18976
-
#5124 Amúgy nem értem miért jó ez a konaminak -
#5123 nem értem:)
hülye konzolostól mi vársz -
#5122 jah sok remény nem volt rá :( mindegy! azért remélem hamarosan sikerül már ezt a PC-s BIN-t szétbontani :\ -
#5121 Jah ettől meg kiakad
mondjuk sejtettem
Ezért jó, ha az embernek két demója van P -
#5120 a KONAMI készítette azt a BIN-t nem a PC... nem is érted miről beszélek! te mivel nézed meg a PS2-es bineket? PC-vel! látja? látja! a gond az, hogy a KONAMI valamiért új kodolású BIN-ekbe nyomta a PC-s verzió mezeit! amit a Graphic Studio nem lát NA!!!!!!!! -
#5119 bki ezt berakva látja
kiprószálom -
#5118 ezt inkább meg sem hallottam:)
annyira bonya a PC h még egy bin-t sem lát:) -
#5117 Ezt kéne látnotok
és itt a bin-je -
Quaresma #5116 Amúfy #5112 -
Quaresma #5115 Mingyá javítjuk a linket... -
#5114 de nem nyilik meg semmi a nevezésre kattintva -
#5113 neeem! faszom a KONAMI-ba :P -
Quaresma #5112 NEVEZÉS FH-n A PES4 KUPÁRA! -
#5111 ja érdekelne minket! az XBOX-osak nem mentek azt próbáltam! de nem biztos, hogy a PS2-esek sem mennek! egy próbát megérne :P -
#5110 oh..ja juhja'...
faszom a PC-be:)
pill Breki -
#5109 ebbe most nem megyek bele... :) -
#5108 linkelj már ki nekem egy ilyen bin-t -
#5107 nem mert eleve meg sem nyitja a mezek BIN-jeit! nem látod a tartalmukat :( -
#5106 semmit! csak a mezeket nem lehet vele megnyitni! minden mást igen! -
#5105 A többi stadiumot is megcsinálom.
Illetve fele már kész van.
De nekem juve-s szögletzászló kell P -
#5104 nem elég, ha a bmpt megnyitod aztán "behúzod"? -
#5103 ja csak én nem mondtam a véleményedről, hogy hülyeség -
#5102 jaaa...az más
de mit csinal a graphic studió ha elindítod...es a 0_text.afst bogarászod? -
#5101 naszóval graphic studió
-
#5100 PC-n ez nem így működik ha figyelemmel kíséred a fórumot! mert hülye azért nem vagyok! :D
én is azt használom mohus barátom csak éppen a PC-s mezek BIN-jei más kódolásúak és még nincs olyan progi amivel ki tudjuk őket pakolni :( -
#5099 Graphic Studijóóóóóóóóóó
én azt használom...bin bmp afs size slmp minden van benne...
a mezeket a graphic studió "kéri" h milyen felbontás és színmálység legyen
-
#5098 nah! csekk! a jobb oldali a KITSERVER-el berakott mez. látható, hogy sokkal rosszabb minőségű távolabbi kamerákból... a bal oldali pedig 3 féle textúraméretre csökkentett mezet használ (ahogy a BIN-ben is megtalálhatóak lennének ha oda pakolnánk őket)... ezt nem én gyártottam, hanem maga a KITSERVER készítője JUCE! szóval egy BIN-ben 3 különböző méretű textúra (mipmap) van a mezek különböző távolságban való "mutatásához" (512x256, 256x128, 128x64). A BMP meg ugye csak 512x256 és így a játék kénytelen maga lekicsinyíteni azt. Ezért a csúnyaság! Nah most akkor Breki döntsd el melyik a szebb? :D tényleg kellene már egy progi amivel BIN-be pakolhatnánk őket :O
-
#5097 "ne befüvezel? P"
befüveztem:)
sőt úgy döntöttem hogy a rotterdami helyett az általad linkelt Yokohamára teszem a reált, azzal a szép zöld gyepzettel...még nem írtam ki DVD-re
adok cserébe egy szögletzászlőt neked:)
-
#5096 azért nem csak én és Johny vettük észre a mezek kicsit rosszabb minőségét: http://www.soccergaming.tv/showthread.php?s=&threadid=115300
és maga Juce! a kitserver készítője ír a dologról! szóval khm :D -
#5095 hát?! hányas AFS explorert használod? -
#5094 azért hasonlítsd egyszer őssze őket ha van időd :) meg ahogy itt te is elmondod a véleményed vmiről had mondjam már el én is! elvégre ezért van ez topik itt nem? -
#5093 lehet láma vagyok /sőt biztos/ de nekem akkor sem megy
eleve nem nyitja meg -
#5092 -
#5091 szted P
szerintem jók
had döntsem már én el :-) -
#5090 szerintem a BIN-ek tartalmaznak egy olyan algoritumst amitől a BIN-ekben lévő meztextúrák sokkal élesebbnek tűnnek a játékosokra feszítve, gondolom mivel a BMP-ből veszi a KITSERVER az új mezeket ezt az algoritumst a játék nem tudja rajtuk alkalmazni :\
ez csak egy feltevés! -
#5089 ez hülyeség! spark mezeit beraktam a PES3-ba binesen és utána a PES4-be kitserverrel és MESSZE JOBBAN NÉZNEK KI A PES3-ban! tennék ki képet de GPRS-el nem tok felnyomni semmit :(
szóval szerintem ez a KITSERVER-es BMP-s megoldás nem a legjobb, de legalább valami... én remélem, hogy még azért jön egy mezes BIN-eket is nyitó Picture Decoder vagy bármi -
#5088 nekem meg egy rendes net :\ -
Zizizi #5087 srácok mi lesz az online BL-el. Nem tudom elvastátok e a fifahungary oldalon a forumba a dolgokat. -
Snipa #5086 nektek megy a multi? segitsen valaki :D -
TuaPapa #5085 Már csemegéztem :)
Egyébként meg nem tudom mitől függ az élesség. Néha kiélesednek a mezek, mint pl gólörömnél a gólszerzőnek nagyon jól nézett ki, a többinek meg elmosódott volt. És van olyan, hogy tök xarul néznek ki néha az amúgy tök jó mezek. Ez szerintem nem a mez "hibája".