a baj h nincs olyen progim egyelõre amivel a PES4 databan barangolhatok...a korábbi WE Studio kifagy ha raküldöm...

mivel progival nézhetem meg hangformátumokat?

Johnny23
biztos hallottátok már ,mikor a San Siro-ban bevonul a csapat akkor a "inno di Milan"-t nyomatják--->vmi fergetegesen feelinges,legalábbis nekem !! Jó lenne ilyen a gammába is!

FORZA MILAN !!!!

Johnny23
még az lenne jó,ha lehetne külön-külön szerkezgetni a bevonulózenéket,ha már éppen a Milan ról esett szó(

Breki33
a chantok ugyanolyan formátumban vannak mint PES3-ben?

NEm szivesen mondanék le a FIfa-ban megszokott 30-40 eredeti hangról

ilyesmikre gondolok pl:
klikk

Meg a WE7-ben beállított stadionbemondokat is szívesen alkalmaznám :-)
mohus
Ja nem is írtam...a hangok!
a Juve-Lazio meccs alatt valami iszonyat jó közönséghang volt (valszínû a patchelt chantok)...a Delle Alpiban...kilökve 5.1 rendszerre pedig....nyami

Highlights alatt meg az a brazil zene szólt "MAS QUE NADA" asszem (szintén a patch miatt)😊 iszonyat hangulatot ad

Breki33
Ismerõs kép P
Johnny23
köszi a videot<#eljen><#wave>

még 1hét<#rinya><#idiota><#rolleyes>

Breki33
ebben Gabe-l értek egyet, de ne kezdjük már elõrõl
mohus
Ilyen kéne mi?😊ezt a PES10-bõl fotozta valaki😊

mohus
bocsi😊
csak az "elõzetes" szót nem értettem😊

mohus
"na ilyen(mozdulat) golt se láttam még egy focprogiban sem!"

és ez csak egy a sok közül...ezt pont tegnap lõttem véletlenül...és kérted h próbáljak meg videót...ennyire telt. Jó lenne egy RGB bemenetes videokártya...és a PC lenne a recorder. A showusmiracle.com egyébként fogad PS2-es játék/replay mentéseket és felteszi kész aviként, de mégiscsak jobb lenne saját gammákról videokat készíteni, pl GTA:SA ott rengeteg klassz egyedi dolog van

"mit gondolsz a "játékosok animációja(futás, lövés stb.)" -ról a Fifa2005 -höz képest ????"

A héten kölcsönkapom PS2-re és majd elmondom. Sztem a FIFA-nak elvileg semmi baja grafika téren...csak valahogy az összkép nem életszagú.

A 2004 alapvetõen csúnyán szaggatott PS2-n ezért nem is áldoztam rá 5 percnél többet. A 2003-mal sokat játszottam, akkor a PES2 volt pihiben😊 A PES 3 tarolt, aztán kezdtem patchelni, WE7:I über és most ez a PES4 (jonboyo) verza a TOP.

Klasszisokkal jobb minden téren a pes4 lövés futás bármiben veri a fifát!!!
The Hedgehog
nem csak te fotózol kedves Mohus... ezt példázza a majd 500 képbõl álló PES4screens mappám itt a vinyón! szal! PSZT!!!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
tom én mutattalak be P
The Hedgehog
mit szenvecc' már! ott van Sparky 😄

Johnny23
na ilyen(mozdulat) golt se láttam még egy focprogiban sem!<#vigyor2>
iszonyat jó!

Mohus korábban már beszéltünk róla,de nem hagy vmiért nyugodni a kérdés : mit gondolsz a "játékosok animációja(futás, lövés stb.)" -ról a Fifa2005 -höz képest ????<#kerdes>

mohus
"Az arcokra meg annyit, hogy messze jobbak az elõzetes screenek alapján mint a FIFA-ban, ennek egyik oka például a haj/frizurák nagyon részletes és igényes kidolgozása!"

Elõzetes screenek??😊
Ezt otthon fotóztam vazz

Breki33
De nemigaz, hogy ittse képesek normális Juve mezt belerakni P
The Hedgehog
Hát jah! A "kamera mélyfókusz" volt a PS2-es FIFA 2001-ben is oszt kivették! Hülyék! A fejlõdés-öregedés igen jól kidolgozott, errõl olvastam a pesinsight-on. Várom! Az arcokra meg annyit, hogy messze jobbak az elõzetes screenek alapján mint a FIFA-ban, ennek egyik oka például a haj/frizurák nagyon részletes és igényes kidolgozása!

mohus
Cafu (ehhez képest a FIFA kudARC😊

mohus
namégegyszer😊

mohus
Buffon

mohus
Bíró Mögött Settenkedõ Nedved

És Nedved a Konami "kamera mélyfókusz" effektjében...ilyet eddig csak a Gran Turismoban és a Konami fociban láttam...erõsen életszagúvá teszi a dolgokat

mohus
Itt a DEVELOPMENT SHEET

tehát az összes játékos öregszik...közben fejlõdik...csucsra ér...aztán kuka😊

mohus
A Lazio-t ma csúnyan elgyepáltam 3 csillagon 4-0-ra

Egy Trezeguet gól

remélem nem szaggat nagyon, természetes a játékban röccenésmentes stb...

mohus
csináltam a digitkamerámmal, de nem lett 30 frame/sec szaggat...majd meglátom

doncarlos...seduxent javaslok, de ha bármi kérdésed van elõször: PESINSIGHT

The Hedgehog
Igen!

Én már játszani akarok,nem videózni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Johnny23
Mohus !

Videokat nem tudsz készíteni/beszúrni (ingame stb) ??

Johnny23
újra (2-odszor)válaszolok : IGEN! <#pardon1>

doncarlos
hi all!
nagyon várom már pes4-et...a 2 már psx-en szarrátoltam,a 3-mal is ugyanez a helyzet pc-n.....igaz hogy 4-ben lesz Online????
Tehát télleg tudunk egymás ellen focizni neten???? Nemtom hol hallottam,de igaz????

doncarlos
hi all!
nagyon várom már pes4-et...a 2 már psx-en szarrátoltam,a 3-mal is ugyanez a helyzet pc-n.....igaz hogy 4-ben lesz Online????
Tehát télleg tudunk egymás ellen focizni neten???? Nemtom hol hallottam,de igaz????

doncarlos
hi all!

doncarlos
hi all!

doncarlos
hi all!

doncarlos
Újra felteszem a kérdést.....
hi all!

The Hedgehog
nagon cépcégecek! 😛