18976
-
#5084 rád speciel nem gondoltam .P
épp ezért nem rakosgatom be mert tul.képpen te tudod csak h mit hova kell(meg egy két ember).
hülyeségeket meg nem fogok megkérdeni 3000x -
#5083 eggyetértek Breki-vel -
#5082 A mai kitserverből is csemegézhetsz.
Ha két Acdsse-t nyítsz könnyen összehasonlíthatod -
#5081 dehogy követünk
tök jól néz ki -
TuaPapa #5080 Nem mindig, pl 1-2 mez néha "kiélesedik", és akkor rohadt jó :P -
#5079 fax kivan. valaki nem szolna be csellonak,h ne menjen el a net? :)))
Én még mindig nem bizok a mezekben.. tul darabos . majd ha minden konkret lec,berakjuk. sztem kove1ssetek engem .P -
Snipa #5078 mindjart az elejen, meg kiirja hogy F10 chat loading aztan disconnected... -
Snipa #5077 sracok most probaljuk haverral de mindig lebont a kapcsolat, tud valaki errol valamit?
-
#5076 be van lőve
csak nem a te összevissza mezeidhez, hanem az övéihez
nemis tudhatná máshoz P
Amúgy sztem szépek a mezek, persze ki kell válogatni egyesével. -
Quaresma #5075 ha megnyitottad, akkor ott egy csomó fájl jelenik meg! Amit be akarsz importálni, olyan nevü fájlt keress ott a keresés opcióval, majd jobb klik rá és import! -
#5074 mert sosem csináltam azért -
Quaresma #5073 Miéer olyan nehéz ez? -
#5072 "megnyitod az AFS-et (gondolom 0_text.afs)"
Na én itt elveszek
Failed reading descriptor #2155
-
Quaresma #5071 Hiányzika fifaiskola... -
#5070 :DDDDDDDDDD -
#5069 Hedge akkor Te nem is használod a kitservert??
ááá ki is kapcsolom ezt a szar kitservert PPP,már az elejétöl fogva mondom,hogy az eredetiek sokkal szebbek,csakhát azok korlátozott számban vannak (licensz) sajnos !!
DE hátha lesznek szebbek (remélem) !! -
#5068 áááh! azt nem meg kell nyitni! most be akarod őket tenni az AFS-be nem? NAH! akkor megnyitod az AFS-et (gondolom 0_text.afs) és abban megkeresett azt a txs-et vagy flg-t aminek a helyére az újakat akarod. na! action...import file és má be is teszi! -
#5067 txs, flg nem nyit meg :( -
#5066 mert sosem csináltam ilyet és kinai -
#5065 nyisd meg az AFS-t és jelöld ki az eredeti lecserélni kívánt fájlt és akkor jó lesz! miért olyan nehéz ez? -
ZsilKEANE #5064 Észrevettétek hogy mennyire élethü a jatek??
Van Nistelrooynak kajak lofeje van:DDDDD
-
#5063 txs, flg kiterjesztést hogyan teszel be ? -
#5062 action-ban minden szürke vagyis semmire sem kattintható -
#5061 action...import file :P -
#5060 Hedge válaszolj 5057 re pls
-
#5059 tökéletesen jó meglátás! valamiért szarabbul néznek ki a kitserverrel bepakolt mezek! közelről elmosottak és elnagyoltak... szerintem ez a BMP-k miatt van... -
#5058 najo ezzel nem fogok szórakozni,lehet visszaállitom az eredeti paaram -ot azt csáko
bszki azt hittem ha már van külön "számozás file"! ehhez az FCH-hoz akkor joggal gondolhatná az ember hogy az be is van lőve tutira! -
#5057 valamit nem értek
AFS explorerrel raktok be mindent ?
txs, flg kiterjesztést hogyan ?
-
#5056 18 P
Amúgy Waterloo és most linkelem be kb 4*
klikk -
#5055 +1ébként mér látom én még mindíg szebbnek(kidolgozottabnak,szebb/"finomabb" szinünek)az eredetileg benne lévő licenszelt mezeket????Ezek az ujjak néhol olyanok,mintha 1szerűen oda lenne festve(1paca)--->csunyi!P
vagy én vagyok láma? kell még vmit állítani külön GS-ben,v mi ????
HELP! -
#5054 de magukon a mezeken nem kell szint állitani,azt csak kitserver azt csá,ugye???
mivel is,hogy is? lécci 1számot! -
#5053 DE P
mint ahogy kiis tárgyaltuk P
Amúgy ez az új kitpack is marha jó -
#5052 Gyereke, az FCH-féle mezszámozás van fönn,és néhol teljesen elmosodottak,szarul kivehetők a számok,nevek a mezen--->csúnya....nem kell ezen vmi colort állítani vagy ilyesmi?? -
#5051 ne befüvezel? P -
#5050 nem is kevés:) -
mike369 #5049 de! könyvtárak vannak... -
#5048 ugye az uni könyvtárban vannak az idk szerint????
-
#5047 nem csináltál könyvtárat azoknak? -
mike369 #5046 nekem megy, csak ilyen "szellemes"
igen, arra a mappára gondoltam, de ha nálad eleve nem is indul, akkor több gond is van itt... -
Rossi1 #5045 Nekem egyáltalán nem indul el...ja próbáltam semmi..:(((
Mike369
neked elindul csak átlátszóak??? Hogy érted azt hogy tegyem be a kitserverbe??? aKDb vagy milyen könyvtárra gondolsz??? Abban benne vannak...