Pro Evolution Soccer 4 [WE8]
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
ezek a homályosítások rohadtul teccenek 😊

1. Menük
Sokat nem mutat belõlük a demó, de amit látunk korrekt és nagyon jól kezelhetõ. Gyors és minden olyan helyen van amit rögtön észreveszünk. Nem kelle ennél dizájnosabb layout szerintem egy focis játékba. Ez pont elég. Bár mondjuk PC-n tény, hogy vannak szebb megvalósítások is, de ez portolt játék és ne várjunk tõle többet.
2. Grafika
Tudtam, hogy minimális változtatások lesznek a grafikai motron, de mégis azok az apró újdonságok melyeket belecsempésztek hihetetlenül megdobják az egész összképet. Elsõként feltûnhet, hogy a nagyobb sztárok arcai sokkal valósághûbben lettek lemodellezve. Én ennyire felismerhetõ modellekkel még megvallom õszintén egy focis játékban sem találkoztam eddíg (volt pár a kezemben 😛). A modellek viszont még mindíg szögletesek kicsit, viszont ennek fejében rengeteg apró "kiegészítõt" figyelhetünk meg a játékosokon ami nekem marhára tetszett (pántok, rövid zokni, kesztyûm, gyûrû, nyaklánc stb.) A stadionokra egy panasz sem lehet, talán egy fokkal még szebbek, mint a PES3-ban és a közönség sem olyan darabos mozgású már. Van élet a lelátókon, hatalmas zászlók, bedobált füstbombák. Ez az ami a legtöbb játékból hiányzik nekem. Sokan a FIFA-t tartják grafikailag a jobbnak. Tény, hogy többet tud a FIFA 2005 alatt duruzsoló EA motor, DE... a PES4 hihetetlen jól kezeli a textúrákat és emiatt sokkal élesebb, letisztultabb képet kapunk, ami nálam a PES irányába dönti a mérleget. Nem elnagyolt, nem homályos!
3. Animáció
Ebben a dologban marha felemásak az érzelmeim! Durva kettõség jellemzi a PES4-et ezen a téren. Egyrész hihetetlen jó és élethû mozdulatokat, mitöbb mozdulat sorokat mutatnak be meccs közben a játékosok, de van pár annyira bugyuta mozgás, hogy itt bukik ki az, hogy az EA-nak ehhez valamivel nagyobb tapasztalata (és több pénze 😛) van. Az alap futás fura, én nem így futok a pályán 😊 Lehet, hogy a japán srácok derékbántalmakkal közködnek? 😄 Szóval ebben véleményem szerint a FIFA jobb. Mozdulatok mennyíségében egy szinten van a két játék, bár a PES4-ben a lökdösõdés marha jó lett. Huzzák-vonják egymást a játékosok akár a való életben, ez valamiért a vetélytársban elõre scriptelt lett :\ Az out-game animációk (bevonulás, lapanim, gólöröm) hol a PES jobb, hol a FIFA. A bevonulás és a gólöröm animok szerintem a PES-ben változatosabbak. Utóbbiaknál arra is figyeltek, hogy a játékos mindíg az eredménynek megfelelõen ünnepelje gólját. A lapanimokról nem tok sokat mondani 1-2-t láttam, voltak jobbak és rosszabbak. Majd meglátjuk a teljest...
4. Játékmenet és AI
Szóval. Ide sok mindent nem akarok írni? Kell egyáltalán? Aki játszik vele láthatja, hogy ennél jobb egyelõre nincs. Minden téren hozza a valós életben futballnak nevezett sport minden lehetséges mozzanatát. Egybõl 4 csillagon kezdtem a demót. Mondom már jó vagyok höh! 😄 Rögtön varrt is nekem egy gólt az a hobbitfejû Rooney! Más lett! A PES3 után meg fogunk lepõdni. A legnagyobb változás a védekezésen ment át. Máshogy kell majd becsúszni, máshogy kell szerelni... rá kell ismét érezni, de a végsõ összkép jobb mint amit eddíg láttunk! Nincsenek scriptelt események. Mindent az AI csinál. Nem ragozom és nem húzom a PES4-ben igazi meccseket játszhat, nincsenek mû dolgok...
Ennek ellenére még nem teljesen gyõzött meg a játék. Persze egy demónak nem feltétlenül ez a dolga. Olyan ez mint amikor rádmosolyog egy jó csaj... és tudod, hogy több lesz késõbb ez egy szimpla mosolynál 😛 Én nyugtáztam a PES4 mosolyát, mehetünk szobára 😛
Amúgy a 1508-ra várnám még a választ
vagy senkise játszik dual-al?
ugyh nemcsodalkoznek ha lassan raferne egy nagygeneral a masinara.
1600XP
256 SDram
Gf4Ti4200
Driver problémád lesz
1000%
de asszm ezigy edeskeveske lesz ehhez :/
AMDXP2600
ATI 9800PRO
512 Samsung DDR
4x élsimítással 1024*768-ban mint kés a vajban........
Milyen géped van ?
tegnap este vegre enis ratettem a mancsom es vetettem kritikus tekintetem a gama-ra,hat mitmondjak a velemenyem eleg felemas.fizikaja,grafikaja,mozgasok es variacios lehetosegek ugylatom sokkal fejlettebbek mint a 3-nak,(direkte elveztem rugdosni az ellenfelet,annyira latvanyosak a szabalytalansagok😊 ) de ha ehhez hozzaveszem h 1024x768 ban 32biten(high?) ugy szaggat mint a pes3 sosem,akkor mar nem vagyok annyira optimista.remelem a full verziohoz nemkell teljes butitast vegeznem grafikailag,h elfusson :/
3 felidot jatszottam,elmeny,de nagyonremelem nem igenyel tobb10ezres befektetest hardverszinten
Este én is kipróbáltam a gamet... Hát a Fifa sehol nincs még a demohoz képest sem... Több idõt játszottam tegnap vele mint a Fifa2004,Fifa 2005-el összesen...
Nem a Konamit akarom ISTENITENI ( bár lehetne) de az EA rettenetesen elcseszte...
CSAK A KISPEST !!! HAJRÁ NEWCASTLE !!!
Sztem a PES4-nek simán lehetne magyar kommentárt gyártani... persze ha valakinek van kedve és ideje hozzá 😛
Szóval inkább kerüljétek az ilyesfajta hülyeségeket! Erre ott a Konzol részleg...
Sziasztok! Msn:[email protected] Enemy Territorry!:MatriX HUN
Direkt azért gondolta anno a BOSS, hogy nekik külön legyen.
És tudtommal ottis van Konami-s fórum.
Én pl sose írok PC-s dolgokról oda.
Szval sértegetés helyett gondolkozni kéne.
Itt ugyebár a PC-s demórol volt szó.
És ha nálam PC ronda a mez pl had írjam már be anélkül, hogy egy okos anélkül, hogy látta volna beszólna.
Talán annyit értek a mezekhez, illetve a grafikához, hogy meg tudjam állapítani.
Ilyen hülye beszólások helyett inkább a kérdésemre válaszolnál.
csak a felsõ képen miért van eldeformálódva? P
ja biztos a TV-d torzít :-)"
ezek angelus fotói, látszik az also képen hogy milyen tvje lehet
...az enyém sikképcsöves
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
a háló sokkal szebben rezdül....
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
akkor vak vagy és olvasni sem tudsz
Fórum >> Játékosok fóruma >>
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
De ugye nem ez volt a kérdés.
A settingsben beállítottam és írtam mi a problémám.
A hálóról meg annyit, hogy én nem szeretek ilyen közeli nézetben játszani :-)