18976
-
#5004 Ez az új se rossz P -
CzKaresz22 #5003 Lehet de nem lehet leszedni én nem tudtam teljesen!10 file lejött a többit meg nem találta... -
#5002 sztem a francia titubb P -
CzKaresz22 #5001 Az mx440-el bajok vannak a gameban a hivatalos oldal is ír róla :( -
#5000 mx440!!!
nálam: Radeon9800pro ---> és tul gyors! P
(1ébként mindenképp szedd le hozzá a legfrissebb drivert az segít(het)!!!!) -
CzKaresz22 #4999 Na akkor ami az FH-n van (tegnap került fel mezcsomag) mezcsomag nagyon tuti! Összesen ha jól láttam 2 mez hiányzik...
Livorno s a Cagliari ha jól láttam... Ezeket keresném skacok...
Aki tudja rakja ide be...
A francia kitpack-ban lehet benne van de annak a linkje már nem volt elérhatő tegnap... -
#4998 sziasztok. A Pes 4-hez nincsen még valami gyorsitó patch? mert nekem kurva lassu,főleg,ha neten jáccok,és ott tuti nem a netem miatt van.
Ja....geforce mx 440 a kártyám
feltettem azt az 1.10-es patch-et,de semmi.
-
#4997 Egy újabb kit pack
klikk -
#4996 Ez tegnap elmaradt
-
#4995 A #fifahungary-n többeknek is összehoztuk. Megy. -
#4994 Ez az Angol szöveg azt írja, hogy hogy lehetne, de fogalmam sincs. -
#4993 Nah akkor most vagyok kiakadva azt halottam, hogy routerrel soha az életbe nem fogok Pes4 -el játszani neten. Nem lesz hozzá patch.
És ezt írták soccergaming forumba:
Playing on-line behind a router
Now please correct me if I'm wrong, but atm I don't think it's possible to join a game as a client when you're behind a router.
Myself, I forwarded the appropriate port (UDP 5739) and now I can host a game without a problem, but I cannot join in. I've been hanging in IRC for a while and it seems to be problem for everybody who uses a router.
So, any suggestions to work around this problem would be greatly appreciated. With league games to come, it would be impossible to have a match between two router parties! Also, the host has a big advantage, since he is lag-free.
Oh yeah, and connecting the modem directly to my comp when I play PES4 is not an option, since I use a modem/router, so I can't seperate them.
ááááááááá -
#4992 Holnap reggel mikor kell a bajnokságra a jelentkezni a fifahungary-n?FORZA MILÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Quaresma #4991 http://www.fifahungary.com/modules.php?name=Letoltesek&d_op=kategoria&cid=154 -
Quaresma #4990 Fifahungaryn még sosem jártál? Mert kellene, és nem lenne ennyi kérdésed! -
#4989 sztem automatikusan konvertál
vannak igen -
#4988 az elsőt -
bajzi #4987 Linkeljétek már le hogy honnan tudom le szedi a AFS Explorerrel (mert nincs kedvem böngészni köszi -
TuaPapa #4986 angol válogatott mezekkel vki kiszúrhatná a szemem :) -
TuaPapa #4985 pedig ezekből is a jobbakat beletehettem volna a mezcsomagba... -
#4984 napközben még oksa volt -
TuaPapa #4983 Akkor jól mondom, csak sajnos nekem ezek a linkek nem akarnak működni :( -
#4982 #4906 -
TuaPapa #4981 "Ole mix mezek"? -
TuaPapa #4980 Melyik francia? -
#4979 -
#4978 na most megnéztem
ugyanaz a textura van 4 különféle felbontásban
tehát ha megvan az első akkor csak át kell oknvertálni megfelelőre a többit
stadionok vannak komplett .bin fileban? -
red6t6 #4977 Wolf Option v1.75 -
#4976 már látom...jersey...stb -
#4975 "és az alpha a minta"
na ezt bővebben:)
a graphic studio első két-három textura képe a gyepek, melyiket cseréljem? -
#4974 "Ezzel kapcsolatos a kérdésem ha vezetek, és elkezdenek nyomni mire érdemes állítani a taktikát és hogy a legegyszerűbb?."
én spec támadok mint bolond...bármennyire is próbál a csapat védekezésre átállni (L2 folyamatosan nyomva közben R1: csik elindul pirosba)
bevágok még kettőt..akkor az ellenfél lelke már meg van törve, lehet játszani a közönségnek
ha 1-0-lal szenvedsz végig akkor az utolső percek igen izgik lesznek
-
#4973 ez négy sima bin amit cserélni lehet -
#4972 Az első-t
szedd ki a mai real stadionból
és az alpha a minta -
#4971 na 1ilyen Jonboyo -s kéne Pc-s átiratban -
#4970 "Konzolosoknak
¤¤¤¤¤ OLE MIX V1 ¤¤¤¤¤
!!!!! FOR WINNING ELEVEN 7 International COmmentary Jap Rip Only !!!!
RELEASE INFO :
Made by...... Renzo, Louike, Kikim & Sfc-Tsubasa
Released..... 04-06-2004
Tested by.... Renzo
Packed by.... Renzo
Patch type.... .PPF
"
kicsit régi már papa:) és cd riphez készült....
OLE-t seosem kedveltem igazán...mindeng félmunkát végzett:)
jonboyo és angelus alaposabb sokkal -
#4969 ez a szanitéces nagyon dög..
merre van a textúra a progiban? -
#4968 mert nem minden a felbontás:)))) pl a jó "grafikának", (ami nálam látvány animáció életszerűség) semmi köze a felbontáshoz -
#4967 OLD TRAFFORD
mellesleg dolgozom egy Puskás Ferenc Stadionon:) Breki kéne valami jó gyep bmp a puskáshoz...meg egy kérdés h a graphic studióban háromféle gyeptextura van...miket cseréljek le és milyenre...szóval egy kis útbaigazítás kéne..lehet priviben is kösz
ja és a képek
-
#4966 Nem tom skacok de csinálhatnátok egy PRO EVO 4 BAJNOKSÁG TOPICOT a NEVEZÉSEKRE....és akkor nem maradna le senki semmiről , mert itt két mezcsere és három gyepcsere között elég nehéz bogarászni -
#4965 Ugye megegyeztünk, hogy mások lefoglalt csapatait tiszteletben tartjuk........