18976
  • Breki33
    Amúgy nem értem miért jó ez a konaminak
  • mohus
    nem értem:)
    hülye konzolostól mi vársz
  • The Hedgehog
    jah sok remény nem volt rá :( mindegy! azért remélem hamarosan sikerül már ezt a PC-s BIN-t szétbontani :\
  • Breki33
    Jah ettől meg kiakad

mondjuk sejtettem

Ezért jó, ha az embernek két demója van P
  • The Hedgehog
    a KONAMI készítette azt a BIN-t nem a PC... nem is érted miről beszélek! te mivel nézed meg a PS2-es bineket? PC-vel! látja? látja! a gond az, hogy a KONAMI valamiért új kodolású BIN-ekbe nyomta a PC-s verzió mezeit! amit a Graphic Studio nem lát NA!!!!!!!!
  • Breki33
    bki ezt berakva látja

kiprószálom
  • mohus
    ezt inkább meg sem hallottam:)

annyira bonya a PC h még egy bin-t sem lát:)
  • mohus
    Ezt kéne látnotok

és itt a bin-je
  • Quaresma
    Amúfy #5112
  • Quaresma
    Mingyá javítjuk a linket...
  • Breki33
    de nem nyilik meg semmi a nevezésre kattintva
  • The Hedgehog
    neeem! faszom a KONAMI-ba :P
  • Quaresma
    NEVEZÉS FH-n A PES4 KUPÁRA!
  • The Hedgehog
    ja érdekelne minket! az XBOX-osak nem mentek azt próbáltam! de nem biztos, hogy a PS2-esek sem mennek! egy próbát megérne :P
  • mohus
    oh..ja juhja'...

faszom a PC-be:)

pill Breki
  • The Hedgehog
    ebbe most nem megyek bele... :)
  • Breki33
    linkelj már ki nekem egy ilyen bin-t
  • The Hedgehog
    nem mert eleve meg sem nyitja a mezek BIN-jeit! nem látod a tartalmukat :(
  • The Hedgehog
    semmit! csak a mezeket nem lehet vele megnyitni! minden mást igen!
  • Breki33
    A többi stadiumot is megcsinálom.

Illetve fele már kész van.

De nekem juve-s szögletzászló kell P
  • mohus
    nem elég, ha a bmpt megnyitod aztán "behúzod"?
  • Breki33
    ja csak én nem mondtam a véleményedről, hogy hülyeség
  • mohus
    jaaa...az más

de mit csinal a graphic studió ha elindítod...es a 0_text.afst bogarászod?
  • mohus
    naszóval graphic studió
  • The Hedgehog
    PC-n ez nem így működik ha figyelemmel kíséred a fórumot! mert hülye azért nem vagyok! :D
    én is azt használom mohus barátom csak éppen a PC-s mezek BIN-jei más kódolásúak és még nincs olyan progi amivel ki tudjuk őket pakolni :(
  • mohus
    Graphic Studijóóóóóóóóóó
    én azt használom...bin bmp afs size slmp minden van benne...
    a mezeket a graphic studió "kéri" h milyen felbontás és színmálység legyen

• The Hedgehog
    nah! csekk! a jobb oldali a KITSERVER-el berakott mez. látható, hogy sokkal rosszabb minőségű távolabbi kamerákból... a bal oldali pedig 3 féle textúraméretre csökkentett mezet használ (ahogy a BIN-ben is megtalálhatóak lennének ha oda pakolnánk őket)... ezt nem én gyártottam, hanem maga a KITSERVER készítője JUCE! szóval egy BIN-ben 3 különböző méretű textúra (mipmap) van a mezek különböző távolságban való "mutatásához" (512x256, 256x128, 128x64). A BMP meg ugye csak 512x256 és így a játék kénytelen maga lekicsinyíteni azt. Ezért a csúnyaság! Nah most akkor Breki döntsd el melyik a szebb? :D tényleg kellene már egy progi amivel BIN-be pakolhatnánk őket :O

• mohus
    "ne befüvezel? P"

befüveztem:)

sőt úgy döntöttem hogy a rotterdami helyett az általad linkelt Yokohamára teszem a reált, azzal a szép zöld gyepzettel...még nem írtam ki DVD-re

adok cserébe egy szögletzászlőt neked:)
  • The Hedgehog
    azért nem csak én és Johny vettük észre a mezek kicsit rosszabb minőségét: http://www.soccergaming.tv/showthread.php?s=&threadid=115300

és maga Juce! a kitserver készítője ír a dologról! szóval khm :D
  • The Hedgehog
    hát?! hányas AFS explorert használod?
  • The Hedgehog
    azért hasonlítsd egyszer őssze őket ha van időd :) meg ahogy itt te is elmondod a véleményed vmiről had mondjam már el én is! elvégre ezért van ez topik itt nem?
  • Unicorn1979
    lehet láma vagyok /sőt biztos/ de nekem akkor sem megy
    eleve nem nyitja meg
  • Placebo74
  • Breki33
    szted P

szerintem jók
    had döntsem már én el :-)
  • The Hedgehog
    szerintem a BIN-ek tartalmaznak egy olyan algoritumst amitől a BIN-ekben lévő meztextúrák sokkal élesebbnek tűnnek a játékosokra feszítve, gondolom mivel a BMP-ből veszi a KITSERVER az új mezeket ezt az algoritumst a játék nem tudja rajtuk alkalmazni :\
    ez csak egy feltevés!
  • The Hedgehog
    ez hülyeség! spark mezeit beraktam a PES3-ba binesen és utána a PES4-be kitserverrel és MESSZE JOBBAN NÉZNEK KI A PES3-ban! tennék ki képet de GPRS-el nem tok felnyomni semmit :(

szóval szerintem ez a KITSERVER-es BMP-s megoldás nem a legjobb, de legalább valami... én remélem, hogy még azért jön egy mezes BIN-eket is nyitó Picture Decoder vagy bármi
  • The Hedgehog
    nekem meg egy rendes net :\
  • Zizizi
    srácok mi lesz az online BL-el. Nem tudom elvastátok e a fifahungary oldalon a forumba a dolgokat.
  • Snipa
    nektek megy a multi? segitsen valaki :D
  • TuaPapa
    Már csemegéztem :)
    Egyébként meg nem tudom mitől függ az élesség. Néha kiélesednek a mezek, mint pl gólörömnél a gólszerzőnek nagyon jól nézett ki, a többinek meg elmosódott volt. És van olyan, hogy tök xarul néznek ki néha az amúgy tök jó mezek. Ez szerintem nem a mez "hibája".