Pro Evolution Soccer 4 [WE8]

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33

Breki33

Breki33

The Hedgehog
várgyuk nagyon! 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
Mivel közeledik a 19-ike lassan lehet nézni feltûnik-e valami
ha nem akkor marad 26-ika

Egyesek már készülnek:

Ma ezt olvastam már :-)
Pe4 PC demo is out
check http://www.pes.konami.com/demo.html
or mirror: http://www.albinoblacksheep.com/flash/you.html

Breki33
sztem volt több is P
de nem szemrehányásból mondtam

HA egyre emléxel hát egyre emléxel.

Inkább válaszolj a másikban P
The Hedgehog
mindíg? egyszer kértelek meg rá!

Breki33
Csak azért gondolom mert mindig velem scanelteted a cikkeket P

Természetesen PC újságokról beszélek, konzolok nem nagyon érdekelnek.

Oké visszatértem P
The Hedgehog
márbocs... GURU-t kb 2 havonta veszem, Gamestar veszem, 576Konzolt veszem... és a többit is megkapom haveroktól. Szóval meg tudom mondani melyik a jobb. Minõségében az 576 a legjobban összerakott magazin. PCsekre szûkítve a Guru ver mindent ez igaz...

Nade no OFF... térjünk vissza!

Breki33
temeg Guru-t nem P
The Hedgehog
sztem meg nem olvasol 576-ot 😊

Breki33
sztem meg a PC Guru
The Hedgehog
jah! Nintendo fan 😛 nem is értem, hogy adhat Martin pópa PS2 kontrollert a kezébe... bár még mindíg a 576 Konzol a magyar gamer piac legszínvonalasabb lapja (beleértve ide a Gamestartól kezdve mindent).

mohus
Hát Csipi M Lee már csak ilyen😊

a Gran turismo 4 Prologue+t kormány nélkül tesztelte, meg általában az autós gammákat😊aztán kijelentette hogy nincsenek benne gépi ellenfelek, pedig csak az egyik menüben kelett volna bekapcsolni😊

ált.ban lehúzza a Ps2 stuffokat, így ha belõle kijön egy 9.5...az már csoda

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

The Hedgehog
ja épp most tettem le a cikket én is 😊 igaza van bár kicsit mérges voltam, hogy csak 1 oldalt kapott a game, mikor minden évben 2 ad neki Martin pópa... és ezért a teszt sem lett túl fényes darab dehát ez van!

mohus
így folytatják karira meglesz😊

576 Konzolban egyébként 9.5 pontot kapott ráadásul Csipi M Leetõl

A cikkben megemlíti az elvakult fifa rajongókat is...szerinte ideje váltani

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

The Hedgehog
26

Most akkor 19 ? 26 ? 29 ?

Melyik is ??? 😊))

Ez komoly 29 ? Jézus!!! Én belehalok .......

Akkor addig Underground 2 😞

The Hedgehog
bocsánat igazad volt... nov26!

The Hedgehog
"The move online comes as an answer to pleas from the series' fans. The Xbox version of the game uses the Microsoft format's Xbox® LiveTM service to facilitate fully online matches, and allows for one-against-one matches against Pro Evolution Soccer 4 fans all over the globe. Similarly, the PC-DVD version of the game, supports LAN network play and online play via TCP/IP connections, again allowing one-against-one matches with a hooked up opponent."

The Hedgehog
A KONAMI hivatalosan is megerõsítette, hogy a PES4 PC-s verziójában lesz online játékmód 😄

YESSSSS!

The Hedgehog
nov 29 😞

Most akkor 19 vagy 26 a megjelenési dátum ?

mohus
vagy még jobbak...

wolf és pl a wefantasy még nem rukkolt elõ semmivel

az a jó h a ps2 és a pc mezek stb kompatibilisek...lesznek.

mohus
hát sztem az a nike aerow minden labdakészítõn kifog

shevy
nincs olyan nike aetow ami ilyen sárgás szinû, vagy ilyen hülye zöld szine van, arsenal crystal palace meccsen volt ilyen, remélem valamilyen patchben benne lesz

Breki33
A Rotario és a Bl jó a többi nem.

A Nike elég fura.

Ez nem azért mondom mert énis a labdakészítõ üzletágban dolgozom P
Johnny23
ténleg cool

pc-re is lesznek illyen "Jonboyo patch" -ek biztosan!!!

hanem addig nem tudnál berakni(ha már igy belejöttél) Milan játékosarcokat plz.kiváncsi volnék??

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

mohus
lasztikra semmi komment?😊
sztem baba hogy 7 közül lehet csemegézni

Johnny23
Amen

Hát ebben bizom én is!Úgy legyen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mohus
Csak annyit h sztem életed eddigi legjobb focis játéka lesz heteken belül a tied...netes multival.

Akkor sorry,túlreagáltam lehet.

De õk miért hozzák rám a frászt,ilyen hülyeséget külön kiemelni...

mohus
nem bántásból mondtam...

de másokra a frászt hozod😊

Micsoda éleslátás,de ha tovább kombinálsz talán arra is rájöttél volna hogy mégsem 18 éves vagyok,csak az adataimat kellett volna megnézni.

Bocs hogy nem vagyok perfekt angolból,talán még nem lõnek fõbe érte ma hajnalban...

mohus
PES4 (Jonboyo patch) - PS2

Válszható lasztik...igen igen most már 7! fajta közül választhatjuk ki melyikkel nyomjuk..korábban ugye csak 2 közül lehetett választani.

mohus
ez a copy átka😊

mohus

mohus
ja elcsesztem😊

szoval

Breki33
Ez már volt
mohus
most mi lesz?😊
mész a dunának?
nyomok egy képet amíg vársz😊

na ki õ?

mohus
"kicsillagozom,és alulra irok"

*Network TCP/IP 1.5mbs or higher - ilyen netkapcsolat szükséges a játékhoz

*No need if you do not go to the internet.... - és a csillagocska az hogy nincs szükséged rá, ha nem akarsz interneten játszani

18 éves vagy remélem kedvet kapsz ezután egy kis angol tancsihoz...

Johnny23
1Naggyon szomorú hír :

A PESinsight.com szerint a Konami (egyenlöre)ismeretlen okokból 1héttel "továbbcsúztatta" a megjelenést !!
Így azután a korábbi ígéretekkel ellentétben nov.19-e helyett csak 26-án adják ki hivatalosan a gammát.

BASSZUS KULCS!!<#falbav><#rinya><#sir>

The Hedgehog
ne tedd még valami bajod esik 😊 nem vonják vissza, persze az sem elképzelhetetlen, hogy kacsa és a nem is terveztek a PC-sbe multit 😄

najó! nem húzlak 😛

Csak én feszengek,de az ilyen "kicsillagozom,és alulra irok" dolgok mindig valami kitételt,meg változást jelölnek.Ha most 8 nappal a megjelenés elõtt visszavonják a multit,biztos lefordulok a székrõl...

The Hedgehog
mit feszengtek? Azért van pirosozva mert fontosnak tartják kihangsúlyozni! Ha nem raknának bele oda se írnák...

Jaj...,miért van ott kicsillagozva vörössel a network rész.Nem vágom alul az angol szöveget,de nagyon rossz érzésem van...<#conf><#confused>

doncarlos
hi skacok...!
ezt láttátok már? :
http://www.pes4.net/eng/flash.html

na ez legalább biztos...

lesz tuti online <#worship><#worship><#worship>

Breki33
ezt quaresmatol kérdezd volt valami program erre ami wav-ból készitett, de sajnos ez itt too heavy